pontifikas Φεβρουάριος 13, 2005 #21 Φεβρουάριος 13, 2005 Τα ποντίκια είναι από τα ελάχιστα προϊόντα της Microsoft που αξίζουν. Γενικά η προσωπική μου άποψη είναι ότι για πληκτρολόγιο και ποντίκι είναι κοροιδία να δίνεις πολλά λεφτά. Τα κατατάσσω στην κατηγορία "Αναλώσιμα". Έχω εδώ και 1.5 χρόνο ένα safeway πληκτρολόγιο που το πήρα 10 ευρώ και ούτε πρόβλημα με το χέρι μου έχω(παρόλο που γράφω καθημερινά είτε κώδικα είτε ότι άλλο φανταστείς) ούτε τίποτα άλλο, και ένα Intelli mouse 5 κομβίων των 20 ευρώ(και πολλά ήταν απλά ήθελα 5 κουμπιά για gaming). Και τα δύο έχουν φάει το ξύλο της αρκούδας και ακόμα αντέχουν μια χαρά. Πάρε Microsoft. 1)Αντέχουν σε μπουνιές και κλοτσιές.(Δοκιμασμένο από έμένα ) 2)Είναι φθηνά και άμα σου χαλάσει δεν κλαίς την μοίρα σου.Απλά πάς και παίρνεις άλλο. Όπως το είδα αυτό ΜΧ, με την πρώτη μπουνιά έχει χαλάσει 20 από τα 1000 τσιπάκια που έχει επάνω. Αν πάλι δεν παίζεις παιχνίδια τότε λίγο δύσκολο να βρείς κάποια αφορμή να ρίξεις μπουνιές στο mouse(ή το Πληκτρολόγιο) οπότε πάρε το αυτό MX να πουλήσεις και μούρη
sotiris Φεβρουάριος 13, 2005 #22 Φεβρουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Solid Snake Δεν θα σου ελεγα να αγωρασεις το MS για δυο λογους: 1ον:Ειναι Microsoft lol. τι πρόβλημα έχεις με το Microsoft hardware? μια χαρά είναι
sotiris Φεβρουάριος 13, 2005 #23 Φεβρουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από pontifikasΓενικά η προσωπική μου άποψη είναι ότι για πληκτρολόγιο και ποντίκι είναι κοροιδία να δίνεις πολλά λεφτά. Τα κατατάσσω στην κατηγορία "Αναλώσιμα". είσαι λάθος. με αυτά δουλεύεις όλη μέρα - ελέγχεις τον υπολογιστή σου. Αρχική απάντηση από pontifikasΚαι τα δύο έχουν φάει το ξύλο της αρκούδας και ακόμα αντέχουν μια χαρά. το mx900 που έχω μου έχει πέσει από το γραφείο κάτω, και δεν είχε πάθει τίποτα (είχε πέσει ενώ το είχα πάνω στη βάση). Το πληκτρολόγιο της logitech έχει πάρα πολύ καλή αίσθηση στα πλήκτρα + είναι και πολύ χαμηλό και δεν κουράζει τα χέρια. [ Αρχική απάντηση από pontifikasΠάρε Microsoft.1)Αντέχουν σε μπουνιές και κλοτσιές.(Δοκιμασμένο από έμένα ) 2)Είναι φθηνά και άμα σου χαλάσει δεν κλαίς την μοίρα σου.Απλά πάς και παίρνεις άλλο. και τα logitech αντέχουν. επίσης έχουν 5 χρόνια εγγύηση... 5 χρόνια εγγύηση σε "αναλώσιμα" είναι πάρα πολλά! Αρχική απάντηση από pontifikasΌπως το είδα αυτό ΜΧ, με την πρώτη μπουνιά έχει χαλάσει 20 από τα 1000 τσιπάκια που έχει επάνω. Αν πάλι δεν παίζεις παιχνίδια τότε λίγο δύσκολο να βρείς κάποια αφορμή να ρίξεις μπουνιές στο mouse(ή το Πληκτρολόγιο) οπότε πάρε το αυτό MX να πουλήσεις και μούρη Αντέχουν. Έχω να χτυπήσω πληκτρολόγιο από το nfs1se που έσπασα τα 2 ποδαράκια που το στηρίζανε. acer το πληκτρολόγιο, a legend:)
