Jump to content

Logitech MX1000 ή MS Int. Exlorer;

Fandom

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά αξίζει η αγορά ενος mx1000 mouse συγκριτικά με το explorer της ms(που κοστίζει και τα μισά χρήματα); Το λέω επείδη και το σχήμα του μου φαίνεται περίεργο (το explorer δείχνει πολύ πιο εργονομικό).

Τί λέτε;

MX1000 all the way!:T:

Αν διαθετεις τα χρηματα μη το σκεφτεσαι καν.

Το εχω απο το Σεπτεμβριο και ειναι το καλυτερο ποντικι

που εχουν πιασει τα χερια μου.

To ΜΧ1000 είναι ότι καλήτερο υπάρχει σε αρουρέο...

καμία σχέσει με το MS... άλλη φάση...

Και από μένα logitech ποτέ μου δεν είχα microsoft... πάντα logitech :D και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος όσο για το mx1000 το βλέπω να ρχεταιιιιιι!!!

To μονο που βρισκω ''δυσχρηστο'' σε αυτο το ποντικι ειναι η ροδελα!

Επρεπε να ειναι λιγο πιο μεγαλη και με μεγαλυτερη τριβη.

Η ροδελα των ΜΣ δεν παιζεται.

Αρχική απάντηση από aggelopas [Χθες, στις 23:25]

To μονο που βρισκω ''δυσχρηστο'' σε αυτο το ποντικι ειναι η ροδελα!

Επρεπε να ειναι λιγο πιο μεγαλη και με μεγαλυτερη τριβη.

Εμενα παλι μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο αυτην του ΜΧ700 και του MS Int. Εxplorer που ειχα πριν 2 χρονια.

Να πω και εγώ μια ΑΛΛΗ άποψη...

Το πήρα και το πούλησα μέσα σε 5 μέρες και το άλλαξα με μχ510 (top αυτη τη στιγμή στα ενσύρματα)

(+)

Κορυφαίο lens

το καλύτερο cordless

(-)

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

(ειδικά σε FPS είναι τραγικό, λόγω του ότι αν σηκωθει από την επιφανεια, το lens κλείνει και επανέρχεται μετα απο μερικά milisecond... τραγικό αν βρίσκεσαι σε μάχη!)

Αρχική απάντηση από aggelopas [Χθες, στις 23:25]

μην το λες... σε πολλα χαλαει με την μια και γυρναει σαν ρουλεμαν

Παίδες...το αγόρασα...είναι απίθανο..!

Ευχαρίστω όλους για την παρότρυνση, τα άξιζε τα χρήματα..!

Αυτό με το πρόβλημα με τα fps το παρατήρησα και εγώ αλλά δεν πιστεύω οτι είναι "πρόβλημα"! Πρέπει να το σηκώσεις αρκετά το ποντίκι για να "χάσει" ή πρέπει να είσαι τόσο τρελός pro gamer που να σε χαλάει...αλλά και τότε σε χαλάει και το παραμικρό (κλασσικοί gamers που μείωνουν όλατα details ακόμα και σε καινούργια μηχανήματα για να "μην χάνουν frames" :PP).

Το mouse τα σπάει...αν δεν έτρεχαν και services απο πίσω βέβαια καλά θα ήταν (ευτυχώς που δεν καταναλώνουν πολλή μνήμη - υπολογιστική ισχύ)!

Καλορίζικο.όσον αφορά αυτό που ειπώθηκε για την ροδέλα των νέων explorer είναι οτι πιο δύσχρηστο έχω δει.Δεν έχεις αίσθηση του σκρολαρίσματος.Ειδικά σε παιχνίδια είναι πολύ κακό αφού δεν μπορείς να καταλάβεις πότρε αλλάζει όπλο.

Δεν θα σου ελεγα να αγωρασεις το MS για δυο λογους:

1ον:Ειναι Microsoft

και 2ον:Επιδη ειμαι ερωτευμενος με το mx1000:inlove: :inlove: .....!!!!!

Θα μου το παρω δωρο την ημερα του αγιου βαλεντινου!!!

PS:Καλοριζικο.Παρα πολυ καλα εκανες που το αγορασες!:clap:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.