Jump to content

ΑΓΟΡΑ ΚΑΡΤΑΣ SOS

book

Recommended Posts

μια χαρά θα είσαι αν έχεις και το κατάλληλο επεξεργαστή ώστε να μπορεί να δείξει τι δύναμη τις η κάρτα

ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ SAPPHIRE ATI X1950PRO 512MB AGP RETAIL .? ΕΧΩ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ Gigabyte GA-8IK1100 v2.0 (5 PCI, 1 AGP Pro, 6 DDR DIMM, Audio, LAN, IEEE-1394)

8800gts 320mb απλή ή XT όχι την extreme. Ότι πάρεις κατω απο αυτην , θα κλες τα λεφτα σου.Αλλιως περιμενε 1 μηνα, ερχεται μια καλη καρτα κ αςε την τεσταρουν πρωτα.

σκεφτομαι να παρω την ιδια παιδια...εχω τροφοδοτικο 550W και Amd 64 3200...θα ειμαι οκ λετε?

Επειδή το νούμερο 550 όταν αφορά τα βατ του τροφοδοτικού μου φέρνει στο μυαλό κακιές ενθυμήσεις, για πες και μάρκα τροφοδοτικού!!!

Επειδή το νούμερο 550 όταν αφορά τα βατ του τροφοδοτικού μου φέρνει στο μυαλό κακιές ενθυμήσεις, για πες και μάρκα τροφοδοτικού!!!

αρχίζει από q και τελειώνει σε tek? :p

προσθήκη που ελπίζω να βοηθήσει...στο συστηματάκι της υπογραφής μου έχω την Χ1950 Pro 512mb PCIe και τερμάτισα το Airtborne...(θα το ξαναβάλω..είναι ΣΟΥΠΕΡ!!!) σε 1280*1024 full όλα στις ρυθμίσεις και δεν έκοβε πουθενά!!!! ...μια χαρά είναι ...ΑΝ θέλει ΑΤΙ (και σε AGP)

αρχίζει από q και τελειώνει σε tek? :p

οχι βεβαια....αρχιζει απο Α και τελειωνει σε ΝΤΕC.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.