Jump to content

Κόστος ADSL γραμμής

nobig

Recommended Posts

Διαφωτίστε με τον σκοταδισμένο γιατί πρέπει να πληρώνουμε την γραμμή ADSL που βασίζεται σε δισύρματα καλώδια την στιγμή που πληρώνουμε ένα αξιοσέβαστο πάγιο κάθε μήνα για την τηλεφωνική γραμμή στον ΟΤΕ με την οποία λειτουργεί το ADSL. Το πάγιο του ΟΤΕ δεν είναι για το <<νοίκιασμα>> της γραμμής;;;

Κάποια Ευρωπαική επιτροπή για την εξάπλωση των ευρυγώνιων συνδέσεων στην Ελλάδα δεν υπάρχει να δει τα χάλια μας και να μας αρχίσει στα πρόστιμα;

Δυστυχώς τον έλληνα αν δεν τον δείρεις δεν πολυνοιώθει

Βαρέθηκα τα μονοπώλεια τους γαμώ το κέρατα το μου το τράγιο :sick:

Υ.Γ. Μπορούμς να κάνουμε κάποια ενέργεια για το φαινομενικά διπλό κόστος ή είμαι πολύ αφελής;;;

εσυ καλα τα λες ποιος σε ακούει ειναι το θέμα. Α και μια και το θυμήθηκα νομίζω πως ο οτε πληρώνει καμποσα εκατομυρια ευρω προστιμο στην ευρωπαικη ένωση για τις πολύ υψηλές τιμές (αν θυμάμε καλα ) των υπηρεσιών adsl αλλα δεν τους πολλυνοιάζει μαλλον γιατί βγάζουν περισσοτερα ακόμα και με το πρόστιμο που έχουν. Πάντω 140 ευρω είναι σεβαστο ποσο το 2μηνο για τις μαπα υπηρεσείες που έχουν

Αρχική απάντηση από abarth [Σήμερα, στις 13:10]

τι να πει κανεις.. δυστυχως δεν φταιει απλα ο ΟΤΕ, φταινε και οι εκαστοτε κυβερνησεις που τον εχουν κανει ανεξελεγκτο...

Συμφωνώ απόλυτα. Η πολιτική βούληση πρέπει ν' αλλάξει και να μη δίνει σημασία στους ψήφους.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.