Jump to content

6800GT w/c overclocking????

PainkiLer

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα

Θελω να της κανω o/c αλλα δεν ξερω πως.

Δοκιμασα μεσα απο το riva tuner αλλα κατι δεν κανω σωστα και δεν ανεβαζει τα ρολογια.Πως θα την "ανεβασω";

Γιατι απογοητευτικα με το pes.Το παιζει στην Medium αλαλυση.

Φιλε ainkiler ακομα και αν την ανεβασεις παλι σε medium θα παιζεις. Δεν εχει να κανει καθαρα με τη δυναμη της καρτας αλλα με τα χαρακτηριστικα αυτης. Εφοσον ομως θελεις να κανεις oc για μια γενικοτερη αυξηση επιδοσεων θα σου προτεινα να κατεβασεις το atitool το οποιο ειναι πανευκολο στη χρηση.

Κανονικά δεν θα 'πρεπε να έχεις πρόβλημα με το riva tuner.Δοκίμασε τα coolbits(μέσα στο panel της nvidia),ati tool..υπάρχουν αρκετά!

Με το ati tool μπορείς να πειράξεις την 6800 ????Εγώ πάντος μια 6800gs που έχω με το riva δουλεύει κανονικά ///

Καλησπερα

Θελω να της κανω o/c αλλα δεν ξερω πως.

Δοκιμασα μεσα απο το riva tuner αλλα κατι δεν κανω σωστα και δεν ανεβαζει τα ρολογια.Πως θα την "ανεβασω";

Γιατι απογοητευτικα με το pes.Το παιζει στην Medium αλαλυση.

Εγώ δεν κατάλαβα το w/c στον τίτλο.

Δεν ξέρεις από OC και θες να βάλεις υδρόψυξη?

Ποια 6800gt έχεις και πόσο θερμοκρασία πιάνει σε full load όπως έιναι τώρα με τα μαμά ρολόγια?

συγγνωμη το pes2008 παιζει σε medium με 6800? Εμένα παίζει σε high με 7900gs passive, που νομίζω είναι χειρότερη απο μια 6800.

Η κάρτα είναι ήδη υδρόψυκτη!Γι' αυτό και το w/c

Τελικά το pes 2008 παίζει σε high quality αλλά σε 1024Χ768

ενώ στην medium quality παίζει στα 1600Χ900.

Full load δεν ξέρω ακριβώς πόσο φτάνει,μάλλον 45-50 C.Τώρα που έπαιξα λίγο,πήγε στους 45 C.

Idle είναι στους 40 C.

Μπορεί να μου πει κάποιος,ακριβώς,πως πειράζω τα ρολόγια της;

Full load δεν ξέρω ακριβώς πόσο φτάνει,μάλλον 45-50 C.Τώρα που έπαιξα λίγο,πήγε στους 45 C.

Idle είναι στους 40 C.

]

Εγώ με το Rivatuner τα έχω πειράξει.

Πας στην αρχική οθόνη του προγράμματος στη 2η μπαρίτσα που λέει κάτι για Forceware και κάνεις κλικ στο βελάκι για να βγάλει το μενού με τα διάφορα εικονίδια.Μετά επιλέγεις το 1ο εικόνιδιο και σε κάποιο από τα tabs θα βγάλει κάτι για OC με τις 2 μπάρες για τα ρολόγια του πυρήνα και της μνήμης.Τικάρεις το κουτάκι και αρχίζεις να ανεβάζεις τα ρολόγια και μετά πάτα το test για να σιγουρευτείς ότι είναι οκ.Όσο το test το περνάς, ανεβαζέ τα.Μόλις φτάσεις στο σημείο που δεν το περνάς, πάτα save και επέλεξε να ενεργοποιούνται οι ρυθμίσεις στο startup.

Και είσαι έτοιμος.

Νv40 ειμαι εγω (λογω agp) αλλα δεν παιζει ρολο αυτο. Δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει.

12299101se5.th.jpg

Update: δεν εχω 256mb αλλα 128. :(

Idle είναι στους 40 C.

Και δε μου λες πόσο μπορείς να τα πας τα ρολόγια με το νερό?

Εγώ με τη μαμά ψύκτρα τα έχω πάει 400/1100, από 350/1000.

Εμένα παίζει σε high με 7900gs passive, που νομίζω είναι χειρότερη απο μια 6800.
Η 7900GS καλυτερη απο την 6800

Τα ρολογια μολις τα πηγα 450/1200.Οι μνημες δεν πανε πανω απο 1200 ο πυρινας παει μεχρι 460 μεχρι στιγμης

Τα ρολογια μολις τα πηγα 450/1200.Οι μνημες δεν πανε πανω απο 1200 ο πυρινας παει μεχρι 460 μεχρι στιγμης

Είσαι σταθερός εκεί?

Πολύ καλά, το νεράκι όντως βοήθησε πολύ!:001:

Τι μάρκα είναι η καρτούλα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.