Jump to content

Κάηκε η κάρτα?

Duncan11442169203

Recommended Posts

Μου φαίνεται ότι έκαψα την 7600GS.Την συνδέω και δεν ανοιγει η οθόνη.βάζω μια παλία καρτα και το σύστημα ανοίγει κανονικά.Μια φορά είχα βάλει τη 7600GS και δεν άνοιγε η οθόνη.Νευριάζω και πατάω 5-6 φορές το reset και η οθόνη ανοίγει!!!!μπαίνω στα windows κανονικά και τον κλείνω. μετα απο 1 ώρα τον ξανανοίγω και η οθόνη πάλι δεν ξανανοίγει.πατάω πάλι to reset και ανοίγει αλλά μπορώ να μπω μόνο safe mode.Από τοτε μεχρι σημερα εχω μια παλιά κάρτα και το σύστημα λειτουργεί κανονικά.

Δώσε τα specs του pc γενικά και πες μας και τι τροφοδοτικό έχεις. Εκεί μου μυρίζει η δουλειά(αν πάλι δούλευε κανονικά παλιότερα δεν είμαι σίγουρος...)

agp είναι η κάρτα;Μήπως έχει παροχή ρεύματος και δεν την έχεις βάλει σωστά; Μήπως το τροφοδοτικό σου είναι μικρό και δεν τη σηκώνει; Και τέλος μήπως έχεις το κλασσικό πρόβλημα με τα pins της μητρικής; Για κάποιο λόγο μερικές μητρικές δε διαθέτουν τα pins που πρέπει για να λειτουργήσει σωστά η κάρτα. Το έπαθα με 7600gs agp σε ένα παλιό μηχανάκι που έχω.

Εχω cpu P4 478 1,8@2,7 mobo to Asrockp4i65g μνήμες ddr333 512ΜΒ τροφοδοτικό(μαζί με το κουτί) 350Watt.H κάρτα είναι agp.Παλιότερα δούλευε κανονικα(το καλοκαίρι τη πηρα).Τέλος το βυσμα τροφοδοσίας ειναι συνδεδεμένο με την καρτα.

Παίρνεις το βύσμα και το βάζεις στην κάρτα.

καρτα γραφικων ενοει το παιδι?(γιατι αυτο καταλαβα).

καρτα γραφικων ενοει το παιδι?(γιατι αυτο καταλαβα).

Η 7600gs έχει και ξεχωριστή τροφοδοσία για ρεύμα εκτός από αυτό που παίρνει από τα pins. Μάλλον πάς για rma φίλε.

Η 7600gs έχει και ξεχωριστή τροφοδοσία για ρεύμα εκτός από αυτό που παίρνει από τα pins. Μάλλον πάς για rma φίλε.

:087: εμενα η 7600gs δεν εχει τιποτα τετειο.κατευθειαν στην pci xpress!

ααα μολις ειδα οτι το παιδι εχει agp.

τοτε η δουλεια παει μαλλον για τροφοδοτικο ή καρτα.

Εχω cpu P4 478 1,8@2,7 mobo to Asrockp4i65g μνήμες ddr333 512ΜΒ τροφοδοτικό(μαζί με το κουτί) 350Watt.H κάρτα είναι agp.Παλιότερα δούλευε κανονικα(το καλοκαίρι τη πηρα).Τέλος το βυσμα τροφοδοσίας ειναι συνδεδεμένο με την καρτα.

Mήπως αυτό κάνει την ζημια;

Μπορείς να δοκιμάσεις την καρτα σε ένα άλλο σύστημα;

Ή και στο δικό σου αλλά με ενα σοβαρό τροφοδοτικό.

Mήπως αυτό κάνει την ζημια;

Μπορείς να δοκιμάσεις την καρτα σε ένα άλλο σύστημα;

Ή και στο δικό σου αλλά με ενα σοβαρό τροφοδοτικό.

Προφανώς αυτό θα φταίει αλλά και πάλι μπορεί να φταίει και η κάρτα καθώς 2 είχα αγοράσει από Πλαίσιο και οι 2 πήγαν στον κάδο.

μπορώ να μπω μόνο safe mode

Ίσως είναι κάτι που έχει γίνει και σε εμένα... πριν κάνεις rma την κάρτα, δοκίμασε να μπεις safe mode, να κάνεις απεγκατάσταση τους drivers της nvidia για την 7600 και να μπεις σε κανονική λειτουργία μετά χωρίς drivers...

Επιστροφή του προβληματικού προϊόντος στο κατάστημα με σκοπό την επιδιόρθωση ή την αντικατάσταση σε περίπτωση όπου ισχύει η εγγύηση του (by me :p)

Return Merchandise Authorization (by google :))

Δοκίμασα τη κάρτα σε άλλο pc με psu 400Watt με παρόμοια σύνθεση με την δικιά μου και άνοιγε όποτε ηθελε. Τωρα, στο δικό μου σύστημα με λίγη προσπάθεια ανοίγει και παίζει κανονικά.Μήπως με αλλο τροφοδοτικο σαν αυτό θα λυθεί το πρόβλημα? www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977705&product

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.