Jump to content

Τα φωτα σας στο καινουργιο μελος!

nikosfp

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Κυριοι γεια σας.Ειμαι καινουργιο μελος και σας χαιρετω ολους.Οι γνωσεις μου πανω στο pc με αριστα το 10 ειναι 5!Ελπιζω να παρω γνωσεις απο εσας που σας θεωρω top για να καταλαβω κι εγω τ ακαταλαβιστηκα των η/υ.Για να μη σας κουραζω πιο πολυ,θαθελα τα φωτα σας για αγορα mobo και cpu.Εχω...

vga...ati radeon hd 2600xt 256

pcu...Etasis 650w

memory...2x1g dragon 800 ddr2

case...Tt armor Jr

Hd...seagate 320g και θα ηθελα τα φωτα σας για τα εναπομειναντα.Το o/c δεν μ ενδειαφερει καθολου.Το pc το χρειαζομαι για internet,επεξεργασια video και πολυ λιγο για games.Eιμαι μεταξυ αυτων...

1ον.amd 6000+,c2d 6750,quad 6600

2ον.Αsus P5 KC η την Abit IP 35 Pro η οποια μου υποδειξετε εσεις.Συγνωμη για το μακροσκελες μηνυμα.Περιμενω υποδειξεις σας.Ευχαριστω εκ των προτερων

Mια ενσταση ως προς τις μνημες. Ποιος ο λογος να παρεις αυτες και οχι τις αντιστοιχες με κουβερτα?

Mια ενσταση ως προς τις μνημες. Ποιος ο λογος να παρεις αυτες και οχι τις αντιστοιχες με κουβερτα?

Tι εννοεις?

Τις αναγραφομενες μνημες τις εχω ηδη.Για οποιαδηποτε pcu και αν διαλεξω χρειαζεται να παρω και εξτρα ανεμιστηρακι για καλυτερες επιδοσεις η θα με καλυψει η μαμα ψυκτρα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.