Jump to content

ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΡΕΕ!!

stamatas

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 08:14]

το αυτο

Εξήγησε μας το καλύτερα μάστορα μου αυτό.

Γιατί εμένα μου φαίνεται σαν να ταυτίζεσαι με κάποιον χωρίς τρόπους, που μπήκε χθες σε έναν χώρο συνάθροισης και τα τέσσερα από τα επτά σχόλια του είναι υβριστικά και με χυδαία φρασεολογία, για την συμπεριφορά κάποιων που δεν γνωρίζει ούτε επιφανειακά, πολλω δε μάλλον σε βάθος για να μπορέσει να τους κρίνει.

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply
Έχετε μπερδέψει το ταμπεραμέντο και τον αυθορμητισμό με τη χυδαιότητα, την σκατοκεφαλιά και το τσογλανοκαφριλίκι....

το αυτο

και δεν ταυτιζομαι με το προσωπο αυτο οπως παραδοξως υποστηριξες για τον .38-45 αλλα με την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ τοποθετηση του....

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 05:04]

Το άκουσα και στον σχολιασμό αυτό και μου φάνηκε περίεργο εώς απίστευτο. Είναι δυνατόν να μην έχουνε χάσει _εκτός_ έδρας παιχνίδι σε Ευρωπαϊκό/Παγκόσμιο; Μήπως εννοούν "εκτός έδρας παιχνίδι με την Ελλάδα"; Γιατί δεν είναι και καμιά Βραζιλία η Δανία να κάνει 7.5 χρόνια να χάσει σε διεθνές παιχνίδι εκτός έδρας.

Η Δανία έχει να χάσει εκτός έδρας σε αγώνα προκριματικής φάσης ευρωπαϊκού ή παγκόσμιου από το 1997.

Αρχική απάντηση από DrWh0

Για αυτό κάντε τουμπεκι ψιλοκομμενό, γιατί μας βλέπω να είμαστε η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ που δεν πρόκειται να περάσει στο επόμενο μουντιαλ και θα γελάνε και οι πέτρες...

Η Δανία πήρε το ευρωπαϊκό το 1992.

Το 1994 έγινε το παγκόσμιο στις ΗΠΑ.

Η Δανία που ήταν;

Αρχική απάντηση από DrWh0 [Σήμερα, στις 04:16]

Έχετε μπερδέψει το ταμπεραμέντο και τον αυθορμητισμό με τη χυδαιότητα, την σκατοκεφαλιά και το τσογλανοκαφριλίκι. Και οι βραζιλιάνοι είναι ταμπεραμεντόζοι π.χ αλλά ποτέ δεν έχουν βγάλει χυδαίο σύνθημα ή αφίσα για τη Γερμανία με τον Κόλερ να τον παίρνει από πίσω. Παρόλο που την έχουν κερδίσει στον τελικό του Μουντιαλ. Και περισσότερες φορές από μία.

Είναι θέμα ήθους μια φυλής και όχι ξενέρας, φλωριάς ή ταμπεραμέντου.

Αλλά από ό,τι βλέπω είναι ψιλά πράγματα αυτά, οπότε I rest my case.

Γενικότερα η συμπεριφορά αυτή μου θυμίζει τον τύπο που κερδίζει το Τζόκερ ( π.χ) και αντί να τρελλάθει από τη χαρά του, να πανηγυρίσει , να γλεντήσει , να κεράσει , να χορέψει...

προτιμά να κάνει χειρονομίες και κωλοδ...λα στο γείτονα που δεν κέρδισε .... Και να του φωνάζει π..τσα πάλι.

Έχετε πολύ λάθος νοοτροπία και το χειρότερο είναι ότι τη θεωρείτε και στοιχείο που κολακεύει τη φυλή μας.

Τεσπά. Όπως τη βρίσκει ο καθένας.

Μια ερωτησούλα.

