Jump to content

ATI RADEON 9600 SE VS ATI RADEON 9800 PRO

BUSM

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά καλημέρα! Να κάνω μια ερώτηση! Θυμάστε τις κάρτες ATI RANDEON 9600 SE και ATI RANDEON 9800 PRO? Μήμως μπορείτε να μου πείτε κατά πόσο η δεύτερη είναι καλύτερη από την πρώτη? Να σημειώσω ότι και οι δύο είναι agp και έχουν 128 mb μνήμης.

Έχω την 9600 και βρήκα μεταχειρισμένη την 9800 με 30 ευρώ. Αξίζει λέτε να την πάρω? Ποια καινούργια θα μου προτείνατε σε agp όμως, χωρίς να ξοδέψω πολλά λεφτά.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια.

Από μια γρήγορη σύγκριση που γίνεται εδώ η 9800 pro φαίνεται πολύ καλύτερη αλλά δεν ξέρω τι αντίκτυπο θα έχει αυτή η διαφορά στα σημερινά παιχνίδια (ή ακόμα και στα χθεσινά). Συμβουλή μου είναι να δώσει 20€ παραπάνω και να πας για μια 7600GS (μεταχειρισμένη) που είναι σαφώς καλύτερη και θα δεις και τρελές διαφορές από την 9600SE.

Υ.Γ.> Αν είσαι από Αθήνα στο Stock του Πλαισίου ίσως να μην χρειαστείς ούτε τα 20€ παραπάνω. Κάν' τους ένα τηλέφωνο.

Συμβουλή μου είναι να δώσει 20€ παραπάνω και να πας για μια 7600GS (μεταχειρισμένη) που είναι σαφώς καλύτερη και θα δεις και τρελές διαφορές από την 9600SE.

Αν είναι να δώσω μόνο 20 ευρώ σαφώς και θα πάρω την 7600 GS. Σε αυχαριστώ για την άμεση βοήθεια!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.