Chris2004 Φεβρουάριος 10, 2005 #81 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από stamatas ειμαι ελληνας γιατι σουβλιζω αρνι και κοκορετσι στην αυλη την ωρα που οι αλλοι βοριοι δε μπορουν να βγουν εξω απο το κρυο και το χιονι. οταν πινω φραπε αραχτος στη παραλια χαζευοντας τις τουριστριες οι βοριοι κυκλωφωρανε με τα χιονια στα βουνα της χωρας τους και πιζουνε τυρογαλο. επειδη βριζω στο γηπεδο και κανω κ@@δαχτυλο στους αλλους που τους γ@@μαει η Ελλαδα. ειμαι αυτος που ειμαι, ειμαι Ελληνας και ειμαι υπερηφανος για αυτο @drwh0 εσυ μπορει να εισαι κανα φλωρακι που εχεις ιοθετησει αυτες τις ξενοφερτες κουλτουρες του πισωγλεντη απο κατι ασπρουλιαριδες τουριστες με καλτσα και παντοφλα. θες και εσυ το τσολια σου για να στρωσεις μου φενεται. να σε ρωτησω κατι? εσυ οταν πας στο γηπεδο τι κανεις? παρακωλουθεις τον αγωνα με τα κυαλια κρατωντας το προγραμμα στο χερι και περιμενεις την ταξιθετρια να σε βαλει στη θεση σου? και οταν παει κανεις να κατεβασει κανα καντιλι λες απο μεσα σου με το αδερφιστικο στυλακι "αχ τον προστυχο. καλε μηηη ααχχ επρεπε τελικα να ειχα παει στους επισιμους" Tα είπες όλα σε μία παράγραφο. ΘΕΟΣ :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Φεβρουάριος 10, 2005 #82 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από stamatas καταρχας εισαι εκτος θεματος. κατα δευτερον εγω το ανοιξα το θεμα και δε με πειραζει να λεει ο καθενας οτι θελει απο τη στιγμη που μιλαει για την Ελλαδα. αν με ενοχλησει κατι θα σου σφυριξω να επεμβεις. Man, καταλαβαiνεις σε ποιον μιλας ελπιζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Φεβρουάριος 10, 2005 #83 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Συγχαριτήρια στην εθνική για την μεγάλη νίκη. Επιτέλους χέρομαι να βλέπω την Εθνική να παιζει Αρχική απάντηση από stamatasμε αυτον το τροπο εκτονωνεσαι με τον αθλητισμο. και μακαρι ολος ο κοσμος να εκτονωνεται με αυτο το τροπο και να μην κανει πολεμους. Υπαρχει καλύτερος τρόπος να εκτονωθείς με τον αθλητισμό. Να αθλήσαι Οσο για την κουλτούρα μας και τα αρνια το πάσχα να μην μιλήσω καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Φεβρουάριος 10, 2005 Author #84 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 δε μου λετε ρε μαγκες. να μου χαλασετε το θεμα θελετε τωρα?οι τελευταιες απαντησεις των admin πρωτον ειναι εκτος θεματος και δευτερον απλα προκλιτικες και ενοχλιτικες και τιποτα αλλο.εγω ανοιξα το θεμα και μεχρι στιγμης αυτα που λεγονται με καλυπτουν και τα βρισκω εντος θεματος. αν καποιος απο εσας θελει ας ανοιξει αλλο θεμα ποιο ειδικο και να ερθουμε να πουμε τι γνωμη μας.τι σημαινει "καταλαβαινεις σε ποιον μιλας?". πρωτον εισαι εκτος θεματος και δευτερον απλα με προκαλεις και τιποτα αλλο. αυτος ειναι ο ρολος σου σαν admin εδω μεσα? να προκαλεις τους χρηστες που χρησιμοποιουν το δικο σου φορουμ?δεν εχουν νοημα οι διαμαχες. peace και ΕΛΛΑΔΑΡΑ διοτι...."...δε σταματω να τραγουδω ποτε οεεεεεεεε...... :worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Φεβρουάριος 10, 2005 #85 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Καλά σούβλισε κανα κατσίκι τότε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Φεβρουάριος 10, 2005 #86 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Ρε τι τους κάναμε πάλι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Φεβρουάριος 10, 2005 #87 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Την Ελλάδα που ειδα στο 1ο ημίχρονο θελω να βλέπω παντα. Στο . Θυμαμαι που ελεγε "τελικες προσπάθειες" Ελλαδα 11 Δανια 1 ΛΟΛ. Εκανε και κατι σουτάρες ο καραγκούνης σε κάποια φάση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 10, 2005 #88 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από stamatas [Σήμερα, στις 19:29] δε μου λετε ρε μαγκες. να μου χαλασετε το θεμα θελετε τωρα? οι τελευταιες απαντησεις των admin πρωτον ειναι εκτος θεματος και δευτερον απλα προκλιτικες και ενοχλιτικες και τιποτα αλλο. εγω ανοιξα το θεμα και μεχρι στιγμης αυτα που λεγονται με καλυπτουν και τα βρισκω εντος θεματος. αν καποιος απο εσας θελει ας ανοιξει αλλο θεμα ποιο ειδικο και να ερθουμε να πουμε τι γνωμη μας. τι σημαινει "καταλαβαινεις σε ποιον μιλας?". πρωτον εισαι εκτος θεματος και δευτερον απλα με προκαλεις και τιποτα αλλο. αυτος ειναι ο ρολος σου σαν admin εδω μεσα? να προκαλεις τους χρηστες που χρησιμοποιουν το δικο σου φορουμ? δεν εχουν νοημα οι διαμαχες. peace και ΕΛΛΑΔΑΡΑ διοτι.... "...