Jump to content

Πρόβλημα μπαταρίας στο λάπτοπ.

Jordan1442169162

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πριν 2 μηνες πηρα το FUJITSU SIEMENS AMILO Xi 1554

(Intel® Core2 CPU T7200 @ 2.00GHz (1500 ευρω) ΟS windows vista) . Η μπαταρια του δεν φορτιζε κ ετσι μου το αλλαξαν με ενα καινουργιο την ιδια βδομαδα που ηταν οκ(τοτε). Τωρα μετα απο 2 μηνες που χρειαζομαι οπωσδηποτε να το παρω εκτος σπιτιου διαπιστωνω οτι δεν μπορει να δουλεψει με μπαταρια. Δηλ εγω πηρα laptop και τελικα εχω desktop .

Αναγνωριζει το hardware, τα windows κανει να μπουταρει αλλα τελευταια στιγμη μου πεταει μπλε οθονη και error. Αν μπω σε safe mode η μπαταρια δουλευει ομως! Καποια βοηθεια;..

Πριν 2 μηνες πηρα το FUJITSU SIEMENS AMILO Xi 1554

(Intel® Core2 CPU T7200 @ 2.00GHz (1500 ευρω) ΟS windows vista) . Η μπαταρια του δεν φορτιζε κ ετσι μου το αλλαξαν με ενα καινουργιο την ιδια βδομαδα που ηταν οκ(τοτε). Τωρα μετα απο 2 μηνες που χρειαζομαι οπωσδηποτε να το παρω εκτος σπιτιου διαπιστωνω οτι δεν μπορει να δουλεψει με μπαταρια. Δηλ εγω πηρα laptop και τελικα εχω desktop .

Αναγνωριζει το hardware, τα windows κανει να μπουταρει αλλα τελευταια στιγμη μου πεταει μπλε οθονη και error. Αν μπω σε safe mode η μπαταρια δουλευει ομως! Καποια βοηθεια;..

Εγγύηση δεν έχει το λαπτοπ;

Eχει αλλα ειμαι εξωτερικο τωρα και ειναι δυσκολο. Εξαλλου το pc το χρειαζομαι απαραιτητα καθημερινα. Δεν μπορω να το δωσω αυτη την περιοδο.Ελεγα μηπως μπορω να λυσω το προβλημα μονος..

Κοιτα εχω το ιδιο λαπτοπ και δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα!Δεν πιστευω στην δικια σου περιπτωση να ειναι λαθος καποια δικια σου ρυθμιση , απλα πηγαινε στον πινακα ελενχου και τσεκαρε POWER OPTIONS μηπως εχει γινει κατι λαθος!Περα απο αυτο η μπαταρια σε αυτο το θηριο δεν κραταει και πολυ.....!αν θυμαμαι καλα λιγοτερο απο μια ωρα με τα παντα χαμηλωμενα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.