Jump to content

συνδεση υπολογιστη με τηλεοραση 10 μετρα μακρια

book

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλημέρα

δεν ήξερα που να βάλω το θέμα αυτό και το έβαλα εδώ

Ο υπολογιστής μου έχει έξοδο s-video και composite και θέλω να στέλνω εικόνα σε μια τηλεόραση που είναι σε απόσταση 10 μέτρα από τον υπολογιστή.

Υπάρχει κάποιος ενσύρματος τρόπος? Διότι χρησιμοποιώ s-video που στέλνει εικόνα ασύρματα αλλά κάνει συνεχώς διακοπές και η εικόνα δεν είναι και ότι καλύτερο.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να συνδέσω τον υπολογιστή με την τηλεόραση με καλώδιο σε απόσταση 10 μέτρα.?

Αν μετατρέπαμε το σήμα s-video σε rf θα γινόταν? Υπάρχει κάποια συσκευή τέτοια?

Svideo σε svideo και μετα scart ανταπτορα αλλά δεν ξέρω πόσα μέτρα πουλάνε στο εμπόριο...

τι καρτα εχεις?

greek μπορεί να κανει πατέντα για να εχει μεγαλο καλώδιο.αλλα καλυτερα να μην μπαίνουμε σε τετεια διαδικασία.

EXEI TVOUT BRE KAI RCA KAI SVIDEO KAI METAΔΙΔΩ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ VIDEO CENTER ΑΥΣΡΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΝΣΥΡΜΑΤΑ

EXEI TVOUT BRE KAI RCA KAI SVIDEO KAI METAΔΙΔΩ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ VIDEO CENTER ΑΥΣΡΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΝΣΥΡΜΑΤΑ

φιλικη συμβουλη...

γραφε με μικρα για να ειναι πιο ευαναγνωστα...

επισης οταν γραφεις με κεφαλαια ειναι σαν να φωναζεις.:001:

εντος θεματος τωρα...

συμφωνω με αυτο που λεσ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.