nikosfp Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2007 Παιδια γεια σας.Εχω ενα σοβαρο προβλημα με το pc.Εφ οσων εκανα ολες τις συνδεσεις στο νεο pc,κοματι-κοματι,παταω το start και....ΤΙΠΟΤΑ!!!Το φωτακι του τροφοδοτικου αναβοσβηνει και δεν εχω καμμια ενδειξη ζωης!!!Εχω τον quad 6600,Αbit IP35 Pro,Etasis 650,Ati radeon HD 2600xt 256 και Geil dragon ddr2 2x1gb 800mhz.Τι δεν εκανα σωστα?
nikosfp Οκτώβριος 21, 2007 Author #4 Οκτώβριος 21, 2007 Κυριοι καλημερα κι ευχαριστω για τις απαντησεις σας.Οκ να κανω αυτο που μου λετε αλλα θα εχω αποτελεσμα?Συμβαινει την πρωτη φορα να μη δουλευει τιποτα και την δευτερη ολα καλα???Και κατι ακομα.Υπαρχει περιπτωση να μην εχει πατησει καλα η cpu και να υπαρχει νεκραιλα?
stealth1442169213 Οκτώβριος 21, 2007 #6 Οκτώβριος 21, 2007 Οκ να κανω αυτο που μου λετε αλλα θα εχω αποτελεσμα?Συμβαινει την πρωτη φορα να μη δουλευει τιποτα και την δευτερη ολα καλα???Αυτο που σου λενε τα παιδια νομιζω ειναι να στησεις το συστημα εξω απο το κουτι για να δεις μηπως υπαρχει βραχυκυκλωμα στο κουτι.Χρειαζεσαι κατι μονωτικο να βαλλεις την μητρικη επανω,επισης συνδεσε και το ηχειο μηπως και σου δινει beep error code.stealth
sonic1442169079 Οκτώβριος 21, 2007 #7 Οκτώβριος 21, 2007 Ελπίζω να έχεις βάλει τα βιδάκια κάτω από την μητρική και να μην ακουμπάει πουθενά.
anhelito Οκτώβριος 21, 2007 #8 Οκτώβριος 21, 2007 Να μην πατάει καλά η cpu, αποκλείεται. Η ψύχτρα μπορεί να μην ακουμπάει αλλά και πάλι θα άναβε και μετά θα έσβηνε. Φαντάζομαι έχεις κάνει σωστά όλες τις συνδέσεις κ έχεις βάλει την έξτρα τροφοδοσία του επεξεργαστή.Αν με μερικές απλές κινήσεις δε πάρει μπρός ξεκίνα από τροφοδοτικό. Αν έχεις ένα πολύμετρο, θα έλεγα να τσεκάρεις ότι είναι ζωντανό. Αφού καθαρίσεις με το τροφοδοτικό αφήνεις τη μητρική σκέτη μόνο με τη cpu και αρχίζεις να βάζεις ένα-ένα τα κομμάτια. Συνδέεις το μεγαφωνάκι για να ακούς error beep και αναλόγως πράττεις.Υ.Γ.: Ελπίζω να έχεις συνδέσει σωστά τα καλώδια για το αναβόσβημα του υπολογιστή.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.