Πείτε πως το EURO του 2012 γίνει στην πατρίδα μας και ας πούμε ότι πάμε στον τελικό όπου και χάνουμε π.χ από τους Πορτογάλους. ΟΚ;

Ακολούθως έχετε καμιά 12.000 πορτογάλλους στις πλατείες μας , να φωνάζουν το πορτογαλικό αντίστοιχο του " που..α πάλι !!!" ή " πο..σα στην πρεμιέρα , π..α στον τελικό".

Το οποίο φυσικά και μεταφράζεται στα ελληνικά πολύ γρήγορα και μαθαίνεται από τον κόσμο.

Πόσοι από αυτούς θα φύγουν ζωντανοί απο τη χώρα μας;

Όσό τα παιδιάστικα " αν δε σου αρέσει εδώ , πήγαινε σε άλλη χώρα" καλό είναι να αποφεύγονται γιατί δεν είναι δυνατόν να γίνει κουβέντα έτσι.

Εσυ τα εχεις μπεδεψει μαλλον λιγο....

ξεχνας και πολυ....

ξεχνας οτι τα σεξουαλικα υπονοουμενα και πειραγματα τετοιου τυπου ειναι τροπος εκτονωσης με ριζες στη λαικη μας παραδοση...

ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ

θεωρω χιλιες φορες πιο πολιτισμενους πανηγυρισμους τις βωμολοχιες των Ελληνων

παρα το τσαμπουκα και τα σπασμενα κεφαλια των Αγγλων στην Πορτογαλια...

εδω συμφωνησε ολη η ευρωπη και δεν ακουστηκε το παραμικρο για την συμπεριφορα των φιλαθλων μας κατα τη διαρκεια του Euro....

αυθορμητοι, εκδηλωτικοι, γλεντζεδες, και χωρις να ανοιξει μυτη.....

εσυ λοιπον γιατι κωλυεσαι?

Οσο για τους Βραζιλιανους επιτρεψε μου να αμφιβαλλω για το εαν πανηγυρισαν ή οχι με τετοιο τροπο μιας και ποτε δεν ασχοληθηκα με την μικροκουλτουρα των οπαδων τους...

μηπως το εκανες εσυ?

παρακολουθουσες μηπως και αντιστοιχα φορουμ στη Βραζιλια μετα τον τελικο του μουντιαλ

για να ξερεις κατι τετοιο?

Και στην τελικη δεν μπορει να συγκριθει η εκταση του πανηγυρισμου μιας χαμενης , στον ποδοσφαιρικο χαρτη, Ελλαδιτσας....

με κορεσμενα μεγαθηρια οπως η Βραζιλια ....

ειναι δυνατον να εχει την ιδια αξια η κατακτηση του Euro απο μια χωρα 10εκατομυριων

σε σχεση με τις κλασσικες υπερδυναμεις?

Δυστυχως στο σκελος του μυνηματος σου σχετικα με τον νικητη του Τζοκερ

ειμαι αναγκασμενος

να συμφωνησω ως προς το οτι πραγματι η λογικη του "χαιρομαι που δεν κερδισε ο γειτονας"

χαρακτηριζει μεγαλη μεριδα του πληθυσμου μας ...

αλλα δεν νομιζω οτι αυτο εχει και τοσο μεγαλη σχεση με τα οσα εγιναν στα γηπεδα της Πορτογαλιας και τα οποια φαινεται να σε εχουν ενοχλησει τοσο πολυ.....

Αρχική απάντηση από DrWh0 [Χθες, στις 21:21]

γιατί μας βλέπω να είμαστε η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ που δεν πρόκειται να περάσει στο επόμενο μουντιαλ και θα γελάνε και οι πέτρες...

Η νικήτρια του EURO 1976 Τσεχοσλοβακία δεν προκρίθηκε στο MUDIAL του 1978!!!

Η νικήτρια του EURO 1992 Δανία δεν προκρίθηκε στο MUDIAL του 1994!!!

