Reptile64 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2007 Βλεπετε ποια μητρικη εχω, εχω πολλες συσκευες συνδεδεμενες με USB, υπαρχει καποιο οριο; Το οποιο οριο λογικα θα παιζει απο τροφοδοτικο σε τροφοδοτικο ετσι; Τεσπα νομιζω πως μου δημιουργει προβλημα και αυτο!
cabrinha Οκτώβριος 16, 2007 #2 Οκτώβριος 16, 2007 127 μπορεις να εχεις. Το θεμα ειναι οτι αν βαλεις 127 εκτυπωτες το τροφοδοτικο δε θα εχει προβλημα αφου δεν θα τροφοδοτει τις συσκευες. Τι ακριβως προβλημα εχεις?
MadCatMk21442169156 Οκτώβριος 16, 2007 #3 Οκτώβριος 16, 2007 127 μπορεις να εχεις. Το θεμα ειναι οτι αν βαλεις 127 εκτυπωτες το τροφοδοτικο δε θα εχει προβλημα αφου δεν θα τροφοδοτει τις συσκευες. Τι ακριβως προβλημα εχεις?Θεωρητικά. Ακόμη κι αν αντέχει το τροφοδοτικό, στις 127 το πρόβλημα θα είναι πλέον η απόσταση που θα έχει δημιουργηθεί από τα άπειρα hubs.
spiderdim1442169203 Οκτώβριος 16, 2007 #4 Οκτώβριος 16, 2007 Θεωρητικά. Ακόμη κι αν αντέχει το τροφοδοτικό, στις 127 το πρόβλημα θα είναι πλέον η απόσταση που θα έχει δημιουργηθεί από τα άπειρα hubs.απλα υπερεβαλε για να πει οτι τα usb δεν εχουν οριο...καλυτερα να μας πεις πιο ειναι το προβλημα στο pc σου αλλα και πως υπεθεσες οτι φταινε τα usb...
Reptile64 Οκτώβριος 16, 2007 Author #5 Οκτώβριος 16, 2007 Στην καταναλωση ρευματος ρε παιδια δεν υπαρχει οριο? Καποιες φορες ανοιγα τον υπολογιστη και μου εγκαθιστουσε ξανα καποια απ'ολες τις USB συσκευες που εχω και ειδικοτερα αυτες που τραβανε ρευμα απο τη θυρα, πχ bluetooth, flash memory και ασυρματους ανταπτορες, επισης ο μικρος φορητος δισκος που εχω σε καποιες θυρες δουλευει σε καποιες αλλες οχι λογω ανεπαρκους τροφοδοσιας.
thanos21unoDK Οκτώβριος 16, 2007 #6 Οκτώβριος 16, 2007 Στην καταναλωση ρευματος ρε παιδια δεν υπαρχει οριο? Καποιες φορες ανοιγα τον υπολογιστη και μου εγκαθιστουσε ξανα καποια απ'ολες τις USB συσκευες που εχω και ειδικοτερα αυτες που τραβανε ρευμα απο τη θυρα, πχ bluetooth, flash memory και ασυρματους ανταπτορες, επισης ο μικρος φορητος δισκος που εχω σε καποιες θυρες δουλευει σε καποιες αλλες οχι λογω ανεπαρκους τροφοδοσιας.αυτο μου το εκανε και σε εμενα με τον εξωτερικο σκληρο μου.
Reptile64 Οκτώβριος 16, 2007 Author #7 Οκτώβριος 16, 2007 Αυτο το θεμα γινεται τωρα γιατι καποια στιγμη ειχε παρει το ματι μου καπου πως το καθε ΠιΣι σηκωνει ενα συγκεκριμενο αριθμο τροφοδοτουμενων USB συσκευων (οχι με εξωτερικο ρευμα δηλαδη) και πως μπορει να προκληθει ζημια στη ΜΟΒΟ αν υπερβουμε αυτο τον αριθμο!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.