Jump to content

HP C3180 - USB unknown device!!!

subneo

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σε ΧΡ εγκαθιστά κανονικά τα προγράμματα αλλά όταν με προτρέπει να συνδέσω το usb δεν το βλέπει και αν πάω στο device manager βλέπω ένα usb unknown device το οποίο δε δέχεται drivers ούτε από τον ίδιο τον Θεό!!!:021:

Το έψαξα στο ιντερνετ και δε βρήκα λύση… Η πλειοψηφία όσων το πήραν έχουν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με εμένα…

Η φάση είναι, αν το πάω πίσω στο κατάστημα από το οποίο το πήρα, θα το δεχτούν να μου δώσουν ένα άλλο (άλλη μάρκα) η θα μου πουν πως αφού δε χάλασε δε τρέχει τίποτα?!?

Έλεος!! Αμέσως αφού έκανα αυτό το thread μου ήρθε η ιδέα να βάλω ένα άλλο usb καλώδιο… Αυτό ήταν! Όλα δουλεύουν τέλεια!

Καλά.. τι διαφορά μπορεί να είχαν τα 2 καλώδια? Αυτό που δεν δούλευε το αγόρασα μαζί με το μηχάνημα και αυτό που δουλεύει το έχω εδώ και κάτι αιώνες από τον παλιό μου εκτυπωτή Lexmark z23….

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.