Jump to content

Δημιουργια Download PC

alexandrosss

Recommended Posts

Το κουτί είναι πολύ καλό και ήσυχο, δεν ακούγεται σχεδόν τίποτα. Επιπλέον με το να έχει μπροστά αυτή την πρόσοψη δεν έχεις πρόβλημα με θερμοκρασίες και πίσω μπορείς να βάλεις 2x8cm ή 1x12cm ανεμιστήρες, αλλά μπορείς να βάλεις και όσους δίσκους θέλεις χωρίς να είναι κολλητά ο ένας στον άλλο και να ζεσταίνονται.

Αν θέλεις μπορώ να σου δείξω και φωτογραφίες από το δικό μου. :)

Καλά λέει το παιδί. Είναι που είναι micro atx η μητρική, δε παίρνεις ένα από αυτά τα ThermalTake Lanboxes?

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply
Εγώ συμφωνώ με τον WAntilles αλλά προσθέτω να αγοράσει(ο ενδιαφερόμενος) και μια XXL ψήκτρα...

Να την κάνει τί;

Αφού θα πάρει boxed επεξεργαστή που μάλιστα καίει και πολύ λίγο.

Και θα έχει κανονικά ενεργοποιημένο πλήρες Cool & Quiet ό,τι και να τρέξει.

Ευχαριστώ παρα πολύ...αλλα το κουτί δεν είναι κάπως μεγάλο??? δηλαδή ειλικρινά το μονο που θέλω να κάνει το κουτί είναι να χωράει 3 η 4 hdd να έχει καλή μόνωση... δηλαδή επειδή θα είναι συνεχεια ανοικτό δεν θέλω να ακούγεται καθόλου...!!Είτε ανοικτό είτε κλειστό να μην καταλαβαίνω διαφορα ήχου...!!

Το κουτί χωράει χαλαρά (με απόσταση μεταξύ τους χωρίς να ζεσταίνονται) μέχρι 1 οπτικό drive και 8 δίσκους.

Σε χαλάνε δηλαδή οι 8 δίσκοι;

Βάλε 4 εσύ και να έχουνε ακόμα καλύτερο αερισμό.

Επίσης δεν θα έχεις καθόλου θόρυβο γιατί δεν θα χρειαστείς απολύτως κανένα ανεμιστήρα (εκτός της boxed CPU).

Τέλος ούτε ανοικτό χρειάζεται να το έχεις.

Η πλαϊνή αριστερή πλευρά είναι κατά το ήμισυ διαμπερής.

Να την κάνει τί;

Αφού θα πάρει boxed επεξεργαστή που μάλιστα καίει και πολύ λίγο.

Και θα έχει κανονικά ενεργοποιημένο πλήρες Cool & Quiet ό,τι και να τρέξει.

Στο θέμα σκόνης επικεντρώνομαι, γιατί όσο θα δουλεύει θα μαζεύει σκόνη, οι μεγάλες ψήκτρες μπορούν να καθαρίσουν ευκολότερα από ότι οι απλές, και με απλό φύσημα από κομπρεσέρ/σκούπα, καθαρίζει χωρίς να κλείνεις το PC :D. Τα 5 χρόνια uptime πως τα κάνανε; :p

το τροφοδοτικό που έχω εγώ το antec true 480 αν δεν είναι full load πάλι 480βατ καίει ?
Ότι κατανάλωση έχει το PC, τόσο θα δουλεύει και το τροφοδοτικό, τα 480W είναι το peak του, για να τα φτάσεις 480W πρέπει να το λιώσεις από τις πολλές συσκευές(λίγο απίθανο).

Γιατι εισαι κολημενος;

Ο Wantilles σου υπεδειξε επεξεργαστη που καει 35w + Cool N' Quiet και εσυ θες να πας σε Ιντελ...

Δε βρισκω το λογο γιατι να βαλεις κατι αλλο σε HTPC / κατεβαστηρι...

Στο θέμα σκόνης επικεντρώνομαι...

Καταρχήν το συγκεκριμένο κουτί πίσω από τα μπροστινά καλύμματα, έχει φίλτρα σκόνης.

Καταρχήν το συγκεκριμένο κουτί πίσω από τα μπροστινά καλύμματα, έχει φίλτρα σκόνης.

Και το δικό μου έχει αλλά τη σκόνη με το τσουβάλι τη βγάζω από μέσα...

Κάλα, τώρα νομίζω κολλάτε σε λεπτομέρειες.. σκόνες και πούπουλα... :p

Γιατι εισαι κολημενος;

Ο Wantilles σου υπεδειξε επεξεργαστη που καει 35w + Cool N' Quiet και εσυ θες να πας σε Ιντελ...

