scarface86 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2007 Πρώτο post και θα ηθελα να σας ρωτήσω για αγορα οθονης μιας και κάτι παραπάνω θα ξερετε από εμένα.Μολις μου κάηκε η παλιά και θα ηθελα να μου προτείνετε μια οθόνη την οποία να μπορώ να την συνδέσω με το ps3 αν γινετε.Αυτη εδώ κάνει? http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1205&product=967238&tab=specsΑκομα η καρτα οθόνης μου δεν έχει θύρα DVI-D. Θα χρειαστεί να την αλλάξω? Ευχαριστώ πολυ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
s6_sot Οκτώβριος 31, 2007 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2007 Για να συνδέσεις το ps3 και έχεις fullHD σήμα θα πρεπει η οθόνη να υποστηρίζει HDCP. Θα χρειαστείς έναν μετατροπέα HDMI σε DVI.. Κάρτα γραφικών δεν θα χρειαστεί να αλλάξεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
beisnikos_spi Οκτώβριος 31, 2007 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2007 Επίσης μιας και το ψηφιακό σήμα του Ps3 είναι στα 50 Hz, η οθόνη σου πρέπει να υποστηρίζει και αυτή τη συχνότητα. Εγώ έτσι την πάτησα με την Eizo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.