Jump to content

U3 problem

PainkiLer

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εβαλα σημερα το stick στο pc και δεν μπορουσε να το φορτωσει.Μετα πηγα να του κανω "ασφαλη καταργηση" και δεν εκανε επειδη ελεγε πως το χρησησμοποιουσε ενα αλλο προγραμμα.Εσβησα απο το task manager ολα τα προγραμματα που ετρεχαν,αλλα συνεχισε να λεει το ιδιο.Τι να κανω;;;

Δοκιμαστικά κάνε restart και δες, αν πάλι δεν το αναγνωρίζει μπορεί να έχουν χαλάσει οι επαφές του USB stick σου, δοκίμασε να κλείσεις μετά το pc, να το ανοίξεις χωρίς αυτό και όταν το βάλεις να το πιέζεις προς μια κατεύθυνση να δεις αν θα το αναγνωρίζει(έτσι είχα κάνει και με ένα stick φίλου μου και του έκανα backup)

Εμενα μου το κανει αυτο σε πολλες συσκευες. Αρα δεν πρεπει να ειναι προβλημα σε hardware.

Δεν ειναι προβλημα hardware γιατι στον φορητο,το stick το αναγνωριζει με την μια.Ασε που λεει καθαρα οτι δεν κανει αποσυνδεση λογο καποιου προγραμματος.

Στο κάνει συνέχεια δηλαδή? εμένα μου το κάνει καμιά φορά, αλλά κάνω ένα ρεσταρτ και μετά κομπλέ. Και αν βαριέμαι το βγάζω όπως είναι μωρέ...

Τί να πω...

Ναι συνεχεια μετα την αλλαγη επεξεργαστη.Μηπως δεν δινουν οσο ρευμα πρεπει οι μπροστινες usb;Δεν ξερω τι παιζει και γι'αυτο ρωταω ολα αυτα τα ακυρα.Ξερει κανεις πως το φτιαχνω;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.