Jump to content

Sapphire Pure Element 690G

amdfreak

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω τσιμπήσει εδώ και μέρες το Sapphire Pure element το mobo είναι απίστευτα σταθερό και με μπόλικες ρύθμισeiς στο bios το μονο κακό του είναι το μέγεθος του αλλα όπως λένε μερικοί (το μέγεθος δεν μετράει)μέσα στο Xazer III φαίνεται σαν κάρτα γραφικών lol. Με το τελευταίο Bios τις εταιρίας παίζει ΣΤΑΘΕΡΟΤΑΤΑ στα 3215 με 1.50v και θερμοκρασια στους 26(windows) 36(full load)κατι που δοκιμασα στο Asrock Με τον ιδιο Windsor αλλα δεν καταφερα ουτε post.Καπου ειχα διαβασει οτι οι τελευταιοι Windsor δεν πανε πανω απο 3300 αληθεύει?

post-528-1442174801,5563_thumb.jpg

Ερωτήσεις, ερωτήσεις, ερωτήσεις....

Λεπόν, επειδή το ζαχαρώνω κι εγώ...

1. υποστηρίζει cool'n'quiet??

2. Οι ανεμιστήρες σβήνουν όταν δεν χρειάζονται???

Ελπίζω η απάντηση να είναι ναι και στα δύο...

amdfreak 2 ερωτήσεις:

1) Το mobo ειναι αυτό; http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.523009

2) Για TVout έχει Composite ή S-Video βύσμα εκτός από το HDMI; Γιατί με ενδιαφέρει για 1 mini HTPC που σκέφτομαι να αναβαθμίσω τώρα έχω 1 με Celeron και composite TVout

αυτο ειναι ναι,τωρα για tv out μονο hdmi εχει(TV-Out via header(optional))

Ερωτήσεις, ερωτήσεις, ερωτήσεις....

Λεπόν, επειδή το ζαχαρώνω κι εγώ...

1. υποστηρίζει cool'n'quiet??

2. Οι ανεμιστήρες σβήνουν όταν δεν χρειάζονται???

Ελπίζω η απάντηση να είναι ναι και στα δύο...

Ναι και στα δυο και εχει και την επιλογη virtualation (enable/disable) οπου καποια mobo δεν την εχουν καν.

πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος , το μονο κακό είναι αν έχεις tower με πλαϊνό τζαμι....εκεί θα σε χαλάσει λίγο το μέγεθος.αλλα μεχρι στιγμης με καλυπτει πληρως.

post-528-1442174804,5991_thumb.jpg

Άμα σβήνουν και τα ανεμιστήρια είναι τέλεια...

Η μόνη - μικρή για την αλήθεια - "παράλειψη" είναι πως δεν υποστηρίζει raid5. Αλλά δεν τρέχει και τίποτα.

Οπότε, οσονούπω θα την πάρω κι εγώ...

Ευχαριστώ amdfreak

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.