Jump to content

Γνώμες για Σύνθεση νέου PC

ss13

Recommended Posts

ναι αλλα αλλο 4 και αλλο 2.καλυτερα να παρει ενα quad και να τον εχει και για αργοτερα που θα του χρησιμευει ποιο πολυ απο τωρα.

Βεβαίως αν θέλει να κρατήσει πολύ καιρό το pc του. Απλά εγώ σκέφτομαι το τώρα γιατί προσωπικά, όσο καλό και να το φτιάξεις τώρα, σε δύο χρόνια θα είναι απλά ''υποφερτό''.

έχω αποφασίσει πλέον στον Quad γιατί δεν πρόκειται ν'αλλαχθεί στο άμεσο μέλλον και πιστεύω θα είναι αρκετός για όλα!

Θέλω να φτιάξω ένα pc για ένα φίλο ο οποιός είναι μηχανικός(Αutocad..) και το θέλει για τη δουλειά του περισσότερο αλλά και για να παίζει κανά παιχνιδάκι,internet κλπ.Εγώ έχω καταλήξει σε μια σύνθεση και θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας γι'αυτήν και αν πρέπει να αλλάξω τπτ(προς το καλύτερο πάντα :) ).To pc θα αγοραστεί απο το πλαίσιο.

Λοιπόν:

Cpu:Intel Core 2 Quad Q6600

Mobo:Abit IP35Pro

Ram:Teamgroup Ram 2GB Kit DDR2 800 4-4-4-12

Gpu:Asus 8800GTS 640MB HTDP

HD:WD 500GB S-ATAII

Tροφοδοτικό:Etasis 650W

Οθόνη:Samsung 20'' Wide SM206BW

+DVD,DVD-RW,ηχεία και κουτί.Το budget είναι 1500ευρώ.

Προτεινω Ε 6750 - 8800GTS 320mb XT- monitor LG 1900- ola ta alla .......

Προτεινω Ε 6750 - 8800GTS 320mb XT- monitor LG 1900- ola ta alla .......

Η 2900 Pro είναι καλύτερη απο την 8800GTS,η οθόνη που προτείνεις φαντάζομαι είναι 19'' αλλά εγώ θέλω 22''!Στο θέμα του επεξεργαστή έχει λήξει με τον Quad.:033:

Η 2900 Pro είναι καλύτερη απο την 8800GTS,η οθόνη που προτείνεις φαντάζομαι είναι 19'' αλλά εγώ θέλω 22''!Στο θέμα του επεξεργαστή έχει λήξει με τον Quad.:033:

Το προσφατο ΡΑΜ περιοδικο, βγαζει 3 φιλιπς πιο καλες απολα τα αλλα μονιτορ. 20+22 ιντσες στα 240 με 270 ευρο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.