Kanonieris Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2005 Πως μπορώ να κάνω Rollover ένα image στο Photoshop?Δηλ.θέλω όταν το ποντίκι περνάει απο μία εικόνα, η εικόνα αυτή ν αλλάζει με μία άλλη και να λειτουργεί σαν Ηyperlink.Αν ξέρει κάνειs αυτή την ιδιότητα και στα προγράμματα Fireworks, Painshop και Corel Draw θα βοηθούσε αρκέτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Φεβρουάριος 9, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 δοκίμασε το στο imageready που ειναι το κομμάτι του photoshop για προετοιμασία των εικόνων για το web Link to comment Share on other sites More sharing options...
abarth Φεβρουάριος 9, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 αυτο δεν γινεται (απο οτι ξερω) με τα προγραμματα αυτα αλλα με προγραμμα για HTML ... ενα τετοιο (το καλυτερο γιαυτο που θελεις) ειναι το dreamweaver της macromedia... εχει πολλα τετοια 'εφφε' ετοιμα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Φεβρουάριος 9, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Στο dreamweaver μπορώ να το κάνω.Εχω φτιάξει μία εικόνα η οποία είναι κομματιασμένη.Μερικά κομμάτια είναι και τα κουμπιά της ιστοσελίδας που φτιάχνω.Τα κουμπιά αυτά θέλω όταν πάει το ποντίκι πάνω τους να κάνουν ένα οποιοδήποτε εφέ.Στο image ready πως γίνεται το σκηνικό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Φεβρουάριος 10, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 ok έληψε το θέμα.Το κατάφερα στο imageready του Photoshop τελικά.Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.