Jump to content

το νεο μου PC χαλασε σε 2 μερες

mag

Recommended Posts

Καλησπερα. ο CPU ολα καλα. Καλο σερβισ τελικα. Ασε που μπορει να εφταιγα εγω, αλλα δεν ορκιζομαι.Με το που πηγα να τον βρισω,μου λεει Cpu ειναι ετοιμος κ ολα αλλαξαν.Τα λεμε.Anamenω na saw deiξω to CASE moy.

Καλησπερα. ο CPU ολα καλα. Καλο σερβισ τελικα. Ασε που μπορει να εφταιγα εγω, αλλα δεν ορκιζομαι.Με το που πηγα να τον βρισω,μου λεει Cpu ειναι ετοιμος κ ολα αλλαξαν.Τα λεμε.Anamenω na saw deiξω to CASE moy.

"CPU Είναι έτοιμος" Σου είπαν?

http://www.breadonthewaters.com/add/Esheep.exe

---> 16bit πρόγραμμα (ntvdm.exe, wowexec.exe), δεν παίζει σε 64bit λειτουργικά.

Μη παιζεις με τον παλιο μου πονο. Πηρα τηλ να τον σκισω, 2 μερες διαβαζα νομοθεσιες καταναλωτη κ ειχα παρει τα πανω μου.Με το που του λεω Λευτερης, Μου ειπαν οτι ξεπλοκαραν το Μ/Β κ να παω να τον παρω κ ολα καλα ως τωρα.Με ρωτησε αν πηγα να κανω uptade στο Μ/Β.Eipa οχι αλλα.............

Τί πάει να πει σε ρώτησαν αν έκανες update στο m/b.

Μήπως έχουν βάλει και λουκέτο στο κουτί γιατί φοβούνται μην το ανοίξεις και τους κλέψεις την πατέντα;

Πάντως δεν αγοράζουμε βαρβάτο σύστημα με noname τροφοδοτικό επάνω.

Μη παιζεις με τον παλιο μου πονο. Πηρα τηλ να τον σκισω, 2 μερες διαβαζα νομοθεσιες καταναλωτη κ ειχα παρει τα πανω μου.Με το που του λεω Λευτερης, Μου ειπαν οτι ξεπλοκαραν το Μ/Β κ να παω να τον παρω κ ολα καλα ως τωρα.Με ρωτησε αν πηγα να κανω uptade στο Μ/Β.Eipa οχι αλλα.............

Εντάξει άμα σου έκαναν και ερωτήσεις είναι ασυγχώρητοι. Δε το πιστεύω. Τρέχα κατευθείαν στο Ινκα να μάθεις τα δικαιώματά σου και ρώτησε τους δικηγόρους μήπως έχει βγει κανένας καινούριος νόμος.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.