PainkiLer Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2007 Εβαλα σημερα το stick στο pc και δεν μπορουσε να το φορτωσει.Μετα πηγα να του κανω "ασφαλη καταργηση" και δεν εκανε επειδη ελεγε πως το χρησησμοποιουσε ενα αλλο προγραμμα.Εσβησα απο το task manager ολα τα προγραμματα που ετρεχαν,αλλα συνεχισε να λεει το ιδιο.Τι να κανω;;;
pokemon6401442169101 Οκτώβριος 25, 2007 #2 Οκτώβριος 25, 2007 Δοκιμαστικά κάνε restart και δες, αν πάλι δεν το αναγνωρίζει μπορεί να έχουν χαλάσει οι επαφές του USB stick σου, δοκίμασε να κλείσεις μετά το pc, να το ανοίξεις χωρίς αυτό και όταν το βάλεις να το πιέζεις προς μια κατεύθυνση να δεις αν θα το αναγνωρίζει(έτσι είχα κάνει και με ένα stick φίλου μου και του έκανα backup)
cabrinha Οκτώβριος 25, 2007 #3 Οκτώβριος 25, 2007 Εμενα μου το κανει αυτο σε πολλες συσκευες. Αρα δεν πρεπει να ειναι προβλημα σε hardware.
PainkiLer Οκτώβριος 26, 2007 Author #4 Οκτώβριος 26, 2007 Δεν ειναι προβλημα hardware γιατι στον φορητο,το stick το αναγνωριζει με την μια.Ασε που λεει καθαρα οτι δεν κανει αποσυνδεση λογο καποιου προγραμματος.
beisnikos_spi Οκτώβριος 26, 2007 #5 Οκτώβριος 26, 2007 Στο κάνει συνέχεια δηλαδή? εμένα μου το κάνει καμιά φορά, αλλά κάνω ένα ρεσταρτ και μετά κομπλέ. Και αν βαριέμαι το βγάζω όπως είναι μωρέ...Τί να πω...
PainkiLer Οκτώβριος 26, 2007 Author #6 Οκτώβριος 26, 2007 Ναι συνεχεια μετα την αλλαγη επεξεργαστη.Μηπως δεν δινουν οσο ρευμα πρεπει οι μπροστινες usb;Δεν ξερω τι παιζει και γι'αυτο ρωταω ολα αυτα τα ακυρα.Ξερει κανεις πως το φτιαχνω;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.