Και μη ξεχνάμε ότι η κάτοχος του MUDIAL 1998, του EURO 2000 και φαβορί για την κατάκτηση του MUDIAL 2002, έφυγε από τα γήπεδα της Κορέας/Ιαπωνίας από τον πρώτο γύρο με μόνο ένα βαθμό!!!

Αρχική απάντηση από DrWh0

Για αυτό κάντε τουμπεκι ψιλοκομμενό, γιατί μας βλέπω να είμαστε η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ που δεν πρόκειται να περάσει στο επόμενο μουντιαλ και θα γελάνε και οι πέτρες...

:) ρε παλιογκαντεμη. μαυρη γατα.

μετα απο αυτες τις δηλωσεις ελπιζω να καταλαβες οτι αν δε περασουμε(φτου φτου, χτυπα ξυλο, κουνισου απο τη θεση σου), το φτεξιμο πεφτει σε σενα και τη γκαντεμια που σε δερνει.

εσυ δε καταλαβα με ποιους εισαι?

με εμας ή με τους αλλους?

εισαι Ελληνας ή βαρβαρος διαλεξε και παρε.

σουβλιζεις αρνι το πασχα ή πινεις τσαγακι με τους φλωρους?

το πιζεις το τυρογαλο?

βαζεις τον συρτη ή στον βαζουνε.

χυνεις μελι στα μελομακαρονα? .....:fight:

Αρχική απάντηση από stamatas

εσυ δε καταλαβα με ποιους εισαι?

με εμας ή με τους αλλους?

εισαι Ελληνας ή βαρβαρος διαλεξε και παρε.

σουβλιζεις αρνι το πασχα ή πινεις τσαγακι με τους φλωρους?

το πιζεις το τυρογαλο?

βαζεις τον συρτη ή στον βαζουνε.

χυνεις μελι στα μελομακαρονα? .....:fight:

δουλευεις σα το σκυλο 10 ωρες την ημερα και παιρνεις 500 ευρω η δουλευεις 8 και παιρνεις 1000?

ελεος με τις ανοησιες αυτες...

:dots:

Αρχική απάντηση από Chosen

Το άκουσα και στον σχολιασμό αυτό και μου φάνηκε περίεργο εώς απίστευτο. Είναι δυνατόν να μην έχουνε χάσει _εκτός_ έδρας παιχνίδι σε Ευρωπαϊκό/Παγκόσμιο; Μήπως εννοούν "εκτός έδρας παιχνίδι με την Ελλάδα"; Γιατί δεν είναι και καμιά Βραζιλία η Δανία να κάνει 7.5 χρόνια να χάσει σε διεθνές παιχνίδι εκτός έδρας.

Καμιά διευκρίνηση από κάποιον που να κατέχει την επιστήμη;

Aληθεια ειναι σε επισημο παιχνιδι εκτος εδρας εχει να χασει απο το 97...

μαλιστα το σερι το ξεκινησε με ισοπαλια στην αθηνα ...αυτη η ισοπαλια μας ειχε αφησει εκτος μουντιαλ του 98....

Αρχική απάντηση από ea6gka

δουλευεις σα το σκυλο 10 ωρες την ημερα και παιρνεις 500 ευρω η δουλευεις 8 και παιρνεις 1000?

ελεος με τις ανοησιες αυτες...

:dots:

φιλε δε τους συμφερει να περνουμε τα ιδια λεφτα.

αν στην ελλαδα περναμε τα ιδια λεφτα με την γερμανια τοτε θα εφευγαν οι γερμανοι και θα ερχονται εδω μεταναστες σα τους αλβανους.

γιατι να καθονται μες το κρυο να τους τρωει η μ@@@κια. θα ερθουν εδω θα περνουν τα ιδια και θα ειναι και στην Ελλαδα με 8 μηνες καλοκαιρι το χρονο.

αραχτοι στις παραλιες. ο Ρεχαγκελ γιατι ηρθε νομιζεις? και γιατι δε το κουναει νομιζεις απο δω? η Ελλαδα ειναι στην ευρωπη οτι η καλιφορνια στη αμερικη παρτο χαμπαρι.

