Jump to content

σκληροί δίσκοι σταματάνε ξεκινάνε

partsa

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε όλους,

πρόσφατα πρόσθεσα ενα σκληρό δίσκο στο pc μου και απο τότε παρατήρησα απο τον ήχο οτι οι υπόλοιποι σταματάνε και ξεκινάνε κάθε δύο-τρια λεπτά. Έψαξα στο "power options" για καμία ρύθμιση αλλά έχει μονο για τον "C". Υπάρχει καμία πατέντα? Μήπως κινδυνεύουν οι σκληροί απο το σταμάτα ξεκίνα?

ΥΓ. Το λειτουργικό μου είναι τα Vista.

Φυσικα και το σταματα ξεκινα κανει τη μεγαλυτερη ζημια στους δισκους.Κοιτα αν πατανε καλα τα αλλα καλωδια και ακομα δεν μας ειπες ποσους δισκους εχεις το τροφοδοτικο ποσα Watt ειναι και το υπολοιπο συστημα σου.....

ναι τα καλωδια ειναι ενταξει. το συστημα ειναι:

CPU: E6400

VGA: Ati 1950Pro

PSU: Enermax Liberty 620W

RAM: 2x1GB 800 OCZ

Mobo: Gigabyte 965p DQ6

HDD 3Xseagate 80,320,500GB και 1RaptorX 150GB.

Και πως το αντιμετώπισες? οταν ειχα 3 δεν μου έκανε τίποτα τέτοιο απ' οτι θυμάμαι. εσυ πόσους εχεις? Λες με το SP1 να στρώσει? Αμα είναι να πάθουμε καμιά ζημιά, καλύτερα να γυρίσουμε στα xp...

Αμα πάτε στο change advance power settings --> Hard disk --> Turn off hard disk after η επιλογή Never δεν υπάρχει?? Και εμένα έκλεινε τους σκληρούς δίσκους αλλα μολις έβαλα Never δεν ξανά έκλεισε κανέναν

Αμα πάτε στο change advance power settings --> Hard disk --> Turn off hard disk after η επιλογή Never δεν υπάρχει?? Και εμένα έκλεινε τους σκληρούς δίσκους αλλα μολις έβαλα Never δεν ξανά έκλεισε κανέναν

που ακριβως το βρισκω αυτο γιατι εχω σκαλωσει

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.