Cartman1416003173 Μάϊος 13, 2005 #24 Μάϊος 13, 2005 το mx1000 είναι ανθεκτικό σε πτώσεις. μου έχει πέσει απο 1 μέτρο 3 φορές (σε πλακάκι) και δεν έπαθε τίποτα. επιπλέον είναι το μονο ασύρματο που δεν έχει καθόλου lag στα παιχνίδια και τέλος είναι το μονο με ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία, πράγμα καλό τόσο σε θέματα βάρους, όσο και αντοχής στο χρόνο και χωρητικότητας
Alexandros Μάϊος 13, 2005 #26 Μάϊος 13, 2005 Αρκετα καλο το ΜΧ1000 αλλα υπαρχει ενα μικρο lag στα παιχνιδια που περιεργως (αν και δεν ειμαι "gamer") το προσεξα σχεδον αμεσως. Ουσιαστικα δεν θα σε προβληματισει ... εκτος αν εισια πολυ ψειρας
Vasot Μάϊος 13, 2005 #27 Μάϊος 13, 2005 Mx1000 All the wayΑσυρματα Μicrosoft ξεχνα τα ειναι αισχοςTo εχω απο τα τελη 2004 και δεν υπηρξε κανενα lag σε οτι παιχνιδι εχω παιξει Οσο για αυτους που ισχυριζονται οτι εχει lag στα παιχνιδια δεν ξερω τι να πωη εχουν συνηθισει αλλιως το ποντικι τους στο παρελθον, η πολλη απλα λενε ψεματα εκτος αμα εχεις συνηθισει να ανασηκωνεις το ποντικι απο την επιφανεια την ωρα που παιζεις η η επιφανεια σου ειναι χαλια οποτε δυσκολευεται να διαβασει την κινηση και με συνεπεια να κανει lagΤο μονο μειονεκτημα ειναι η ροδελα η οποια χαλαρωνει γρηγορα με την παροδο του χρονου
taramas Μάϊος 13, 2005 #28 Μάϊος 13, 2005 α) ποντίκια με επαναφορτιζόμενη μπαταρία υπάρχουν κι άλλα και μάλιστα υπάρχουν και φτηνά και καλά.β) εχω περάσει απο βιασμό όλα τα μοντέλα της microsoft (δεν νομίζω να μου ξέφυγε κανένα) και εκτός απο το ακριβό explorer του 2002 που ήθελε μπαταρίες κάθε βδομάδα και με τον πρώτο βιασμό παρέδωσε το πνεύμα δεν μπορώ να πώ οτι δεν είμαι ικανοποιημένος.γ) σαν κάτοχος του MX1000 εδώ και 4 μήνες θα συμφωνήσω σε ..... 1) είναι κορυφαίο, 2) πράγματι η ροδέλα μαλάκωσε πολύ μετά την χρήση, 3) παιδεύτηκα καμιά δεκαριά μέρες μέχρι να το συνηθίσω.γ) πληκτρολόγιο επιλέγω microsoft all the way εκτός κι αν μου βρείτε ενα mitac με υδραυλικά αμορτισερ στα πλήκτρα μοντέλο του 1995 γιατί το δικό μου έπεσε απο την μηχανή και το πάτησε αυτοκίνητο.
amartolos Μάϊος 13, 2005 #29 Μάϊος 13, 2005 η αληθεια ειναι οτι δοκιμασα πολλα ποντικακια της microsoft..optical,intelli,explorer,,wireless optical 1 και 2(απο τα 2 σετακια )...ΚΑΝΕΝΑ δεν συγκρινεται με το μχ900 που εχω τωρα...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.