@ ΓιαγκΤ

ποιος ειναι, τι θελει, τι κουβαλαει μεσα στο μυαλο, δε με απασχολει. δεν προκειται να τον παντρευτω για να ταυτιστω μαζι του.

ειναι αυτο ακριβως που λεει ο giorikas, οτι συμφωνω με μερικα απο αυτα που λεει, γι αυτο και στο quote υπηρχαν αυτα με τα οποια συμφωνω και οχι ολη η φραση του.

οικονομια χρονου και λογου ειναι, και οχι ταυτιση με μια αγνωστη σε μενα προσωπικοτητα.

οσο αφορα τις πολεις και γενικα την οργανωση σιγουρα στο εξωτερικο (δυτικη κυριως ευρωπη )ειναι πολυ αλυτερα ... αλλα οσο αφορα καλοκαιρακι παραλια και διακοπουλες μονο η ιμπιζα στην ισπανια και μερικες (μετρημενες στα δαχτυλα) παραλιες της νοτιας ιταλιας

ΡΕ ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ ?????

QUOTE]Αρχική απάντηση από DrWh0

Έχετε μπερδέψει το ταμπεραμέντο και τον αυθορμητισμό με τη χυδαιότητα, την σκατοκεφαλιά και το τσογλανοκαφριλίκι. Και οι βραζιλιάνοι είναι ταμπεραμεντόζοι π.χ αλλά ποτέ δεν έχουν βγάλει χυδαίο σύνθημα ή αφίσα για τη Γερμανία με τον Κόλερ να τον παίρνει από πίσω. Παρόλο που την έχουν κερδίσει στον τελικό του Μουντιαλ. Και περισσότερες φορές από μία.

Είναι θέμα ήθους μια φυλής και όχι ξενέρας, φλωριάς ή ταμπεραμέντου.

Αλλά από ό,τι βλέπω είναι ψιλά πράγματα αυτά, οπότε I rest my case.

Γενικότερα η συμπεριφορά αυτή μου θυμίζει τον τύπο που κερδίζει το Τζόκερ ( π.χ) και αντί να τρελλάθει από τη χαρά του, να πανηγυρίσει , να γλεντήσει , να κεράσει , να χορέψει...

προτιμά να κάνει χειρονομίες και κωλοδ...λα στο γείτονα που δεν κέρδισε .... Και να του φωνάζει π..τσα πάλι.

Έχετε πολύ λάθος νοοτροπία και το χειρότερο είναι ότι τη θεωρείτε και στοιχείο που κολακεύει τη φυλή μας.

Τεσπά. Όπως τη βρίσκει ο καθένας.

Μια ερωτησούλα.

Πείτε πως το EURO του 2012 γίνει στην πατρίδα μας και ας πούμε ότι πάμε στον τελικό όπου και χάνουμε π.χ από τους Πορτογάλους. ΟΚ;

Ακολούθως έχετε καμιά 12.000 πορτογάλλους στις πλατείες μας , να φωνάζουν το πορτογαλικό αντίστοιχο του " που..α πάλι !!!" ή " πο..σα στην πρεμιέρα , π..α στον τελικό".

Το οποίο φυσικά και μεταφράζεται στα ελληνικά πολύ γρήγορα και μαθαίνεται από τον κόσμο.

Πόσοι από αυτούς θα φύγουν ζωντανοί απο τη χώρα μας;

Όσό τα παιδιάστικα " αν δε σου αρέσει εδώ , πήγαινε σε άλλη χώρα" καλό είναι να αποφεύγονται γιατί δεν είναι δυνατόν να γίνει κουβέντα έτσι.

Καταρχήν παιδιάστικοι είναι οι νεοτερισμοί που εφευρέτεις εσύ.