οσοι με ξερουνε ξερουν οτι αν δεν μου αρεσει η αν δεν μου κανει θα το εχω ξεφορτοθει το πολυ σε δυο μερες

και ειπα απο την αρχη ευγενικα δεν θελω ΑΜΔ πειτε με κολλημενο πειτε με μ&&&&& πειτε οτι θελετε επισης ειμαι παρα πολη κολλημενοσ οταν λεω κατι τρομερα σπαστικος:074: :074:

Πάρε από το ebay, φθηνά κομμάτια και φτιάξε ένα πι-σι με celeron και να δείς τί σούπερ κατεβαστήρι θα έχεις. Εγώ έχω έναν 600άρη celeron και έναν 250άρη ide δίσκο και δεν κλείνει ΠΟΤΕ. Άλλωστε το ρεύμα που θα καίει είναι αμελητέο.

Πάρε από το ebay, φθηνά κομμάτια και φτιάξε ένα πι-σι με celeron και να δείς τί σούπερ κατεβαστήρι θα έχεις. Εγώ έχω έναν 600άρη celeron και έναν 250άρη είδε δίσκο και δεν κλείνει ΠΟΤΕ. Άλλωστε το ρεύμα που θα καίει είναι αμελητέο.

Ναι αλλα γιατί να πάμε σε είδε και όχι σε σατα...ταχύτητες..και μακροχρόνιο θα πάει και πιο πολύ...Όσο για γραφικά μιλάμε πάντα για on board (κάρτες γραφικών)καταστάσεις έτσι?

Γιατι εισαι κολημενος;

Μάλλον τα μπέρδεψες.. :(

Ο alexandrosss είπε από την αρχή ότι δε θέλει amd και έτσι ο Wantilles απλά του είπε να πήγαινε σε amd αλλά δεν του έκανε σύνθεση...

Ο Evo-By-m-diox που θέλει και εκείνος κάτι παρόμοιο με τον alexandrosss ζήτησε βοήθεια, (είπε ότι δεν έχει πρόβλημα με τη εταιρία αν και του αρέσει η intel) σε εκείνον πρότεινε amd... :)

Ελπίζω να ξεκαθάρισαν κάποια πράγματα.. ;)

Ας πάρει κ μια pci κάρτα για να βάλει sata δίσκους. Πάντως ένα πι-σι που τρώει στην καθισιά του 80-90watt δε θα είναι ότι καλύτερο για κατεβαστήρι-fileserver. Βέβαια μιλάμε για κανά 2-3 ευρώ παραπάνω λογαριασμό, αλλά και μόνο στην ιδέα, θα με χαλούσε προσωπικά.

Ας πάρει κ μια pci κάρτα για να βάλει σατα δίσκους. Πάντως ένα πι-σι που τρώει στην καθισιά του 80-90watt δε θα είναι ότι καλύτερο για κατεβαστήρι-fileserver. Βέβαια μιλάμε για κανά 2-3 ευρώ παραπάνω λογαριασμό, αλλά και μόνο στην ιδέα, θα με χαλούσε προσωπικά.

Δηλαδή μου λες να πάω σε on board κάρτα και να μην βάλω καμια απλή(όσο το δυνατόν)οικονομική pci-e??Το σκέφτομαι εδώ k καιρό να κάνω ένα κατεβαστιρι...απλά αποφάσισα να το βάλω μπρος σύντομα άμα γίνετε ούτως ώστε μετά να σκέφτομαι μονο για ένα ΠΟΛΎ καλο και ΔΥΝΑΤΌ desktop...!!(Μετά και για ένα laptop και ειμαι κομπλε..Απλά επειδή είμαι άτομο που κατεβάζω ΣΥΝΕΧΕΙΑ torrents δεν γίνετε να έχω αυτό εδώ το (πλέον χαραμπατι) για κατεβαστιρι..να m παίρνει και τα αφτιά χωρίς λόγο και να πίνει και ρεύμα...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΌΛΟΥΣ ΌΣΟΥΣ ΑΠΑΝΤΉΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΉΚΑΤΕ...Και περιμένω απαντήσεις για on board-pci-e και ότι άλλο μου προτείνεται..Είμαι ανοικτός σε οποιαδήποτε πρόταση σας...Ευχαριστώ και πάλι

Πάρε από το ebay, φθηνά κομμάτια και φτιάξε ένα πι-σι με celeron και να δείς τί σούπερ κατεβαστήρι θα έχεις. Εγώ έχω έναν 600άρη celeron και έναν 250άρη ide δίσκο και δεν κλείνει ΠΟΤΕ. Άλλωστε το ρεύμα που θα καίει είναι αμελητέο.

Του το πρότεινα και εγώ αλλά είπε ότι θέλει καινούργιο pc, οπότε δεν του μένουν πολλές λύσεις.

Ή ένα μικρό Core 2 Duo με τη χαμηλότερη κατανάλωση αφού δε θέλει επιδόσεις, ή κάποιον αντίσοιχο AMD.

