Jump to content

Ποια ψηφιακη να παρω?

BoNito1442169110

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα.Οπως λεει και ο τιτλος ψαχνω μια καλη ψηφιακη φοτογραφικη μηχανη.Η τιμη να ειναι λογικη , θα ειναι για ερασιτεχνικη χρηση.ΔΕν με ενδιαφερει να ειναι πολυ μικρη αλλα ουτε και τερας!τι μου προτεινετε?

Ως τωρα εχω καταληξει στην Canon IXUS 75

Eχω την Ixus 75 και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος,λειτουργικοτατη και με πολυ καλη αποδοση σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου.

Θα ποσταρω και καποιες photos μολις γυρισω απο την δουλεια αν θες.

με πολυ καλη αποδοση σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου.

.

Αν θεωρούμε πολύ καλή την Ixus σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού τότε πρέπει να θεωρούμε άριστες τις FinePix.

Να πω και εγώ την γνώμη μου , μια και είμαι κάτοχος της FINEPIX S6500FD,

νομίζω ότι θα μείνεις απόλυτα ευχαριστημένος με την finepix.. έστω και με μια compact .

Φυσικα και με ενδιαφερει και σε χαμηλο φωτισμο!Θα εκτιμουσα πολυ αν ποσταρες καμια φοτογραφια απο την canon!Θα κοιταξω και την finepix να δω τι παιζει..

Αν θεωρούμε πολύ καλή την Ixus σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού τότε πρέπει να θεωρούμε άριστες τις FinePix.

Δεν αντιλεγω,αλλα εχωντας δοκιμασει την Canon αναφερομαι σε αυτην και δεν την συγκρινω με τις FP γιατι απλα δεν τις εχω δοκιμασειι.

δες και εδω

παντως με μια ματια που εριξα στο Pixmania η FinePix F40fd εχει 169 euro ενω στο eshop εχει 252.

αντιστοιχα η Canon IXUS 75 εχει γυρω στα 235.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.