Jump to content

New PC!!! Help!

manolis1442169134

Recommended Posts

Αν και τα ειπαμε και στο msn, να προσθεσω κι εδω για την ιστορια οτι διαφωνω σχεδον με ολα τα parts της επιλογης.:)

Καλοδουλευτο το μηχανακι και ελπιζω να το ευχαριστηθεις!!!;)

και αφου θα δωσεις 119 για κουτι καλυτερα να παρεις λιαν-λι, αλλη ποιοτητα τα ατιμα!!!

Το πλαίσιο έχει έλειψη στα περισσότερα απο αυτά και θα έρθουν απο οτι μου είπαν μέχρι την παρασκευή.Οι μνήμες όμως πάνε για 10 Νοεμβρίου.......

Καμια πρόταση για αλλαγή?

Oi Gskill 6400 HK στα 129 δεν αξιζουν?

Αναρωτιεμαι γιατι δουλευουν με λιγοτερα βολτ και πιο σφιχτα timings.

@Manolis :

Μανο αν δεν εχεις παραγγειλει ακομα την μοβο παρε την Albatron K8SLi.

Ειχα Μ2ΝSLI Deluxe και η Alba ειναι καλυτερη.

Ειδικα με το τελυταιο bios πετάει.

Τα ρευματα είναι σαν τις γραμμές του τραμ :) και εχει solid state caps, 4 φασεις και οχταπινο βυσμα για να τροφοδοτεί την cpu το ρευμα της οποιας ρυθμιζεται μεχρι και τα 2 βολτ.(!)

(καμια σχεση με τα ξεχαρβαλωμενα VRM της M2N που undervoltαρουν κατα 0,15v. :()

Το μονο της μειονεκτημα είναι τα 2,15v max στις μνημες.

A, και με τον μπανανοBrisbane μου εχει τα 9,5Χ330 ανετα.(Αλλα λογω ραμ ειμαι 301Χ9,5 γμτ)

παντως εγω σου προτεινω το heroichi για κουτι αυτο που ειχες επιλεξει στην αρχη, το εχω εγω και η ποιοτητα κατασκευης ειναι αριστη, μονο τους ανεμιστήρες να αλλαξεις και εισαι αρχοντας. Βεβαια σαν εμφανιση ειναι λιτό αλλα

ειναι αθορυβο και δροσερο!

Μανώλο μιας και έχεις ακόμη χρόνο εγώ την άποψή μου σου την έχω πει. Γλίτωσε χρήματα από το κουτί. Μάγκας είσαι , χέρια σου πιάνουν, πάρε φθηνό και φτιάξε το με τον καιρό όπως γουστάρεις. Λαμαρίνα είναι.

Κόψε λεφτά από τον επεξεργαστή. Άσε την ψύκτρα στη θέση της και πήγαινε για μτχ κάρτα γραφικών και τροφοδοτικό. Πάντα με εγγύηση.

Κυκλοφοράνε κάτι καρτάρες απίστευτες με τόσα ή λίγο λιγότερα χρήματα, και από τροφοδοσία, ο Γιώργος πούλαγε πριν λίγο καιρό φόρτρον 700άρι πολύ οικονομικά. Ειδικά κάρτα γραφικών , πάρε μτχ, κυκλοφοράνε πολλές και οι τιμές είναι χώμα.

Α ναι και φρόντισε να μην πέσεις στα καταστήματα που θα αγοράσεις τα καινούρια κάτω από το ποσό που στα φέρνουν τσάμπα σπίτι σου......

ΛΟΛ

Μανώλο μιας και έχεις ακόμη χρόνο εγώ την άποψή μου σου την έχω πει. Γλίτωσε χρήματα από το κουτί. Μάγκας είσαι , χέρια σου πιάνουν, πάρε φθηνό και φτιάξε το με τον καιρό όπως γουστάρεις. Λαμαρίνα είναι.

Κόψε λεφτά από τον επεξεργαστή. Άσε την ψύκτρα στη θέση της και πήγαινε για μτχ κάρτα γραφικών και τροφοδοτικό. Πάντα με εγγύηση.

Κυκλοφοράνε κάτι καρτάρες απίστευτες με τόσα ή λίγο λιγότερα χρήματα, και από τροφοδοσία, ο Γιώργος πούλαγε πριν λίγο καιρό φόρτρον 700άρι πολύ οικονομικά. Ειδικά κάρτα γραφικών , πάρε μτχ, κυκλοφοράνε πολλές και οι τιμές είναι χώμα.

Α ναι και φρόντισε να μην πέσεις στα καταστήματα που θα αγοράσεις τα καινούρια κάτω από το ποσό που στα φέρνουν τσάμπα σπίτι σου......

ΛΟΛ

:053::053::053::053::053::053::053::053:

Ρε Αλέξη, μην τα λές αυτά! Κοκκινίζω! rofl!

Προσφορά ...............

βαφή κουτιού ΔΩΡΕΑΝ .....

πατρίδα μόλις το κατεβάσεις.. του δίνουμε χρωματάκι speciel......

Ανοιχτά......

όσο για σένα ...:p:p:p κανόνισε αυτά που περιμένω ... και θα σου κάνω ΠΑΠΑΔΕΣ !!!!!!! χεχε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.