Jump to content

αγορα καρτας

VAGELIS80

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

έχω μητρική (gigabyte ga-k8ns rev.2, 3ddr dimm memory slots,1 agp slot, nvidia nforce3 250 chipset,lan, audio) τροφοδοτικό 500 watt και επεξεργαστή amd athlon 3200+ τι κάρτα γραφικών θα μου προτείνατε να αγοράσω(μέχρι 150 ευρώ); ευχαριστώ.:ζιέκα:

το ιδιο τροφοδοτικο εβαλα σε ενα φιλαρακι με amd x2 3800,2GB ram,1950pro,2 x 320GB,TV card ,χωρις o/c,ολα default και δεν εχει προβλημα..

λογικα εισαι κομπλε..

εχω ενα τετοιο εγω στο κατεβαστηρι λιγο πιο μικρο 420watt

και τι να σου πω τωρα μπαινω στον 7 μηνα χωρις σταματημο

απλα σκυλι!!!!!!

ευχαριστώ πολύ φιλαράκια. και κάτι άλλο αν δεν γίνομαι κουραστικός, να την ψάξω σε καινούργια η σε μεταχειρισμένη και αν μεταχειρισμένη πείτε μου κάνα καλο link.:023: :023:

Αν βρεις κάποια μεταχειρισμένη φυσικά και θα ήταν καλύτερα

το ιδιο τροφοδοτικο εβαλα σε ενα φιλαρακι με amd x2 3800,2GB ram,1950pro,2 x 320GB,TV card ,χωρις o/c,ολα default και δεν εχει προβλημα..

λογικα εισαι κομπλε..

Nαι μέχρι να κάνει το μπαμ. Μετά θα αγοράσεις καινούργιο pc!

παιδιά για να μην ανοίγω καινούργιο tread βρίσκω την randeon x850xt 90 ευρώ αξίζει η όχι(μιας και δεν έχω τις γνώσεις σας μην την πατήσω).:115:

σε τι ακριβώς αναφέρεσαι κάντιμαν;

Στο Chieftec!!!! Που αλλού; Ξέρεις είναι πρωτοφανές να ΜΗΝ βρίσκει κανείς review από Chieftec σε ολόκληρο το νετ. Μόνο στο ελλάντα θεωρούνται καλά τροφοδοτικά (και αυτό εξαιτίας διάφορων άσχετων στα περιοδικά που γράφανε ότι να'ναι επειδή βλέπεις τα έφερνε αρχικά το Πλαίσιο.. και ο νοών νοείτω).

Θέλω να δώ ώς πότε ο έλληνας καταναλωτής θα είναι θύμα του ΑΝΟΗΤΟΥ μάρκετινγκ.

Επίσης να πούμε ότι πολλά περιοδικά του χώρου (υπολογιστές, games) δέχονται "χορηγίες" από καταστήματα ώστε να βάζουν υψηλή βαθμολογία σε συγκεκριμένα προϊόντα στα reviews.

Στο Chieftec!!!! Που αλλού; Ξέρεις είναι πρωτοφανές να ΜΗΝ βρίσκει κανείς review από Chieftec σε ολόξληρο το νετ. Μόνο στο ελλάντα θεωρούνται καλά τροφοδοτικά (και αυτό εξαιτίας διάφορων άσχετων στα περιοδικά που γράφανε ότι να'ναι επειδή βλέπεις τα έφερνε αρχικά το Πλαίσιο.. και ο νοών νοείτω).

Θέλω να δώ ώς πότε ο έλληνας καταναλωτής θα είναι θύμα του ΑΝΟΗΤΟΥ μάρκετινγκ.

καλά τα λες φιλαράκι αλλα έλα που οι περισσότεροι δεν ξέρουν τόσα πολλά και όταν αρχίσουν να μαθαίνουν είναι ήδη αργά, κοινώς την έχουν πατήσει."γιαυτο" και το προηγούμενο post μου.και από την άλλη ο τομέας των η/υ δεν είναι και ο ευκολότερος για να λέμε και του στραβού το δίκιο έτσι;

Επίσης να πούμε ότι πολλά περιοδικά του χώρου (υπολογιστές, games) δέχονται "χορηγίες" από καταστήματα ώστε να βάζουν υψηλή βαθμολογία σε συγκεκριμένα προϊόντα στα reviews.

