Jump to content

Θερμοκρασίες 8800GTS

Salvation

Recommended Posts

νομιζω οτι εισαι μια χαρα γιατι η δικια μου 7600gs τωρα που απλα σερφαρω ειναι στους 60.αρα εισαι ενταξει!ή μαλλον ειναι πολλα?κατσε να σου πει καποιος που την εχει!

Εμένα 70άριζε με παιχνίδια, αλλά έχω full tower. Έχεις μεγάλο ευρύχωρο κουτί ή την έχει στοιβαγμένη? Όπως και να έχει η θερμοκρασία δεν είναι καθόλου επικίνδυνη.

Εγώ τη δικιά μου την έχω στα core: 620 mem: 940, έχω ρυθμίσει τον ανεμιστήρα στο 80% από 60 που ήταν default κι έχω κι άλλον έναν ανεμιστήρα να ρίχνει αέρα πάνω στην κάρτα. θερμοκρασίες έχω idle 57-63 και full load 68-73.

Εγώ πάντως με 8600gt σε SLI (όχι 8800) έχω 62с σε full load (με αέρα, και aftermarket ψυκτρες με heatpipes). Οπότε μπορείς να κάνεις μια πρόχειρη σύγκριση...

Άμα του έχεις βάλει άλλες ψύκτρες, και ειδικά όταν μιλάμε για άλλη κάρτα δε νομίζω να μπορεί να κάνει σύγκριση... :033:

Όποιος έχει εμπειρία με nvidia μπορεί... έστω χονδρικά να δει αν είναι σε νορμάλ επίπεδα ή όχι.

Οι 7600gs που είχα, με παθητική ψύξη σε SLI δεν περνάγανε τους 60, οι 8600gt με SLI και αερόψυξη πάνε 63-63c, άρα το 80άρι της 8800 δεν είναι υπερβολικό για full load.

Αλλωστε δεν μπορείς να έχεις στάνταρ θερμοκρασία, παίζουν ρόλο ένα σωρό πράγματα (θερμοκρασία κουτιού, airflow, κ.λ.π.).

Eγω, με 684/2232 και το ανεμιστηρακι στο 100% εχω 71c μετα μιση ωρα παιχνιδι.Αλλαξα μονο παστα στο πυρηνα.

Σε idle το εχω 60% που ειναι αθορυβο και σε load παντα 100% που ετσι και αλλιως δεν ακουγεται γιατι εχεις τον ηχο του παιχνιδιου

Καλα μεσα σε φουρνο ζεις! Μονο καλοκαιρι με 30 βαθμους μεσα στο σπιτι θα'πρεπε να χτυπαει 80, τεσπα οπως και να'χει αρχισε να ανησυχεις μετα τους 95 μεχρι στιγμης καλα πας. Να ελεγξεις λιγο τα επιπεδα σκονης μεσα στο κουτι σου και να συμμαζεψεις τα καλωδια για να αεριζεται καλυτερα, βαλε και κανα εξτρα ανεμιστηρι στο κουτι αν πιανουν τα χερακια σου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.