Η AMD απορρίπτεται αμέσως, άρα --> Core 2 Duo μονόδρομος!!!

Και περιμένω απαντήσεις για on board-pci-e και ότι άλλο μου προτείνεται..Είμαι ανοικτός σε οποιαδήποτε πρόταση σας...

Θέλεις pci για κάρτα γραφικών ή για να βάλεις sata δίσκους γιατί κάπου μπερδεύτηκε το θέμα...

Θέλεις pci για κάρτα γραφικών ή για να βάλεις σατα δίσκους γιατί κάπου μπερδεύτηκε το θέμα...

Τώρα μπερδεύτηκα και εγώ...Σατα θα βάλω ούτως η άλλος..Τι σχέση έχει η κάρτα γραφικών(μήπως είναι κάτι που μου διαφεύγει??)απλά σκέφτομαι να βάλω pci-e κάρτα γραφικών η να κρατήσω on board?

Τώρα μπερδεύτηκα και εγώ...Σατα θα βάλω ούτως η άλλος..Τι σχέση έχει η κάρτα γραφικών(μήπως είναι κάτι που μου διαφεύγει??)απλά σκέφτομαι να βάλω pci-e κάρτα γραφικών η να κρατήσω on board?

Είχε πει αυτά ο aspirin:

Ας πάρει κ μια pci κάρτα για να βάλει sata δίσκους. Πάντως ένα πι-σι που τρώει στην καθισιά του 80-90watt δε θα είναι ότι καλύτερο για κατεβαστήρι-fileserver. Βέβαια μιλάμε για κανά 2-3 ευρώ παραπάνω λογαριασμό, αλλά και μόνο στην ιδέα, θα με χαλούσε προσωπικά.

Τα κάνεις quote και σχολιάζεις να σου πούμε κάρτα pci-e ή να κρατήσεις on board και ότι περιμένεις προτάσεις για pci.. οπότε δεν ήξερα τι κάρτα θέλεις, γραφικών ή αν πάρεις παλιά κομμάτια για να βάλεις sata δίσκους πάνω.

Για να μη λέω ότι θέλω ρώτησα τι σκοπό έχεις για να ξέρω και τι link να δώσω..

Πάντος αν αγοράσεις καινούργια μητρική καλύτερα να έχεις μια απλή κάρτα γραφικών on board που ούτε άλλες κάρτες να θες άρα και έξοδα ούτε και θερμοκρασίες...

Είχε πει αυτά ο aspirin:

Τα κάνεις quote και σχολιάζεις να σου πούμε κάρτα pci-e ή να κρατήσεις on board και ότι περιμένεις προτάσεις για pci.. οπότε δεν ήξερα τι κάρτα θέλεις, γραφικών ή αν πάρεις παλιά κομμάτια για να βάλεις σατα δίσκους πάνω.

Για να μη λέω ότι θέλω ρώτησα τι σκοπό έχεις για να ξέρω και τι link να δώσω..

Πάντος αν αγοράσεις καινούργια μητρική καλύτερα να έχεις μια απλή κάρτα γραφικών on board που ούτε άλλες κάρτες να θες άρα και έξοδα ούτε και θερμοκρασίες...

Σε ευχαριστώ απλά μπερδεύτηκα για λίγο...Ναι σκέφτομαι για καινούργια κομμάτια..’ρα και καινούργια mobo...άρα m λες k εσύ να μηνώ με την on board κάρτα και να βάλω sata έτσι??όχι ide

Σε ευχαριστώ απλά μπερδεύτηκα για λίγο...Ναι σκέφτομαι για καινούργια κομμάτια.. Άρα και καινούργια mobo...άρα m λες k εσύ να μείνω με την on board κάρτα και να βάλω sata έτσι??όχι ide

Δεν είπε κανείς για ide, δεν αξίζει πλέον.

Εφ'όσον θα πάρεις κανούργια μητρική ψάξε την με on-board κάρτα γραφικών και Sata θα έχει σίγουρα... :)

Αυτή που σου πρότεινε ο Wantilles είναι μια χαρά, και κάρτα on-board και αν πάθει κάτι στην πορεία του χρόνου έχεις και μια pci-e για να βάλεις άλλη και 4 SataII για δίσκους έχεις...

Απλά άψογη, δε χρειάζεται να το σκέφτεσαι και ειδικά σε αυτή την τιμή.

Εγώ για να βάλω sataII στον p3 μου θα μου κοστίσει ακριβότερα απ'ότι εσένα όλη η μητρική!!! :(

Επομένως ρε κύμα(σε ευχαριστώ πολύ)για πες m ακριβώς ένα μηχάνημα που μου συστήνεις... δηλαδή mobo,cpu,τροφοδοτικό,κουτι και δίσκους(σύνολο 1.5-2 Tera byte)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.