AYTO ακριβώς εννοούσα. Και επειδή έχω δουλέψει και σε περιοδικό του χώρου μπορώ να σου πώ συγκεκριμένα περιστατικά με παρουσιάσεις προϊόντων από Πλαίσιο και Big City και τι αποτελέσματα ΜΑΣ ΛΕΓΑΝΕ -εκ των άνωθεν- να βγάζουμε!

Γι'αυτό και δεν εμπιστεύομαι έντυπα και προτιμώ το web.

Είναι πολύ πιο απίθανο να κάνει το ίδιο ένα website διότι δεν έχει ανάγκη τόσο πολύ τα έσοδα από τις διαφημίσεις όσο ένα έντυπο που έχει σαφώς περισσότερα έξοδα. Όχι ότι τα sites είναι η 100% αξιόπιστη πηγή (ούτε για αστείο δεν εννοώ αυτό), αλλά σίγουρα βρίσκεις πιο γρήγορα αυτά που θες, διασταυρώνεις στοιχεία έυκολα για να διαπιστώσεις την αυθεντικότητά τους, κ.λ.π.

καλά τα λες φιλαράκι αλλα έλα που οι περισσότεροι δεν ξέρουν τόσα πολλά και όταν αρχίσουν να μαθαίνουν είναι ήδη αργά, κοινώς την έχουν πατήσει."γιαυτο" και το προηγούμενο post μου.και από την άλλη ο τομέας των η/υ δεν είναι και ο ευκολότερος για να λέμε και του στραβού το δίκιο έτσι;

Απλά να διευκρινίσω ότι η φράση που έγραψα ("Θέλω να δώ ώς πότε ο έλληνας καταναλωτής θα είναι θύμα του ΑΝΟΗΤΟΥ μάρκετινγκ.") δεν απευθυνόταν σε εσένα προσωπικά, αλλά με αφορμή το thread έκανα μια παρατήρηση που έχει να κάνει γενικά με την συμπεριφορα των ελληνων ως καταναλωτές. Γενικά!!! Οκ?

Απλά για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις...

Candyman,δεν εχω λογο να μην σε πιστεψω και ευλογη η απορια σου για τα ανυπαρκτα review..απορω και εγω..

ομως δεν εχω ακουσει απο κανενα να εσκασε καποιο τροφοδοτικο αυτης της εταιριας,ουτε εδω,ουτε σε διαφορα φορα που παρακολουθω..και πιστεψε με,αν ειχε σκασει,θα τρεχαν οι καλοθελητες να το κανουν βουκινο, για να πικαρουν το εν λογω καταστημα που τα φερνει με το τσουβαλι...

επισης,ειμαι της αποψης(και με χαρα θα ηθελα με διορθωσεις αν ειμαι λαθος) οτι σε τροφοδοτικο που δεν ζοριζεται,οπως τα μηχανακια που στηνουμε σε φιλους και συγγενεις κ προοριζονται για ιντερνετ,εφαρμογες γραφειου κτλ,τα εν λογω psu ειναι τιμια-φτηνη λυση..

εχουν περασει απο τα χερια μου δυο 350W,ενα 450W κ ξερω και 2 500αρια,που δουλευουν απροβληματιστα τοσα χρονια..μικρο το δειγμα,αλλα μεχρι τωρα φτου φτου φτου,κανενα προβλημα.

σιγουρα οτι πληρωνεις παιρνεις,αλλα καλο ειναι να πληρωνεις αναλογα με τις αναγκες σου...

εγω πχ δεν πηρα Chieftec,αλλα Seasonic διοτι αλλες οι απαιτησεις του συστηματος μου,κλοκαρισμενο στα ορια του ..

Απλά να διευκρινίσω ότι η φράση που έγραψα ("Θέλω να δώ ώς πότε ο έλληνας καταναλωτής θα είναι θύμα του ΑΝΟΗΤΟΥ μάρκετινγκ.") δεν απευθυνόταν σε εσένα προσωπικά, αλλά με αφορμή το thread έκανα μια παρατήρηση που έχει να κάνει γενικά με την συμπεριφορα των ελληνων ως καταναλωτές. Γενικά!!! Οκ?

Απλά για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις...

κανένα πρόβλημα φιλε! πραγματικά όμως δεν ξέρω τόσα πολλά kai για τον λόγο αυτό ζητάω την βοήθεια σας για να μην πιαστώ μ****ας. και ελπίζω σιγά σιγά να αποκτήσω και εγώ κάποιες γνώσεις για το αντικείμενο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.