Jump to content

το νεο μου PC χαλασε σε 2 μερες

mag

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ΠΗΡΑ ΕΝΑ CPU ΠΡΟΧΘΕΣ. Ε 6750 ΜΕ 8800GTS. TRPOFODOTIKO 500W . TO EIXE TO KOUTI ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΜΕΣΑ. ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΚΑΓΚΟΥΡΙΚΟ ΚΟΥΤΙ ΜΕ ΠΟΛΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΦΩΤΑΚΙΑ ΜΕΣΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ Ο CPU MOY DEN ANABEI. TON PHGA ΠΙΣΩ. ΒΡΑΧΥΚΙΚΛΟΜΑ ΣΤΟ ΜΑΔΕΡ ΜΠΟΑΡΝΤ ΕΙΠΑΝ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ. ΤΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΧΩ? ΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΠΙΣΤΕΟΜΑΙ. MOTHERBOARD GIGABYTE DS3L , MNHMES PATRIOT 800MHZ , OYTE AYTES TIS ΠΟΛΗΞΕΡΩ. ΙΣΩΣ ΜΕ ΨΑΡΩΣΑΝ Κ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΑ . ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΛΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΙΔΗ 3 ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΘΑ ΠΩ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SERBIS QUALITY. ΠΛΗΡΩΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΣΠΙΤΙ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΣΕ 2 μερες ΤΡΕΧΩ ΕΓΩ ΑΘΗΝΑ.4 μερα κι ακομα ουτε τηλ.

καταρχην καλως ηρθες στο φορουμ!

τωρα οσον αφορα το μαγαζι που λες τυχαινει... μεμονωμενα περιστατικα παντα θα υπαρχουν...

οσο για την επωνυμια του μαγαζιου πιστευω οτι δεν ειναι κακο να πεις το ονομα του...

και παλι τι να πω υπομονη....

Καλως ηλθες,

Ετσι συμβαινει συνηθως,μεχρι να σε βαλλουν στο λουκι ολα ειναι μια χαρα και μετα αν κατι συμβει ουτε φωνη ουτε ακροαση.

Το μονο που μπορεις να κανεις για την ωρα ειναι υπομονη και αν δεις να τραβαει μακρια η ιστορια βαλε και μια φωνη.

stealth

Μπορεί να φταίει το τροφοδοτικό.

Τί μάρκα είναι;

ειναι απο αυτα που ειναι μεσα στο κουτι μαζι. κουτι achiles 80 ε . βραχυκηκλωμα του Μ/Β μου ειπαν. κι αυτες οι πατριοτ μνημες , που μου εβαλε δεν τις ξερω. παντως για μια μερα επαιξα ΒΙΟσοκ κ η 8800gts με την LG1900 ηταν τελειο.

Καλως ηλθες,

Ετσι συμβαινει συνηθως,μεχρι να σε βαλλουν στο λουκι ολα ειναι μια χαρα και μετα αν κατι συμβει ουτε φωνη ουτε ακροαση.

Το μονο που μπορεις να κανεις για την ωρα ειναι υπομονη και αν δεις να τραβαει μακρια η ιστορια βαλε και μια φωνη.

stealth

kati πρεπει να κανουμε ομως , δεν μπορει να τριγηρναμε σαν προβατα.

Ερώτηση κρίσεως...τα σημεία στίξης, τα μικρά γράμματα έχουν καταργηθεί στην Νίκαια ?

Από σύνταξη δε οι προτάσεις βγάζουν νόημα απίστευτο.

Πραγματικά, αλλά με τον τρόπο που το έχεις γράψει ότι έχεις προσπαθήσει να γράψεις σταμάτησα στην δεύτερη γραμμή δίχως την παραμικρή σκέψη.

Από την άλλη...το νέο PC χάλασε λες στον τίτλο, και μετά σε μια πρόταση μας λες ότι πήρες μια CPU και μια VGA, και μετά μας μιλάς για κουτί με κινέζικα λαμπάκια, και δεν ξέρω και γω τι άλλο.

Τελικά τι στο καλό αγόρασες ? Έτοιμο PC ? Χύμα μια CPU & VGA ?

Ή απλά μας κάνεις χαβαλέ ? ( δεν έχουν περάσει και λίγα XXXXXXXXXX από τα ελληνικά forums που ανοίγουνε επίτηδες άκυρα θέματα, κλπ για σπάσιμο )

Ερώτηση κρίσεως...τα σημεία στίξης, τα μικρά γράμματα έχουν καταργηθεί στην Νίκαια ?

Από σύνταξη δε οι προτάσεις βγάζουν νόημα απίστευτο.

