Jump to content

Οι ψευτιές στο TheLab.gr

koumle

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αυτό το θέμα έχει σαν σκοπό να βγουν όλες οι μπαρούφες στην φόρα!

Για να γελάσουμε λιγάκι με τις υπερβολές από τα διάφορα "κατορθώματα"!

Και ξεκαθαρίζω ότι δεν έχω σκοπό να θίξω κανένα! Απλά να γελάσουμε λίγο!

Για παράδειγμα:

Πώς γίνεται σχεδόν όλοι όσοι κάνουν overclocking να έχουν τις ιδανικές θερμοκρασίες?

Βλέπε AMD o/c : 45 αδράνεια - 55 φορτίο

Μα όλοι ρε παιδιά? Ούτε καν 46 ή 56 ή κάτι εκεί κοντά?

45 + 55 και μενα...

6 celeron, 2 TbredB, 3 barton +8 Winchester ολοι με 45-55...

Πιστευω οτι ειναι κατασκευαστικο το θεμα!!

Επισης ολοι τους ειχαν 46.5-53.2% oc με default ρευμα και λιγη αυξηση στην ταση ηταν prime stable...

εεεε για τι πραγμα μιλαμε??

Αρχική απάντηση από SLN

45 + 55 και μενα...

6 celeron, 2 TbredB, 3 barton +8 Winchester ολοι με 45-55...

Πιστευω οτι ειναι κατασκευαστικο το θεμα!!

Επισης ολοι τους ειχαν 46.5-53.2% oc με default ρευμα και λιγη αυξηση στην ταση ηταν prime stable...

εεεε για τι πραγμα μιλαμε??

για κατσαρολες δεν μηλαμε τοση ωρα?:p:hehe:

Nα πω επισης οτι οι θερμοκρασιες παρεμεναν 45-55 ειτε τις μετρουσα απο το mbm, ειτε με θερμοζευγος στον πυρηνα, ειτε με laser θερμομετρο, ειτε....

Μια φορα κι εναν καιρο ηταν ενας φιλος που ειχε βαλει υδροψυξη και ειχε θερμοκρασιες 26-36... Σε μια βδομαδα μεσα του χαλασε... Ηταν φανερα ελαττωματικο κομματι!

εμάνα ρε παιδιά ξέρετε τι με προβλημάτισε κατά την περιήγηση μου στο φόρουμ?????

όταν προσπαθώ να αποκτήσω άποψη για ένα προιόν είναι αδύνατον γιατί σε πολλές περιπτώσεις

για το ίδιο προιόν υπάρχει κάποιος που το πενεύει μέχρι εκεί που δεν πάει και κάποιος αλλος

ο οποίος το βγάζει τελείως άχρηστο!!!!!!Αυτο το έχω παρατηρήσει σε πολλά threads!

Αλλά μάλλον έχω καταλάβει ότι ο καθένας νομίζει ότι αγγίζει την κορυφή:giveup:!!!!!

χωρίς να υπάρχει αυτογνωσία!! Δε λέω ο καθένας έχει την γνώμη του αλλά τουλάχιστον

στην τεχνολογία τα περισσότερα πράγματα είναι ξεκάθαρρα!!:whistling

Εντάξει, φτάνει ρε παιδιά με τις θερμοκρασίες!! :laughing:

Να πούμε και τίποτα άλλο!

αφού όλοι!!! ψωνίζουν τα ίδια κατσαρολικά με ομάδικές αγορές πως να έχουν διαφορετικές τεμπ?

ο ΛΑΜΠΗΣ κάνει τη διαφορά :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.