Jump to content

ΠΡΟΒΛΗΜΑ

book

Recommended Posts

ΒΑΣΙΚ’ ΤΑ ΊΔΙΑ ΤΑ Κ’ΝΩ ΚΑΙ ΣΕ PC ΧΑΜΗΛΌΤΕΡΗΣ ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑΣ ΚΑΙ Π’ΕΙ PLY ΚΑΛΎΤΕΡΑ

επειδή έχω αποφασίσει να ρίξω και κάποια χρήματα για αναβάθμιση.

θα βάλω ένα σατα δίσκο 10000 rpm\και θέλω να μου πείτε την γνώμη σας για ένα τροφοδοτικό 600w και μια "καλυουτερι" κάρτα γραφικών( "ικαρτα" "ασειναι" γύρο στα 150 ευρώ) να κάνουν olaayta όμως για την συγκεκριμένη μητρική που έχω

Έλεος ρε book, έχεις μετατρέψει τον υπολογιστή σου σε οικοσύστημα διεργασιών.

Επειγόντως format και καινούργια εγκατάσταση, NOD32 και ένα firewal και τελείωσες στο θέμα της ασφάλειας. Μετά πας start -> run -> msconfig -> startup και απενεργοποιείς όλα τα άχρηστα.

Φιλε μου,

Οτι και να βαλλεις στο PC μετα απο λιγο καιρο παλι θα γονατισει.

Κατεβασε το Tune-up Utilities απο εδω http://www.tune-up.com/τρεξε το start up manager και κλεισε οτι δεν χρειαζεται(εγω θα αφηνα μονο το Antivirus να ξεκιναει στο start up).

Ακομα καλλιτερα βαλλε το NOD32 οπως σου λενε και τα παιδια που τα εχει ολα και ειναι και ελαφρυ.

Μετα βαλλε και εναν Raptor επανω και θα πεταει.

stealth

παιζεις παιχνιδια η θες να παιξεις παιχνιδια?? τωρα ξεκινισε να σερνεται η σερνεται απο καιρο? δεν βλεπω το λογω να πας να παρεις αυτα που λες

Τι έχει φορτώσει ο άνθρωπος.... Ούτε με τα vista δεν εχω τόσες διεργασίες (αυτο είναι ψέμα γιατι έχω κλασικά 60 διεργασίες και 710 - 750 νήματα )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.