Jump to content

6000+ θερμοκρασίες

PainkiLer

Recommended Posts

Με τη μαμα και ceramique ειχε γυρω στο 55-58 και με μια Skythe εχει γυρω στο 42-44.Το περιβαλλον γυρω στους 28 παντα....

Οταν το fullασω θα γραψω τις θερμοκρασιες που θα εχω.Ασε που μεχρι τοτε θα εχω συνδεσει και τους αλλους 2 ανεμηστηρες.Παντως με 1 delta στο ψυγειο κατεβαζει 3-4 βαθμους!Αλλα ανεβαζει τα νευρα στα ορια τους με την φασαρια.

επειδη με ενδιαφερει και μενα το θεμα με μια μετρια χρηση του επεξεργαστη γυρο στο 30% χρησης του επεξεργαστη στους ποσους ειναι με μαμα ψυχτρα?

και αν ξερεται απο καταναλωση με αυτην την χρηση ποσα τρωει περιπου?

ελπιζω κατω απο 50-60watt

Τους βαθμους με την ψυκτρα δεν τους ξερω σε αυτον τον επεξεργαστη,γιατι δεν του την εβαλα ποτε,κατευθειαν υδροψυξη του εβαλα.

Παντως τα watts ειναι καπου στα 30-40 παραπανω στο idle απο τον προηγουμενο 3500+.Αυτα ξερω.

Εντελως πληροφοριακα ο 6000 στα 3300 με 1,45 εχει καταναλωση 160 watt.Ο δικος μου απο θερμοκρασιες περιπου στους 48-50 σε full load το οποιο πεφτει στους 40 σε λιγοτερο απο 1 λεπτο οταν ερθει σε idle.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.