aristos87 Φεβρουάριος 13, 2005 #181 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Vagouridis Mε τι δικαιολογια ? Δεν παίζει τις 500αρες μου Αρχική απάντηση από VagouridisΣαν πολυ θρασος αποκτησαν οι νεοι την σημερον ημερα. Θράσος δεν έχω και δεν είπα οτι δεν θα δοκιμάσω πρώτα! Αρχική απάντηση από VagouridisΤσεκαρες με αλλες μνημες Αυριο Αρχική απάντηση από VagouridisΤσεκαρες με αλλο cpu Τετάρτη που θα έρθει ο ea6gka και οταν πάρει ο fanis_k Αρχική απάντηση από VagouridisΤσεκαρες με αλλο τροφοδοτικο Σιγά που δεν φτάνει το ταγκάν να ανεβάσει 220fsb και μάλιστα χωρίς ο/c 9χ220 Αρχική απάντηση από VagouridisΑλλα δεν φταιει κανεις αλλος φταιει η dfi που πουλαει σε καθε "νεο".....Βαλε ενα ctrl+F1 να κανουν κανα χρονο να βρουν το fsb να υσηχασουμε και λιγο.... Μπορεί να έχεις δίκιο βοήθεια ζητάω για να μάθω έτσι ώστε να σε βοηθήσω και στο μέλλον αν χρειαστεί! Όσο για το θέμα των admin ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΗΣΑ! να αλλαζουν hardware γιατί ούτος η άλλος το κάνουν.... (τουλάχιστον πιο πολύ απο την πλειοψηφεία των χρηστών εδω μέσα) και κάτι άλλο εγω δεν ζητάω βοήθεια να κάνω ο/c απορεία έχω γιατί δεν δουλεύουν σωστα οι ram μου δεν ζητάω κάτι παράλογο!! Μηλάω σε τελείος φιλικό τόνο και δεν είναι ανάγκη να αρπάζεσε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Φεβρουάριος 13, 2005 #182 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από aristos87 [Σήμερα, στις 01:42] Όσο για το θέμα των admin ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΗΣΑ! να αλλαζουν hardware γιατί ούτος η άλλος το κάνουν.... (τουλάχιστον πιο πολύ απο την πλειοψηφεία των χρηστών εδω μέσα) αυτο το συμπερασμα δεν ξερω πως το εβγαλες, αλλα δεν ειναι του παροντος να το συζητησουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbilly13 Φεβρουάριος 14, 2005 #183 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Αristo, μπορεί απλά να μην υπάρχει "συμβατότητα" με τις μνήμες σου (hynix chips - κάπου το έχω ξαναδεί ... )(θα μου πεις πρέπει να έχεις μόνο TCCD, bh5-6(πολύ δύσκολο), ή UTT?)δες και με άλλες μνήμες τι γίνεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Φεβρουάριος 14, 2005 Author #184 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Μάλλον είναι θέμα ασυμβατότητας έτσι διάβασα πριν λίγο , για σιγουριά εξάντλησε όλες της πιθανότητες βιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Φεβρουάριος 14, 2005 #185 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Ξέρετε πως λειτουργεί το RMA στις DFI? Καλύτερα να μην μάθετε. Θα το μάθουν αν δεν το ξέρουν ακόμα και οι κύριοι στο Multirama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Φεβρουάριος 14, 2005 #186 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Yπερβολή τις στιγμής ήταν... πρώτα θα δοκιμάσω τα πάντα και μετά βλέπουμε....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Φεβρουάριος 14, 2005 #187 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από Borg Μάλλον είναι θέμα ασυμβατότητας έτσι διάβασα πριν λίγο Λινκάκι παίζει και για μας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Φεβρουάριος 14, 2005 #188 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Λοιπών παίδες τελικά όντως είναι το πρόβλημα στις Μνημες και γιαυτό δεν μπορούσα να δουλέψω στα 500 έβαλα τις παρακάτω samsung 2x256 TCCC και μπούταρε σε όπου κώλαγε με τις άλλες κανονικά... και μια φορά ακόμα για να μην παρεξιγιόμαστε χθές ήθελα την βοήθεια σας για το θέμα του όχι δεν μου δούλευνα οι μνήμες και όχι στο ότι δεν ξέρω να κάνω o/c :daisy: Θα περιμένω την απάντηση τις DFI στον edu για το αν θα βγεί νέο bios αν όχι πάμε γι'αλλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 14, 2005 #189 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 πιστεύω ότι είναι πρόβλημα με τις μνήμες και το mobo εκτός και αν είναι κάποια ρύθμιση που μας έχει διαφύγει εντελώς.Ελπίζω να απαντήσουν σύντομα, αν και έχουν Χριστούγεννα στη Taiwan αυτό το καιρό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Φεβρουάριος 14, 2005 #190 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 υπαρχει τροπος για flashαρισμα του Bios μεσα απο τα ΧΡ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 14, 2005 #191 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 υπαρχει τροπος για flashαρισμα του Bios μεσα απο τα ΧΡ?? Δεν μπουτάρει από usb? αν ναι, στικάκι, δες και το post του chosen στα tools. Θα σε διευκολύνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 14, 2005 #192 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 δες αυτό που λέει ο Root με το εργαλείο το βλέπει σαν σκληρό αν έχεις stick. Νομίζω όμως ότι πρέπει να έχει Winflash στο CD μέσα αν και δεν είμαι σίγουρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Φεβρουάριος 14, 2005 #193 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 και τωρα που δεν εχω stick τι κανω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Φεβρουάριος 14, 2005 #194 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 υπαρχει τροπος για flashαρισμα του Bios μεσα απο τα ΧΡ?? Αν δεν κανω λαθος απο το ntune αν το εχεις βαλει εχει επιλογη για φλασαρισμα απο win...θελει απλα το .bin αρχειο..(δεν το εχω δοκιμασει οποτε στο λεω με καθε επιφυλαξει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Φεβρουάριος 14, 2005 #195 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Εγώ πάντως φλάσαρα to 2.09 στην DFI χρησιμοποιόντας το winflash.exe (που είχα κρατήσει από την MSI K8N Neo2)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Φεβρουάριος 14, 2005 #196 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 16:25] και τωρα που δεν εχω stick τι κανω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Φεβρουάριος 14, 2005 #197 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Ρε παιδιά, εβαλα το 209 bios, αλλά συνέχει μπαίνει σε memtest. Πως βγαίνει αυτη η μουφα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Φεβρουάριος 14, 2005 #198 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Στις ρυθμήσεις για oc στο genie εκέι έχει κάπου στην μέση πρός τα κάτω run memtest 86 κάνε το disable Εdu κανα νέο απο DFI? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Φεβρουάριος 14, 2005 #199 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 περα απο το ενσωματομενο memtest, εχω καποιο λογο να βαλω το 209; Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Φεβρουάριος 14, 2005 #200 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Εμένα μου είπαν οτι είναι ποιο σταθερό... και το οτι οντος εχει το μεμ τεστ που είναι ευκολία... ας μηλίσει κάποιος που ξέρει καλύτερα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.