Jump to content

DFI nF4 Ultra-D (Oc και σχόλια)

Borg

Recommended Posts

• Replies 481
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από .38-.45

δεν μπορω να βρω ακρη, εκτος αν το board καταλαβαινει πως δεν υπαρχει προφανης λογος για να τρεχεις 9Χ300 αντι για 10Χ270, και στο λεει στα ισια.

δεν εχουν τροπους αυτα τα DFI, τσ τσ τσ τσ ...

πολυ περιεργο οντως.

Αρχική απάντηση από Borg [Χθες, στις 21:28]

9*303 που εχω εγω μονο με ltd 2.5 δουλευει...

μαλλον κατι βγηκε, μετα απο απειρα restart.

με 2X LDT, μνημες ολα στο auto και διαιρετη 100. για λογους που αυτη ξερει, οι ρυθμισεις που ειχα στις μνημες δεν της αρεσαν, ακομα κι αν επαιζαν πολυ παρακατω απο τα 240+ που ειναι το οριο τους στο memtest χωρις λαθη.

αν το cbid διαβαζει σωστα, τοτε παιζει με 4Χ LTD, οτι και να δειχνει το bios.

post-9-1416071673,1228_thumb.png

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 01:54]

......

αν το cbid διαβαζει σωστα, τοτε παιζει με 4Χ LTD, οτι και να δειχνει το bios.

Σε μένα δείχνει συνέχεια 4Χ κάτι που δεν ισχύει...... ;)

Αρχική απάντηση από SLN

@esdee εχεις ποσταρει πουθενα τα timings απο τις Gskill?? ή να παρω τα timings απο τα tccd του endu?

χμμμμ δεν νομιζω να εχω ποσταρει κατι, δοκιμασε του endu!

να πω μεγεια τα GSKill ? :D

εβαλα το 218 και γ@μηθηκαν τα παντα εκει που ετρεχα πι στα 2810 τωρα δε τρεχει ουτε στα 2750... ξαναγυρισα στο 209 αλλα παλι τα ιδια... γαμωτο τι τις ηθελα τις δοκιμες πρωι πρωι

σκατα σκατα σκατα :getlost:

UPDATE: τελικα ο επεξεργαστης παει παλι εκει που πηγαινε πριν... οι μνημες τα επαιξαν τελειως.

μαλλον το εκαναν opt για TCCD και τους αλλους τους εγραψαν τελειως

:help: ξερει κανεις τι ακριβως πρεπει να κανω για να φυγουν ολα τα"υπολλειματα" του 218? οι μνημες τρελαθηκαν τελειως... ο,τι bios και να βαλω τωρα πανε σκατα:help:

Αρχική απάντηση από snaptin [Σήμερα, στις 10:55]

UPDATE: τελικα ο επεξεργαστης παει παλι εκει που πηγαινε πριν... οι μνημες τα επαιξαν τελειως.

μαλλον το εκαναν opt για TCCD και τους αλλους τους εγραψαν τελειως

μαλλον εχεις ενα δικιο σε αυτο.τα pqi μου δειχνουν να κερδισαν καπου 5mhz.

εχω ομως και γω αλλο ενα κουλο με το καινουριο...........

εαν βαλω οποιοδηποτε διαιρετη εκτος απο 9(9.5-10) το συστημα μετα την μαυρη οθονη φορτωματος windows πεταει μια ωραιοτατη μπλε οθονιτσα με pnf file corrupt......ακομα και σε συχνοτητες που ειμαι απολυτα σταθερος καιι σε μνημες αλλα και στον επεξ.........μηπως ξερει κανεις τι μπορει να παιζει?????:...:

Αρχική απάντηση από greekfragma

μαλλον εχεις ενα δικιο σε αυτο.τα pqi μου δειχνουν να κερδισαν καπου 5mhz.

εχω ομως και γω αλλο ενα κουλο με το καινουριο...........

εαν βαλω οποιοδηποτε διαιρετη εκτος απο 9(9.5-10) το συστημα μετα την μαυρη οθονη φορτωματος windows πεταει μια ωραιοτατη μπλε οθονιτσα με pnf file corrupt......ακομα και σε συχνοτητες που ειμαι απολυτα σταθερος καιι σε μνημες αλλα και στον επεξ.........μηπως ξερει κανεις τι μπορει να παιζει?????:...:

ldt multi και ταση πειραξες καθολου ? τα κουλα προβληματα εχουν και κουλες λυσεις συνηθως

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.