Jump to content

πρόβλημα με printer hp 990cxi

stavpal

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Δεν ξέρω αν πάει σε αυτήν την κατηγορία μια που "μισοδουλεύει" ο εκτυπωτής, αλλά είμαι σε άδεια και την Πέμπτη ξαναμπαίνω στο στρατόπεδο, οπότε είναι επείγον. Ο printer που έχω (hp 990cxi - usb connected) παρουσιάζει κάποια προβλήματα. Καταρχάς έχω win2003 server.

1)κάθε φορά που ανοίγω το pc μου βγάζει μύνημα για "unknown hardware" και άμα πατήσω next συνεχίζει και φτάνει στο "no drivers found". Στο device manager δεν μου τον δείχνει καθόλου τον εκτυπωτή ενώ στο printers & faxes τον έχει κανονικά.

Επίσης αν πάω χειροκίνητα να του βάλω τον driver λέει μετά "there was a problem installing this hardware....an error occurred during the installation of the device. The specified port is unknown." Να σημειώσω ότι άλλες usb συσκευές (scanner, usb hard drive, mouse κτλ δουλεύουν κανονικά)

2)παρόλο που έχω αλλάξει μελάνια, όταν ανοίξω το καπάκι του εκτυπωτή αναβοσβήνει το λαμπάκι του "low ink".

3)Όταν πάω να τυπώσω από τον firefox μια σελίδα τυπώνει ένα κομμάτι κειμένου και το υπόλοιπο όχι

4)άμα εγκαταστήσω τους drivers της hp δεν υπάρχει επιλογή για το "hp preview" (ενώ παλιότερα υπήρχε)

πως το βλέπετε? τι φταίει? μπορεί να φταίει η μητρική? (είναι καινούρια)

Drivers για αρχή.....Έχω παρτατηρήσει ότι όσο πιο καινούργιοι τόσο πιο κακογραμμένοι και έχουν πρόβλήματα....

Τώρα όσον αφορά πτόβλημα στην εγκατάσταση κούτα μήπως πρέπει να κάνεις κάνα update γιατί μπορεί να χτυπάει απο κάνα script error οπότε κάνα και εκεί καμμια αναβάθμιση.

Τώρα , μιας και ο εκτυπωτής είναι παλιός και έχει κάνει χιλιόμετρα θέλει καθάρισμα. Με λίγο οινόπνευμα να καθαρίσεις τις επαφες του εκτυπωτή με το μελάνι , να καθαρίσεις το δοχείο αποριψής μελανιού ( κάτψ απο εκει που παρκάρουν οι κεφαλές και τέλος την ταινία παστέλ που δείχνει στην κεφαλή που βρίσκεται κάθε φορά.

θέμα drivers δεν είναι καθώς χρησιμοποιώ τους ίδιους εδώ και καιρό και δεν είχαν παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα. Τα windows είναι με τα τελευταία updates. Όταν λες "επαφές του εκτυπωτή με το μελάνι" τι ακριβώς εννοείς? Τα μεταλλικά circuits? Αυτό με το λαμπάκι που αναβοσβήνει παρόλο που έχω βάλει καινούρια μελάνια (=καινούριες κεφαλές) τι λες?

τα καθάρισα όσο περισσότερο μπορούσα αλλά τίποτα. Επίσης δεξιά που παρκάρουν οι κεφαλές είχε κανά μισό κιλό ξεραμένη μελάνη από την οποία πήρα τα χονδρά - χονδρά. τι λύαη μου μένει?

Συνεχίζει και αναβοσβήνει το low ινκ?

Όσο αναφορά τους drivers και το πρόβλημα δοκίμασε να κάνεις χειροίνητη την εγκατάσταση αλλά με άλλους οδηγους.. ΠΧ αντι τον 990 τον 690 ή τον 970 που είναι παρόμοιοι μιας και έχουν την ίδια μηχανη να δεις τι συμπεριφορά θα πάρεις.

ναι αναβοσβήνει το Low ink (και τα cartridges είναι στην θέση οκ) Δοκίμασα και με άλλους drivers. Ακριβώς το ίδιο. Εξάλλου γιατί να μην είναι αφού πριν μερικούς μήνες δούλευαν ΟΛΑ μια χαρά με ΑΚΡΙΒΩΣ τους ίδιους drivers...

(στο device manager δεν το έχει καθόλου ούτε ως unknown. Μόνο όταν bootarei η άμα πάω "scan hardware changes" βγάζει παράθυρο "found unknown hardware" μπλα μπλα μπλα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.