Jump to content

ΝΕΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ 600W SOS

book

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω την Motherboard Name Gigabyte GA-8IK1100 v2.0 (5 PCI, 1 AGP Pro, 6 DDR DIMM, Audio, LAN, IEEE-1394)

Και θέλω να αγοράσω ένα τροφοδοτικό γιατί την μητρική γύρω στα 600W. ποια μου προτείνετε?

Στα 116€ το Enermax 620W Liberty

Στα 126€ το Seasonic 650W S12-650 ''Energy +''

Στα 129€ το Seasonic 600W M12-600

Θα σου πρότεινα ανεπιφύλακτα το 2ο, αυτό έχω στο μηχάνημά μου και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος!!!

Το 3ο πιστεύω δεν ότι αξίζει αφού είναι 50W λιγότερα από το 2ο, αλλά με αποσπώμενα καλώδια. (όχι ότι δεν είναι καλό)

Tt Toughpower 850w στα 137,80

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650570

Προτεινόμενο αν θες μεγάλο σε ισχύ, αθόρυβο, με πολύ καλά parts, άριστες κριτικές από σοβαρά sites (johnguru) και τρομερό value for money. To προτείνω αφού είναι κοντά σε κόστος με μερικά από τα 600άρια που αναφέρθηκαν παραπάνω.

Αν θες μικρότερο... δες εδώ (τσεκαρέ και τις 2-3 τελευταίες σελίδες, υπάρχει λόγος): http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=31902

Εγώ πάντως για εσένα θα προτείνα HEC Cougar ή Zephyr.

Για τελευταία φορά θα σου υπενθυμίσω ότι στο φόρουμ μας γράφουμε ελληνικά και μόνο. Διόρθωσε τη δημοσιεύση σου.

Καλυτερα κατι seasonic η etasis μεχρι 110 euro και σε pc power&cooling,η enermax infinity και οχι liberty γιατι εχουν τασεις"αυτοκτονιας"απο τα 130-140 και πανω.Η thermaltake δεν ειναι εταιρια με καλη φημη στα τροφοδοτικα σε οτι εχει να κανει με τις τασεις τους,απλα ειναι αθορυβα.

• 3 weeks later...

Εχω βαρεθεί να τα λέω... έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου... Και παρόλα αυτά... Ορίστε:

Καλυτερα κατι seasonic η etasis μεχρι 110 euro και σε pc power&cooling,η enermax infinity και οχι liberty γιατι εχουν τασεις"αυτοκτονιας"απο τα 130-140 και πανω.

Μάπες τα Toughpower και καλά τα Enermax Infinity; Ok...

Μια απόρία λύσε μου βρε Coolmind μόνο.

Αυτό:

Η thermaltake δεν ειναι εταιρια με καλη φημη στα τροφοδοτικα σε οτι εχει να κανει με τις τασεις τους,απλα ειναι αθορυβα.[
από που το συμπέρανες; Το διαπίστωσες μόνος σου κάνοντας δοκιμές συγκριτικές ή το διάβασες στο νετ; Αν ισχύει το δεύτερο μπορείς να μου δείξεις και μερικά links? Merci...

ta ocz κανεις δεν τα εχει σε εκτιμηση? εγω που παιζω και με ρευματα δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα

ta ocz κανεις δεν τα εχει σε εκτιμηση? εγω που παιζω και με ρευματα δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα

Τα καινούργια είναι όλα ίδια με τα PC Power & Cooling (εξαγοράστηκε από την OCZ). Tα παλαιότερα είναι ανάλογα το μοντέλο, από μέτρια μέχρι ικανοποιητικά.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700761

ENERMAX EIN650AWT 650W INFINITI SLI 137.00ε

Αυτό θα πάρω μάλλον κ για μένα.

137 ευρώ για 650w τροφοδοτικό που είναι και Enermax...και είναι ΚΑΙ Infinity!!!!???????????

Δώσε 99 ευρώ και πάρε το Etasis 650, ή δώσε τα ίδια και πάρε Toughpower 750, ή δώσε 116 και πάρε HEC Cougar 650, ή δώσε 122 και πάρε Seasonic S12 650!

Αλλά όχι Enermax! Και ακριβό, και κατώτερο (επιεικώς) από τα παραπάνω!

εγω εδωσα χθες 99 ευρο απο το πλαισιο και μου φερανε στην πορτα μου

το ετασις 750 ....αψογο λεμεεεεεεεεε!!!!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.