Sk8ToM Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2007 Εχω εναν p4 northwood στα 3ghz τον οποιο τον εχω στα 3449mhz με Vcore στο 1,67 o οποιος ετσι δουλευει σταθερα.Οταν παω να τον ανεβασω ελαχιστα πεταει μπλε οθονες και δεν νομιζω να ευθινετε στον συνδιασμο ρευματος που βαζω γιατι δοκιμασα πολλα.Τι ειναι πιθανοτερο να φταιει?Τροφοδοτικο το οποιο προφανως ειναι μια μουφα που ειχε το κουτι πανω?Επισης η θερμοκρασια ειναι κολιμενη στους 45 βαθμους ακομα και μετα απο απειρες ωρες με prime95 που δεν ειναι λογικο,προβλημα δεν νομιζω να εχω γιατι εχω πανω μια zalman 9500.Ξερει κανεις τι μπορει να εχει γινει?ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinq1 Οκτώβριος 11, 2007 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2007 1. Δε μας είπες τι μνήμες έχεις, σε τι MHz αυτές τρέχουν, και με τι ρεύμα.2. Τι motherboard έχεις και με τι τσιπσετ?3. Αν ο σκληρός είναι σε sata ή όχι κι αν ναι, αν ειναι συνδεμένος στον controler του chipset ή υπάρχει ξεχωριστός controler στο motherboard. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sk8ToM Οκτώβριος 11, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2007 ευχαριστω για την απαντιση.λοιπον τις μνημες δεν τις εχω πιραξει καθολου και τρεχουν στα 184 Mhz(!) μολις το ειδα βασικα στο cpu-z γιατι δεν θιμαμε τι εχει πανω.απλα ειναι 2048 4x512 εκ των οποιων εχουν διαφορετικη συχνοτητα μεταξη τους (2+2) μλκια απλα τις 2 μου τις ειχαν δωσει.anw η Motherboard ειναι μια MSI MS-6728 και οι σκληροι IDE Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Οκτώβριος 12, 2007 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2007 1,67????Και εχεις μονο 45?? Ποια ειναι η κανονική Vcore ?? ρωτάω γιατί εμένα η κανονική Vcore ειναι 1,52 (στα 2.8) Το μεγαλύτερο που εχω ανεβάσει ειναι στα Vcore ειναι 1,6 (στα 3,36) και εχω 55 βαθμους..παραπάνω φοβαμαι ..Και εγώ zalman εχω αλλα αυτη που ειναι μιση χαλκινη και μιση αλουμινιου (τοση διαφορά??)Μπορεις να βγαλεις μια φωτο το cpu-Z να δω stepping? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sk8ToM Οκτώβριος 12, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2007 Η κανονικη Vcore ειναι 1.52 αλλα οπως προειπα προφανως εχει χαλασει ο αισθιτηρας για την θερμοκρασια η κατι τετοιο γιατι δεν ειναι λογικο αυτο!anw αν ξερει κανεις ας μου απαντισει πλιζ!θενκ γιου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.