Makis Hourdakis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2005 Έχω αυτό το DVD recorder απ' το Νοέμβρη και μου κάνει κάτι περίεργο. Όταν αντιγράφω μουσικά CDs, σε οποιαδήποτε μάρκα CDs (data) (βασικά έχω δοκιμάσει SAMSUNG, Toshiba και Creation), είτε με το μαμά nero είτε με μια "σπασμένη" έκδοση που έχω (και τα δυο 6.x) μου παρουσιάζει ένα θόρυβο σαν παράσιτα ή απλώς "σπασίματα" στο πρώτο μόνο κομμάτι για το πολύ 5 δευτερόλεπτα. Το firmware είναι απ'τη μάνα του, δεν έχει πειραχτεί τίποτα και συνεπώς είναι μεσα στην εγγύηση. Καμιά ιδέα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Φεβρουάριος 9, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Δοκίμασε να αλλάξεις την συνδεσμολογία του dvd από master σε slabe ή και το αντίθετο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedom Φεβρουάριος 10, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 2 ερωτήσεις...1)Αυτά που σου παρουσιάζουν πρόβλημα σε τί ταχύτητα τα έχεις κάψει? Δοκιμασες σε μικρότερη ταχύτητα??? Αν ναι, το "φαινόμενο" συνεχίζει να παραμένει?2)Το ιδιο συμπτωμα εμφανίζουν τα δισκάκια σου (θόρυβο σαν παράσιτα ή απλώς "σπασίματα") σε οποιοδήποτε player και αν τα βάλεις να παίξουν? (πχ στο ίδιο το NEC, στο dvd rom σου, στο επιτραπέζιο cd-rom σου κλπ κλπ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 10, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από Freedom 2 ερωτήσεις...1)Αυτά που σου παρουσιάζουν πρόβλημα σε τί ταχύτητα τα έχεις κάψει? Δοκιμασες σε μικρότερη ταχύτητα??? Αν ναι, το "φαινόμενο" συνεχίζει να παραμένει?2)Το ιδιο συμπτωμα εμφανίζουν τα δισκάκια σου (θόρυβο σαν παράσιτα ή απλώς "σπασίματα") σε οποιοδήποτε player και αν τα βάλεις να παίξουν? (πχ στο ίδιο το NEC, στο dvd rom σου, στο επιτραπέζιο cd-rom σου κλπ κλπ) 1) Σε διάφορες ταχύτητες2) ΝαιΒασικά αρχίζω να υποπτεύομαι μπας και φταίει το DVD-ROM (το γνωστό toshiba) μιας και θυμάμαι 100% οτι είχα γράψει μια φορά ένα σωικό. Θα δοκιμάσω να αντιγράψω ένα με το αυθεντικό στο NEC και θα σας πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 10, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Τι είναι πάλι τούτο; Πάω να γράψω ένα CD των Magic De Spell χρησιμοποιώντας ως reader το NEC. Διαβάζει το CD, μου το πετάει έξω για να βάλω το άγραφο, το βάζω και μου πετάει error: "power calibration error. Burn process failed" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 6, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2005 Τελικώς έφταιγε το nero express. Προχτες αντέγγραψα ένα μουσικό CD σε τελείως άλλο σύστημα με άλλο DVD και CD-R αλλά με την ίδια κόπια του nero και μου έκανε το ίδιο κουλό. Το περίεργο είναι οτι το κάνει μόνο με το nero express. Με το Burning rom όλα πάνε αστέρι! Υ.Γ.: Μα είναι διαφορετικά προγράμματα το express με το burning rom; Εγώ νόμιζα πως ήταν το ίδιο και απλώς άλλαζε το περιβάλλον! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.