Jump to content

DFI nF4 Ultra-D (Oc και σχόλια)

Borg

Recommended Posts

ldt παιζω παντα με 2-2.5

ταση ειμαι παντα με 1.2 δοκιμασα και με 1.3-1.4 αλλα δεν ειδα φως............το θεμα ειναι οτι ταση χρησιμοποιουμε οταν ζοριζεται απο ψηλα φσβ το τσιπακι.........αρα για να ειναι οκ στα 9χ292 και να μην ειναι οκ στα 10χ262 μου φαινεται πολυ κουλο.

να σημειωσω οτι οταν πεταγεται η συγκςεκριμενη μπλε οθονη ακουω τον ραπτορα να σταματαει να στροφαρει.με το που γινεται αυτοματο ρεσταρτ και αγου μπει για 1-2δευτερα στην boot screen ΤΟΤΕ ξεκιναει να στροφαρει ο ραπτορ........σκεφτηκα μηπως δεν ειναι κλειδωμενο το Sata.....δοκιμασα ΚΑΙ τις 4 θεσεις αλλα τιποτα........σε ολες τα ιδια:giveup:

• Replies 481
  • Created
  • Last Reply

σκατοbios τελειως ρε γμτ τι το βγαλανε... μας κατεστρεψε! :D

διαβασα ενας πως κατεβηκε μισο δευτερολεπτο στο πι και μεσα στη χαρα μου το κατεβασα το ζωο. τωρα ειμαι 1 σεκ πιο αργος σε αντιστοιχες ρυθμισεις. ευτυχως που ειναι φτηνες οι UTT

Αρχική απάντηση από vdeseris [Σήμερα, στις 14:40]

Γιώργο το ότι κλείνουν οι δίσκοι δεν σημαίνει ότι δεν κλειδώνουν τα SATA. Μάλλον μνήμες...

μνημες?????με τις ρυθμισεις που παιζω στα 292(2.5-4-3-8) με τις ιδιες παιζω και στα 260+ για να αποκλεισω τις μνημες οταν θελω να δοκιμασω τον επεξ με 10χ................δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει..........σαν να μην γουσταρει αλλο μουλτι.........του βαζω 9χ292 και ειναι πραημ 10ωρες σταθερος.του βαζω 10χ255 και πεταει μπλε pfn file corrupt....γουατ δε φακ:confused:

γιωργη εαν μπορεις να ποσταρεις 2-3 σκρινσοτ με τις ρυθμισεις σου στις μνημες θα το εκτιμουσα.ειμαι με AUTO σε ολα.....και αυτο γιατι εψαχνα τον επεξ αυτες τις μερες και οχι τις μνημες.ειμαι μεμτεστ ερορ φρι ρε γμτ.........δεν γινεται να ειμαι οριακα στις μνημες......εκτος και αμα δεν γουσταρουν καποιο AUTO.....αλλα να το γουσταρουν στα 292 και να μην το γουσταρουν στα 260 ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ ΚΟΥΛΟ:rant:

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 15:08]

γιωργη εαν μπορεις να ποσταρεις 2-3 σκρινσοτ με τις ρυθμισεις σου στις μνημες θα το εκτιμουσα.ειμαι με AUTO σε ολα.....και αυτο γιατι εψαχνα τον επεξ αυτες τις μερες και οχι τις μνημες.ειμαι μεμτεστ ερορ φρι ρε γμτ.........δεν γινεται να ειμαι οριακα στις μνημες......εκτος και αμα δεν γουσταρουν καποιο AUTO.....αλλα να το γουσταρουν στα 292 και να μην το γουσταρουν στα 260 ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ ΚΟΥΛΟ:rant:

ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΟΥΛΟ! Για να παίξει στα 290 η μητρική χαλαρώνει κάποια settings. Όταν βάζεις 262 οι ρυθμίσεις αλλάζουν. Για πόσταρε δύο tweaker ένα στα 260 και ένα στα 292....

Αρχική απάντηση από greekfragma

Πρέπει να σου πω πως με την dfi nf4 το memtest δεν το εμπιστεύομαι , γιατί απλά είναι για να βρεις το max συχνότητες της μνήμης αλλά όταν μπαίνεις win τότε crashαρη γιατί απλούστατα τα δίνει και το cpu μαζί

Αρχικά κατέβασε -5fsb άμα δεν τότε παίξε με τις ρυθμίσεις

Για το screenshot δεν μπορώ να σε δώσω μιας και τώρα είμαι ως default γιατί απλούστατα ήταν εδώ ο Γιάννης (endu) προ χθες και πειραματιζόμασταν σε κάτι και έχασα κάποιες ρυθμίσεις, το βραδάκι θα σε βάλω

Αρχική απάντηση από Borg

Για το screenshot δεν μπορώ να σε δώσω μιας και τώρα είμαι ως default γιατί απλούστατα ήταν εδώ ο Γιάννης (endu) προ χθες και πειραματιζόμασταν σε κάτι και έχασα κάποιες ρυθμίσεις, το βραδάκι θα σε βάλω

sorry πατριώτη, έπρεπε να τις είχα σώσει στα profile :o. Γενικά πάντως καλά είναι να αποφεύγεται τα Auto όπου μπορείτε γιατί μερικές φορές το mobo βάζει ότι να ναι.

Αρχική απάντηση από vdeseris [Σήμερα, στις 15:11]

ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΟΥΛΟ! Για να παίξει στα 290 η μητρική χαλαρώνει κάποια settings. Όταν βάζεις 262 οι ρυθμίσεις αλλάζουν. Για πόσταρε δύο tweaker ένα στα 260 και ένα στα 292....

κατι ξερει ο παλιος............:blink:

εδω στα 292

post-596-1416071686,8361_thumb.jpg

ειμαι μεμτεστ ερορ φρι ρε γμτ

2700 @ 1.650, μνημες στα 245 @ 3.4 memtest 1.51 stable για ατελειωτα βραδια, prime stable για αμετρητες νυχτες, αλλα οχι s&n stable κατι που φαινεται και στο splinder cell που κανει τα δικα του.

Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 15:56]

χαχαχαχα το δεύτερο scr πρέπει να είναι άκυρο δε φόρτωσε καλά το Tweaker. βάλε fixed values όπου ξες για να μην έχεις πρόβλημα.

το ξανατρεξα και εκανα και ριφρες.............τα ιδια μου βγαζει ακριβως....fiχed values?????για εξηγα το λιγουλακι:tomato:

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 15:56]

2700 @ 1.650, μνημες στα 245 @ 3.4 memtest 1.51 stable για ατελειωτα βραδια, prime stable για αμετρητες νυχτες, αλλα οχι s&n stable κατι που φαινεται και στο splinder cell που κανει τα δικα του.

ειμαι ΚΑΙ S&M βραχος με long και τις 2 ρυθμισεις για μνημες και επεξ

Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 16:05]

μα δε μπορεί ρε συ να έχει βάλει τέτοιες ρυθμίσεις δε θα έχει φορτώσει καλά.

fix, εννόω να βάλεις στο BIOS manual ότι μπορείς.

λοιπον εκανα ενα τεστ.........φορτωσα το tweaker στα 262 και εβαλα μεσα απο windows τις ιδιες ρυθμισεις με τα 292.πατησα SET αλλα και δεν δεχτηκε τιποτα......ξαναγυρισε πισω σε εκεινες που ειχε μονο του.........επομενο βημα να γραψω σε ενα χαρτι τις ρυθμισεις των 292 και να ξαναπροσπαθησω μεσα απο BIOS αυτη τη φορα..........νεωτερα σε λιγο:giveup: :unsure: :giveup:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.