Jump to content

Raptor x??

Εvo8-By-m-diox

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά θέλω να πάρω τον γνωστό σ όλους μας raptor x 150gb 10000rpm 16mb buffer...Το ερώτημα μου είναι το εξής...Αυτός είναι sata 2ο...Το pc m είναι παλιό αρκετά κιόλας και φέτος λέω να μην αλλάξω σχολειό k.l.p...Αλλα με δίσκο δεν την παλεύω άλλο...Έχω mobo GA 8IΡΕ 1000 έχει πάνω 2"slots"για σατα το οποιο το να λέει sata 0 και το άλλο sata 1..ο raptor θα μπει κανονικά η παίζει να έχω πρόβλημα??Ευχαριστώ

Να σου πω την αλήθεια, δεν κατάλαβα αν το ερώτημά σου είναι, αν ο δίσκος είναι sata2 η κάτι ά:115: λλο...

Μια χαρα θα μπει ο δισκος. Αυτο που λες για σατα 0 και 1 δεν ειναι προτυπο αλλα αριθμηση των θυρων.

Ολοι οι σκληροι sata2 παιζουν τελεια και στο sata1 φυσικα ισχυει και το αντιστροφο.Αυτο που λεει ο cabrinha ειναι σωστο οποτε φυγε "σφαιρατος" και τσιμπα τον.Θα εχει διαφορα και σε αποδοση και σε θορυβο.

ok παίδες...μάλλον από βδομάδα λόγο σχολειου θα πάω να τον τσιμπήσω και θα σας πω...ελπίζω να μην m πάρει τα αφτιά μονο!!!με το pc ανοικτό κοιμάμαι!!

Ναι θα πηγαίνει ... 100 φορές ταχύτερα!!! :p

Εγώ θεωρώ σαφώς καλύτερη λύση την αγορά δύο 500άρηδων 16mb cache και σε Raid 0, διότι σε επιδόσεις θα είναι κοντά στον μονό Raptor, το κόστος είναι το ίδιο, και η χωρητικότητα 8 φορές μεγαλύτερη.

Αυτό τουλάχιστον θα έκανα εγώ.

Τώρα σε όποιον του περισεύουνε τα φράγκα, ας κάνει ότι θέλει φυσικά.

ναι φιλε m τα δίνω γιατί θα πάει σφαίρα..σκέψου διαφορα που θα συναντήσω που τώρα έχω έναν maxtor 80gb 7200rpm και mb buffer μαματά...και μάλιστα δεν είναι καν σατα...είναι είδε!!!τον έχω και 5 χρονια και έχει φάει και αρκετά format στα μούτρα:p

Eγώ ότι είχα να πώ το είπα. Διάβασε ξανά το ποστ μου πάνω από το δικό σου ακριβώς. ;) Το τι είναι καλύτερη επιλογή είναι σχετικό.

Αλλά αν τον γεμίσεις σε ένα μήνα, θα καταλάβεις τι εννοούσα!

Καλορίζικο πάντως ότι κι αν πάρεις.

Κοιτα εγω δινω μια ψηφο στο φιλο Candyman.Εχει δικιο και θα εχεις και 8 φιρες πανω gb.Θα ειναι και πιο ησυχοι!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.