Μου φαίνεται ότι δεν έχεις καταλάβει πολλά πράγματα. Η ελλάδα πήγε και κέρδισε τους ΥΠΕΡΟΠΤΕΣ και γι'αυτό στη συνέχεια τους κορόιδευε. Η ελλάδα έχει διοργανώσει EURO στο μπάσκετ 2 φορές.....έγινε κανένα επεισόδιο;

Εσύ ρε μεγάλε που ξέρεις τί γίνεται στη Βραζιλία; Μήπως μένεις εκεί; Η μήπως πάς εκεί κάτω στη συνοικία των Βραζιλιάνων στην Αθήνα και διαβάζεις Βραζιλιάνικες Εφημερίδες.

Που ξέρεις τί γίνεται στις άλλες χώρες; Οι ειδήσεις κάθε μέρα αφιερώνουν ένα 0.0000001 % του δελτίου τους για θέματα του εξωτερικού. Μήπως πάς σε περίπτερα και κάθε μέρα διαβάζεις ευρωπαικές εφημερίδες

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.....ΟΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΟΤΕ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑ.

Για τα ξεφτιλίκια που κάνουν όλοι οι τουρίστες που έρχονται το καλοκαίρι δεν μας είπες τίποτα....μάλλον δε σε συμφέρει.

Το ήθος φίλε μου θα το δείξεις στη καθημερινή σου συναναστοφή με τον συνάθρωπό σου.... στο γήπεδο πάς για να ξεσπάσεις. Και τα βρισίδια ποτέ δε πείραξαν κανέναν....

ειμαι ελληνας γιατι σουβλιζω αρνι και κοκορετσι στην αυλη την ωρα που οι αλλοι βοριοι δε μπορουν να βγουν εξω απο το κρυο και το χιονι.

οταν πινω φραπε αραχτος στη παραλια χαζευοντας τις τουριστριες οι βοριοι κυκλωφωρανε με τα χιονια στα βουνα της χωρας τους και πιζουνε τυρογαλο.

επειδη βριζω στο γηπεδο και κανω κ@@δαχτυλο στους αλλους που τους γ@@μαει η Ελλαδα.

ειμαι αυτος που ειμαι, ειμαι Ελληνας και ειμαι υπερηφανος για αυτο

@drwh0 εσυ μπορει να εισαι κανα φλωρακι που εχεις ιοθετησει αυτες τις ξενοφερτες κουλτουρες του πισωγλεντη απο κατι ασπρουλιαριδες τουριστες με καλτσα και παντοφλα.

θες και εσυ το τσολια σου για να στρωσεις μου φενεται.

να σε ρωτησω κατι? εσυ οταν πας στο γηπεδο τι κανεις? παρακωλουθεις τον αγωνα με τα κυαλια κρατωντας το προγραμμα στο χερι και περιμενεις την ταξιθετρια να σε βαλει στη θεση σου? και οταν παει κανεις να κατεβασει κανα καντιλι λες απο μεσα σου με το αδερφιστικο στυλακι "αχ τον προστυχο. καλε μηηη ααχχ επρεπε τελικα να ειχα παει στους επισιμους"

’λλο ένα thread που από ποδοσφαιρικό θα γίνει Greece VS The World. Μείνετε στο θέμα ή ανοίξτε καινούριο για να τα συζητήσετε. Τα επόμενα post από αυτό εδώ που θα είναι εκτός θέματος, θα μεταφερθούν στο Offtopic archive.-

Αρχική απάντηση από DJD

’λλο ένα thread που από ποδοσφαιρικό θα γίνει Greece VS The World. Μείνετε στο θέμα ή ανοίξτε καινούριο για να τα συζητήσετε. Τα επόμενα post από αυτό εδώ που θα είναι εκτός θέματος, θα μεταφερθούν στο Offtopic archive.-

:blink: καταρχας εισαι εκτος θεματος.

κατα δευτερον εγω το ανοιξα το θεμα και δε με πειραζει να λεει ο καθενας οτι θελει απο τη στιγμη που μιλαει για την Ελλαδα.

αν με ενοχλησει κατι θα σου σφυριξω να επεμβεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.