Jump to content

DFI nF4 Ultra-D (Oc και σχόλια)

Borg

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από fonzi [Σήμερα, στις 11:59]

Δηλαδή δίνω 1.525 και βγάζει 1.48 πχ.

Στις μνήμες δίνω 2.70 και βγάζει 2.73.

καθεμια εχει τα δικα της τα κουσουρια. μη δινεις σημασια. απλα μαθαινεις τον τροπο που δουλευει.

δοκιμασε να δωσεις λιγο ρευμα στις μνημες, ή να κανεις το 2.5->3

• Replies 481
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από fonzi

Λοιπόν με 2,5-3-3-7 θέλω 2.7v για να πάω στα 230.

Μετά ζητάνε κι άλλο ρεύμα...

Με 2.9 στις μνήμες και 1.525 στον επεξεργαστή πέρασα τα 250 πριν λίγο.

Αλλά στα 255 κόλησε πάλι. Δοκίμασα και με 6χ στον επεξεργαστή και με 60 στην PCI-express αλλά τίποτα.

Με παραξενεύει που στο BIOS δείχνει χαμηλότερο βολταζ απο αυτό που έχω δώσει πάντα στον επεξεργαστή. Δηλαδή δίνω 1.525 και βγάζει 1.48 πχ.

Στις μνήμες δίνω 2.70 και βγάζει 2.73.

Τα TCCD απο 250κατι και πανω πανε καλυτερα με 2.6-2.7, το εχω δεi και στο δικο μου nforce2!

Αρχική απάντηση από SlotKiller [Σήμερα, στις 13:15]

Τα TCCD απο 250κατι και πανω πανε καλυτερα με 2.6-2.7, το εχω δεi και στο δικο μου nforce2!

τα δικά μου Tccd στην dfi θελουνε 3,1 για να ειναι σταθερά στα 280 (2,5 3 3 6). Εστω και 3 να δώσω αρχίζουνε τα λάθη στο prime. Οι ιδιες μνήμες σε Msi 939 δουλεύανε στα 288 memtest error free με 2,85 μονο(την μαχ τάση που δινει δηλαδή το Msi στις μνήμες).Για δοκιμασε και εσύ και δώσε από 3 και πάνω , βεβαια να εχεις κανα ανεμιστήρα να τα φυσαει γιατι ζεσταινονται πολύ τα Tccd.

αν με ρωτουσατε θα ελεγα οτι στην αρχη τα πηρα στη κρανα με την ασυμβατοτητα των μνημων, με τις υττ ομως επαθα πλακα με την δυναμη που εχει στο οβερκλοκ αυτη η μητρικη. ειμαι 101% ευχαριστημενος

Αρχική απάντηση από SLN

Γιατι αδικο εχει??

Ισχυει για ολα τα... "moba" (κλινεται οπως τα fora) βεβαιως βεβαιως...

ναι βγαίνει από το mobum:P :p :P

αρε τρελοβολταμμέτρη :p

Αρχική απάντηση από ea6gka

το μολεξ που εχει επανω στη μητρικη το εχετε συνδεσει? ειδατε καμμια διαφορα?

και εγω ετσι ηξερα αλλα σε κουβεντα με τον ison μου ειπε οτι αν το βαλεις ειναι πιο σταθερο το συστημα σε οβερκλοκ καταστασεις. Το ειδε στο XS .

και εγω ετσι ηξερα αλλα σε κουβεντα με τον ison μου ειπε οτι αν το βαλεις ειναι πιο σταθερο το συστημα σε οβερκλοκ καταστασεις. Το ειδε στο XS .

Αρχική απάντηση από SLN

Ουτε εγω το εχω βαλει? Λετε να του το χωσω???

Απο το manual

The 4-pin +12V power connector enables the delivery of more

+12VDC current to the processors Voltage Regulator Module

(VRM).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.