Heatspreader Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2007 Γεια χαρά σε όλους. Χθες είπα να βάλω τα πράγματα της υρδόψυξης πάνω στο PC, αφού μετά από 12+ ώρες λειτουργίας έξω από το κουτί δεν είχα διαρροές. Τα πράγματα που χρησιμοποίησα είναι τα παρακάτω: Tank/Pump: Laind DDC 12V με εξτρά το καπάκι για μισής ίντσας ρακόρ και εξτρά το καπάκι που την κάνει και Tank. Radiator: AirPlex XT360 Block: Eleven crusader water cooling block Transparent Fans: 3χ120x120x25 ανεμιστήρας Alphacool 19dBa Ήθελα οπωσδήποτε το ψυγείο να μην είναι χύμα έξω από το κουτί και σε καμία περίπτωση ακουμπισμένο από πάνω. Φωτογραφίες: Το ψυγείο είναι απόλυτα σταθερό και δεν κουνάει καθόλου, ούτε τρίζει. Πλέον είμαι στα 3,7GHZ Rock stable 1,51V (not real - bios) με θερμοκρασία σε Full Load (8 ώρες Orthos στους 60C). Παραπάνω δεν θέλω να πάω για να μην έχω υψηλότερες θερμοκρασίες. Επίσης το PC δεν ακούγεται καθόλου. Η Zalman 9700NT έκανε αρκετή φασαρία. Τα πράγματα αγοράστηκαν από το κατάστημα του Unseen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th.1442169073 Οκτώβριος 21, 2007 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2007 ωραιο ωραιο με 2 παρατηρησεις...η εισοδος στο μπλοκ γινεται απο το κεντρικο ρακορ..τους σωληνες που βγαινουν απο το ψυγειο θα τους ειχα με μικροτερη καμπυλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Οκτώβριος 21, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2007 1) Αυτό μόλις το άλλαξα, αλλά δεν καταλαβαίνω πως το κατάλαβες. Που ξέρεις ποια από τις σωλήνες είναι η είσοδος, από που το κατάλαβες?2) Είναι ήδη μικρή αν μικρύνει και άλλο θα τσακίσει. Επίσης τους έκανα έτσι ώστε να μπορώ να βγάζω το πλαϊνό και να έχω αέρα να το κουνήσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.