δε σταματω να τραγουδω ποτε οεεεεεεεε...... :worship: :worship: :worship: Ένα πράγμα θα σου πώ: Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η "επίθεση" σε άλλα μέλη, moderators ή στους διαχειριστές του TheLab.gr. Λέγοντας επίθεσης εννοούμε τον χλευασμό, την δυσφήμιση, την ειρωνεία καθώς και οποιαδήποτε άλλη προσβολή. και Φιλικά πάντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Φεβρουάριος 10, 2005 #89 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Καλό θα ήταν να το διευκρινήσετε γιατί το τί εννοείς εσύ επίθεση μπορεί να διαφέρει απο τί εννοώ εγώ επίθεση.Σας υπενθυμίζω φιλικά ότι το Φόρουμ είναι οι χρήστες του και όχι οι Admins-Mods, συνεπώς αν ενα θέμα ξεφεύγει ειδικά στο Off Topic είναι θέμα των χρηστών να το επαναφέρουν και όχι η επιβολή των Mods. Τώρα άν μερικοί γουστάρουν να το παίζουν εξουσία αλλάζει το θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 10, 2005 #90 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από Chris2004Σας υπενθυμίζω φιλικά ότι το Φόρουμ είναι οι χρήστες του και όχι οι Admins-Mods, συνεπώς αν ενα θέμα ξεφεύγει ειδικά στο Off Topic είναι θέμα των χρηστών να το επαναφέρουν και όχι η επιβολή των Mods. Τώρα άν μερικοί γουστάρουν να το παίζουν εξουσία αλλάζει το θέμα. Σαφώς κι οι χρήστες είναι το forum. Ποτέ κανείς δεν δήλωσε τίποτα άλλο. ΑΛΛΑ στο χέρι των admin/mod είναι να γυρίζουν τα θέματα στον αρχικό τους σκοπό γιατί οι χρήστες (κι εμείς οι ίδιοι πολλές φορές το έχουμε κάνει) έχουν την τάση να πλατιάζουν, και να ξεφεύγουν εύκολα. Κι έλεος ρε άνθρωπε πια με αυτήν την καραμέλα της εξουσίας. Είσαι στο μακράν πιο "ελεύθερο" forum από άποψη συμπεριφορών και μας την λες κιόλας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 10, 2005 #91 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 BAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Φεβρουάριος 10, 2005 Author #92 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 συνεχιζετε να χαλατε το θεμα. μεχρι στιγμης μονο οι admins ειναι εκτος θεματος.εχω αδικο? ο @αστρολαβος εγραψε ολοκλιρο ποστ κατεβατο για να μου πει να διαβασω τισ οδιγιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Φεβρουάριος 10, 2005 #93 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka BAN LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Φεβρουάριος 10, 2005 #94 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable [Χθες, στις 18:52] Man, καταλαβαiνεις σε ποιον μιλας ελπιζω. Το ξέρουμε ότι είσαι Moderator, εντάξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Φεβρουάριος 11, 2005 #95 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka BAN :T: __________________________________________ Πολυ μιλαει...... καποιος να κλεισει το θρεντ.. Τελικα υπαρχει λογος που δεν πρεπει να επιτρεπονται τα αθλητικα θεματα σε ενα φορουμ Υπολογιστων... www.opadoi.gr πηγαινε εκει να ξεφαντωσεις οποιος εισαι εσυ .... η για οποιον αναφερομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Φεβρουάριος 11, 2005 #96 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από JiMk Το ξέρουμε ότι είσαι Moderator, εντάξει. Προφανώς δεν αναφέρεται στον ίδιο αλλά στον DJD, έχει εισάγει και την απάντηση του stamata στον DJD μία σελίδα πρίν. Παρακολουθώ το thread από την αρχή και διαφωνώ τόσο με το κλίμα όσο και με τον τρόπο γραφής που εισάγουν μερικοί -φιλικά πάντα- . Μολαταύτα απέφυγα να postάρω γιατί είναι προφανές το ανούσιο αυτής της ενέργειας που είναι ικανή μόνο παραπάνω λάδι στη φωτιά να ρίξει. Πολλές φορές αν δεν έχεις κάτι καλό να πείς καλύτερα να μην λες τίποτα. :bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Φεβρουάριος 11, 2005 Author #97 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2005 ποτε παιζει ξανα η Ελλαδα προκριματικο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.