Jump to content

DFI nF4 Ultra-D (Oc και σχόλια)

Borg

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Vagouridis

Mε τι δικαιολογια ?

Δεν παίζει τις 500αρες μου

Αρχική απάντηση από VagouridisΣαν πολυ θρασος αποκτησαν οι νεοι την σημερον ημερα.

Θράσος δεν έχω και δεν είπα οτι δεν θα δοκιμάσω πρώτα!

Τσεκαρες με αλλες μνημες

Αυριο

Τσεκαρες με αλλο cpu

Τετάρτη που θα έρθει ο ea6gka και οταν πάρει ο fanis_k

Τσεκαρες με αλλο τροφοδοτικο

Σιγά που δεν φτάνει το ταγκάν να ανεβάσει 220fsb και μάλιστα χωρίς ο/c 9χ220

Αλλα δεν φταιει κανεις αλλος φταιει η dfi που πουλαει σε καθε "νεο".....Βαλε ενα ctrl+F1 να κανουν κανα χρονο να βρουν το fsb να υσηχασουμε και λιγο....

Μπορεί να έχεις δίκιο βοήθεια ζητάω για να μάθω έτσι ώστε να σε βοηθήσω και στο μέλλον αν χρειαστεί! Όσο για το θέμα των admin ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΗΣΑ! να αλλαζουν hardware γιατί ούτος η άλλος το κάνουν.... (τουλάχιστον πιο πολύ απο την πλειοψηφεία των χρηστών εδω μέσα) και κάτι άλλο εγω δεν ζητάω βοήθεια να κάνω ο/c απορεία έχω γιατί δεν δουλεύουν σωστα οι ram μου δεν ζητάω κάτι παράλογο!!

Μηλάω σε τελείος φιλικό τόνο και δεν είναι ανάγκη να αρπάζεσε! :T:

• Replies 481
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από aristos87 [Σήμερα, στις 01:42]

Όσο για το θέμα των admin ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΗΣΑ! να αλλαζουν hardware γιατί ούτος η άλλος το κάνουν.... (τουλάχιστον πιο πολύ απο την πλειοψηφεία των χρηστών εδω μέσα)

αυτο το συμπερασμα δεν ξερω πως το εβγαλες, αλλα δεν ειναι του παροντος να το συζητησουμε.

Αristo, μπορεί απλά να μην υπάρχει "συμβατότητα" με τις μνήμες σου (hynix chips - κάπου το έχω ξαναδεί ... )

(θα μου πεις πρέπει να έχεις μόνο TCCD, bh5-6(πολύ δύσκολο), ή UTT?)

δες και με άλλες μνήμες τι γίνεται

Λοιπών παίδες τελικά όντως είναι το πρόβλημα στις Μνημες και γιαυτό δεν μπορούσα να δουλέψω στα 500 έβαλα τις παρακάτω samsung 2x256 TCCC και μπούταρε σε όπου κώλαγε με τις άλλες κανονικά... και μια φορά ακόμα για να μην παρεξιγιόμαστε χθές ήθελα την βοήθεια σας για το θέμα του όχι δεν μου δούλευνα οι μνήμες και όχι στο ότι δεν ξέρω να κάνω o/c :) :daisy:

tccc3qx.jpg

Θα περιμένω την απάντηση τις DFI στον edu για το αν θα βγεί νέο bios αν όχι πάμε γι'αλλα :T:

πιστεύω ότι είναι πρόβλημα με τις μνήμες και το mobo εκτός και αν είναι κάποια ρύθμιση που μας έχει διαφύγει εντελώς.

Ελπίζω να απαντήσουν σύντομα, αν και έχουν Χριστούγεννα στη Taiwan αυτό το καιρό....

Αρχική απάντηση από .38-.45

υπαρχει τροπος για flashαρισμα του Bios μεσα απο τα ΧΡ??

Δεν μπουτάρει από usb? αν ναι, στικάκι, δες και το post του chosen στα tools. Θα σε διευκολύνει.

Αρχική απάντηση από .38-.45

υπαρχει τροπος για flashαρισμα του Bios μεσα απο τα ΧΡ??

Αν δεν κανω λαθος απο το ntune αν το εχεις βαλει εχει επιλογη για φλασαρισμα απο win...

θελει απλα το .bin αρχειο..(δεν το εχω δοκιμασει οποτε στο λεω με καθε επιφυλαξει)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.