Jump to content

προβλημα με spdif (onboard)σε μητρικη

mrgrande

Recommended Posts

Γι αρχή θα ήθελα να πω ένα μεγάλο γεια σε αυτή την όμορφη παρέα του φόρουμ γιατί είναι η πρώτη φορά που γράφω ένα post.

έχω ενα πρόβλημα το οποίο αφορά την onboard κάρτα ήχου που έχω στην μητρική μου.

Α και είναι παλιά(msi k8n neo kai me amd xp 3000+) ισως βρω καποια λυση.

Με λίγα λόγια ενώ δουλεύει πολύ καλά η κάρτα τόσα χρόνια δεν μπορώ να εκμεταλλευτώ την πηγή spdif διότι ειναι απενεργοποιημένη αυτη η επιλογη αν και την βλέπω εκει στο εικονίδιο με το ηχειο στην ωρα. μεσα απο το προγραμμα τησ καρτασ το εχω ενεργό. η onboard einai realtek. και για να σας πω κατι κατι αλλο μόλις εχθες εκανα ενα νεο σύστημα ενος φίλου και είδα ότι εχει ακριβώς ο ιδιο προβλημα! τι να κανω πριν αγορασω καρτα pci?

θα υπαρχει κατι που 8α πρέπει να κανω?

Ευχαριστώ πολυ!!!!

η spdif ειναι ψηφιακη εξοδος, για να παιξει θα πρεπει να εχεις ψηφιακα ηχεια η καποιο decode. δοκιμασε να ενεργοποιησεις την επιλογη digital output, σε εμενα οταν συνδεο με optical δεν χρειαζεται να κανω κατι παιζει κατευθειαν, το ιδιο και σε coaxial.

η spdif ειναι ψηφιακη εξοδος, για να παιξει θα πρεπει να εχεις ψηφιακα ηχεια η καποιο decode. δοκιμασε να ενεργοποιησεις την επιλογη digital output, σε εμενα οταν συνδεο με optical δεν χρειαζεται να κανω κατι παιζει κατευθειαν, το ιδιο και σε coaxial.

συνδεω τον ενυσχιτη μου αλλα εχω και decode απλα δεν ειναι ανοιχτοσ ο ηχος για το οπτικο. δειχνει σαν να μην υπαρχει

συνδεω τον ενυσχιτη μου αλλα εχω και decode απλα δεν ειναι ανοιχτοσ ο ηχος για το οπτικο. δειχνει σαν να μην υπαρχει

δοκιμασε να κανεις ενα update στο bios. η να βρεις ποιο καινουργιος drivers την mobo για τον ηχο!

exw kanei ta panta!! tipota ki se alla forum se polles xwres kai diafores glwsses exoun kai alloi ayto to problhma oxi mono me ayto pou exw egw alla kai me alla.

etsi gia plaka energophhste kai eseis to spdif mesa apo to eikonidio ths wras ekei pou einai kai peite mou ean anoigei!!

GREEKHISH???

Συγνωμη αλλα εχω φαει τα ματια μου για να το φτιαξω. εχω αδικο παρολα αυτα κοιτα να δωσεις καμια απαντηση και ασε τισ κακιες φιλε μου!!!!!

και τις ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ μπορεισ και με καλυτερο τροπο εξαλου ειμαι καινουργιοσ και πιστευω δικαιουμαι ενα λαθοσ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.