SLN Φεβρουάριος 10, 2005 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 10:25] τα αλλα κανουν την διαφορα στην σταθεροτητα παιξε και θα δεις Οοοοοπα ρε μαστορα.... 10 νουμερα ποσταρε το ατομακι?? Ποσα αλλα υπαρχουν για να ποσταρει?? Σορυ παιδες αλλα δεν ειχα DFi NF3 (ουτε NF2) οποτε δεν ειμαι ψαγμενος. Σορυ κιολας αλλα ποσες επιλογες εχει για τα timings??? Ημαρτον δηλαδη... Γιαυτο καιγονται :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Φεβρουάριος 10, 2005 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 10:25] τα αλλα κανουν την διαφορα στην σταθεροτητα παιξε και θα δεις ....ετσι πρεπει να ειναι ...αλλα ειχα ξεσυνηθησει ....με τις πολλες επιλογες.....μολις γυρισω το απογευμα θα αρχισω να τα πειραζω και αυτα....το board ειναι ******* unbelievable.... ....λεω να πεταξω και τα bh-5 ....πανω να δω τι θα κανουν... ....@SLN ....απλα δεν θα πιστευεις ποσες ρυθμισεις εχει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Φεβρουάριος 10, 2005 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Αποφεύγω να ποστάρω - αποφεύγω να κοιτάω τα Post σας - αποφεύγω γενικά ότι έχει σχέση με το Forum...... Kαι ο λόγος ??????? Θα καταλήξω πάλι σε καμμιά τράπεζα για νέο καταναλωτικό δάνειο αφού θα πρέπει να αγοράσω ταυτόχρονα PSU - DFI NF4 ULTRA D - 6800GT PCI-X - TCCD 2X512MB :eek: Xαίρομαι με τα νέα σας παιχνίδια και σας εύχομαι τα καλύτερα αλλά για'μένα είστε τώρα ο ΟΞΑΠΟΔΩ (666 - Διάολος ) που προσπαθεί να διαβάλει τα νέα χρηστά μου ήθη....... Κάνω νηστεία και προσευχές για να με βοηθήσει ο Παντοδύναμος να αντέξω τον πειρασμό του DFI και των παρελκόμενών του...... Ελπίζω να αντέξω........:bye: :bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Φεβρουάριος 10, 2005 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Οοοοοπα ρε μαστορα.... 10 νουμερα ποσταρε το ατομακι?? Ποσα αλλα υπαρχουν για να ποσταρει?? Σορυ παιδες αλλα δεν ειχα DFi NF3 (ουτε NF2) οποτε δεν ειμαι ψαγμενος. Σορυ κιολας αλλα ποσες επιλογες εχει για τα timings??? Ημαρτον δηλαδη... Γιαυτο καιγονται :devil: δεν καιγοντε γιαυτο βρε λοοοοολ.... ΚΑΙ εκει ειναι ομως η διαφορα που κανει το dfi ξεχωριστο. εχει πολλες λολ Αρχική απάντηση από Dagalidis Αποφεύγω να ποστάρω - αποφεύγω να κοιτάω τα Post σας - αποφεύγω γενικά ότι έχει σχέση με το Forum...... Kαι ο λόγος ??????? Θα καταλήξω πάλι σε καμμιά τράπεζα για νέο καταναλωτικό δάνειο αφού θα πρέπει να αγοράσω ταυτόχρονα PSU - DFI NF4 ULTRA D - 6800GT PCI-X - TCCD 2X512MB :eek: Xαίρομαι με τα νέα σας παιχνίδια και σας εύχομαι τα καλύτερα αλλά για'μένα είστε τώρα ο ΟΞΑΠΟΔΩ (666 - Διάολος ) που προσπαθεί να διαβάλει τα νέα χρηστά μου ήθη....... Κάνω νηστεία και προσευχές για να με βοηθήσει ο Παντοδύναμος να αντέξω τον πειρασμό του DFI και των παρελκόμενών του...... Ελπίζω να αντέξω........:bye: :bye: ελα ελα παρε παρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Φεβρουάριος 10, 2005 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 12:43] ελα ελα παρε παρε Βρε ΞΟΥΤ από εδώ ......:cry: Διαολάκι ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisbmw150 Φεβρουάριος 10, 2005 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Α dag εμενα με απογοητευσες... μεχρι και εγω αλλαξα σε 939 και εσυ μενεις με nf3 ?? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Φεβρουάριος 10, 2005 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 τους κεραταδες, με τη χαζομαρα που πηγαν κι εβαλαν. ποτε θα βρεθει ενας να το βαλει σωστα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Hunter Φεβρουάριος 10, 2005 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 χαχΑΧαΧΑχΑΧαΧα. Τοση ποσοτητα δεν εχω ξαναδει. Μαλλον τους επεσε. Δεν ειχαν σκοπο να βαλουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Φεβρουάριος 10, 2005 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 αυτοκολλητο ειναι, οτι απεμεινε βασικα, οταν εβγαλα την ψυκτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Φεβρουάριος 10, 2005 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 ένα teaser...:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Φεβρουάριος 10, 2005 #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 τους κεραταδες, με τη χαζομαρα που πηγαν κι εβαλαν. ποτε θα βρεθει ενας να το βαλει σωστα; Μπορει να μπεί ceramic πάνω στο chipset?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Φεβρουάριος 10, 2005 #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 16:09] ένα teaser...:devil: Vouda είσαι με 9.5 multi?? Οι μνήμες είναι στα 317..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 10, 2005 #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 τους κεραταδες, με τη χαζομαρα που πηγαν κι εβαλαν. ποτε θα βρεθει ενας να το βαλει σωστα; όλοι τα ίδια είναι...άλλες φορές ξεχειλίζει άλλες φορές με το σταγονόμετρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Φεβρουάριος 10, 2005 #34 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 16:17] όλοι τα ίδια είναι... άλλες φορές ξεχειλίζει άλλες φορές με το σταγονόμετρο Δεν μας έδειξε όμως ο .38-.45 την κάτω μεριά του heatsink που έιναι γεμάτη με την κίτρινη αηδία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Φεβρουάριος 10, 2005 #35 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 ειναι αργα πλεον, το κουμπωσα πανω με την ceramique τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Φεβρουάριος 10, 2005 #36 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από vdeseris Vouda είσαι με 9.5 multi?? Οι μνήμες είναι στα 317..... θα τα μάθω πού θα μου πάει... αρκεί να τις ξαναφέρει ο άκης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Hunter Φεβρουάριος 10, 2005 #37 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Vouda, ο επεξεργαστης Winnie ηταν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Φεβρουάριος 10, 2005 #38 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Vouda ενα Pι εκει με τις μνημες στα 270 περιπου (2-2-2-5) θα εσκιζε! 26sec! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Φεβρουάριος 10, 2005 #39 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από esdee Vouda ενα Pι εκει με τις μνημες στα 270 περιπου (2-2-2-5) θα εσκιζε! 26sec! 265 σου κάνει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Φεβρουάριος 10, 2005 #40 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 17:20] Vouda ενα Pι εκει με τις μνημες στα 270 περιπου (2-2-2-5) θα εσκιζε! 26sec! oι δικές μου ούτε για πλάκα δεν πάνε εκεί... είσαι ευπρόσδεκτος πάντως με λίγο πιο χαλαρά timings πλησίασα (265) αλλά στα win δεν είναι σταθερές παρόλλο το ότι περνάνε memtest... γενικά έχει τόοοσες ρυθμίσεις για μνήμες που πρέπει να πέσει τρελό ψάξιμο... κάποιος μπούσουλας από τα δικά σου τεστ? 3500+ newcastle η cpu @τρούπερ: Κώστα τί θερμοκρασίες έχεις εκεί? περισσότερο με νοιάζει μόλις βάλεις το dfi καθώς θέλω να δω αν είμαι καλά... πού μπορώ να υπολογίσω πόσα watt είμαι στα 3100 με 1.9v? με περνάει οριακά σε θετικές τεμπς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.