Πραγματικά, αλλά με τον τρόπο που το έχεις γράψει ότι έχεις προσπαθήσει να γράψεις σταμάτησα στην δεύτερη γραμμή δίχως την παραμικρή σκέψη.

Από την άλλη...το νέο PC χάλασε λες στον τίτλο, και μετά σε μια πρόταση μας λες ότι πήρες μια CPU και μια VGA, και μετά μας μιλάς για κουτί με κινέζικα λαμπάκια, και δεν ξέρω και γω τι άλλο.

Τελικά τι στο καλό αγόρασες ? Έτοιμο PC ? Χύμα μια CPU & VGA ?

Ή απλά μας κάνεις χαβαλέ ? ( δεν έχουν περάσει και λίγα XXXXXXXXXX από τα ελληνικά forums που ανοίγουνε επίτηδες άκυρα θέματα, κλπ για σπάσιμο )

Βασικα καλως σας βρηκα. Μαλον τον πονο μου λεω. Απο μηνα σε μηνα πηρα ενα νεο CPU μετα απο 2 χρονια σκεψης , απο αυριο σε αυριο κ περιμενοντας τα Direct10 κ μετα παλυ περιμενοντας να φτινινει η σειρα 8 της NVIDIA. Αφου τον "πηρα" σε εισαγωγικα, εκανα μια συνθεση στην οποια διαλεξα την οθονη, τον επεξεργαστη κ την καρτα. ολα τα αλλα τα διαλεξε ο τεχνικος του μαγαζιου που εμπιστευτικα. μετα τον χρισημοποιησα 3 φορες κ μετα αναβε αλλα δεν εδινε σημα στο μαουσε κ την οθονη. κ τωρα περιμενω 4 μερες να μου αλαξουν το Μ/Β που βραχυκηκλωσε. Αλλα κρυφακουσα οτι ισως να μην φταιει αυτο.Ετσι για να μην του τα κανω λαμπογιαλο ειπα να περιμενω , να μου τον φτιαξει ηρεμα. ΠΕριμενοντας βρηκα τα site να λεω το προβλημα μου , για να παρω κανα τιπ. Ισως επρεπε να σας βρω πριν τον αγορασω.

<off topic> ωραιο το προβατο
<off topic> doesnt run on 64bit..

Mag καλως ηρθες στο φορουμ :) Δεν εινα απαραιτητο οτι θα ειχες γλυτωσει την ταλαιπωρια αν μας ειχες βρει νωριτερα, ισως απλα να ειχες κανει καλυτερη επιλογη κομματιων (ενδεχομενως και μαγαζιου, ισως και οχι).

Τώρα κάτι κάναμε :D

Ε τώρα δεν έχεις παρά να πας από εκεί και με καλό τρόπο να του πείς, ξέρεις το PC το χρειάζομαι να είναι έτοιμο το πολύ σε 5-7 μέρες.

An μου πει σε 5 μερες θα ειναι ετοιμο, θα του κανω ζημια. Αυριο τον θελω. Πριν παρει τα φταλε, σε 30 ωρες μου εφτιαξε κ σεταρισε ολοκληρο μηχανημα. Τωρα που χαλασε μεσα σε μιαμιση μερα , θελει 4+ μερες να τον φτιαξει.Καλα μου ειπε ενας φιλος, οτι οποιος φωναζει πιο πολυ, περνει πρωτερεοτητα.Σας ειπα οτι στο SITE toy εχει με μεγαλα γραμματα BEST SERVICE QUALITY ,πουντο?

ρε συ mag για πες μας ποιο μαγαζι ειναι για να ξερουμε να φυλαγομαστε?

Sorry, θα πω τη Δευτερα, μην βγεις για αγορες το Π.Σ.Κ.

Δεν θελω να αδικισω καποιον. Επισης οι φοτο σου μου αποσπουν την προσοχη, εχω αναψει κοκκινο με τα μωρα.

Βασικά έχεις δικαίωμα μέσα σε 10 μέρες απο την αγορά να κάνεις υπαναχώρηση και να σου επιστρέψει στο ακέραιο τα λεφτά...... Έχουμε ανοίξει αντστοιχο θέμα ... Τύπωσε τα μια και διάβασε τα...

Βασικά έχεις δικαίωμα μέσα σε 10 μέρες απο την αγορά να κάνεις υπαναχώρηση και να σου επιστρέψει στο ακέραιο τα λεφτά...... Έχουμε ανοίξει αντστοιχο θέμα ... Τύπωσε τα μια και διάβασε τα...
Καλημερα, κ ευχαριστω. Κερναω τσαμπα Χ-ρεης. Που ειναι αυτο το θεμα ομως? Please!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.