Herc Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2007 Eιμαι φανατικος τις SONY.Oτι συσκευες εχω σπιτι ειναι SONY. θελω να σουταρω κατι TEAC, που γρατσουνανε περισοτερο, παρα παιζουν μουσικη.Τι να κανουν, 2 Χ 1.25W ειναι. Κορυφαια 2 ηχεια, η λιγο υποδεεστερα 2.1. Εχω αυτα στο μυαλο μου. 2.1 http://www.sony.co.uk/view/ShowProduct.action?product=SRS-D211&site=odw_en_GB&pageType=Overview&imageType=Main&category=CPP+Speakers Τα βρισκω 68e.Oτιδηποτε αλλο σε αυτο τα χρηματα που εχω ακουσει γαυγιζει. 2.0 http://www.sony.co.uk/view/ShowProduct.action?product=SRS-ZP1000&site=odw_en_GB&pageType=Overview&imageType=Main&category=CPP+Speakers Αυτα ξεφευγουν λιγο.Πανω απο 150 ευρα.Αλλα ακους μουσικη.Φυσικα κορυφαια σχεδιασει και look οπως ολα τα SONY. Για την πρωτη κατηγορια κατι αλλο δεκτο.
thanos21unoDK Οκτώβριος 11, 2007 #2 Οκτώβριος 11, 2007 θα σου πρωτεινα τα logitech Z-2300 στα 135Ε.απλα κορυφαια.
DJ-XRHSTOS Οκτώβριος 11, 2007 #3 Οκτώβριος 11, 2007 Eιμαι φανατικος τις SONY.Oτι συσκευες εχω σπιτι ειναι SONY. θελω να σουταρω κατι TEAC, που γρατσουνανε περισοτερο, παρα παιζουν μουσικη.Τι να κανουν, 2 Χ 1.25W ειναι. Κορυφαια 2 ηχεια, η λιγο υποδεεστερα 2.1. Εχω αυτα στο μυαλο μου. 2.1 http://www.sony.co.uk/view/ShowProduct.action?product=SRS-D211&site=odw_en_GB&pageType=Overview&imageType=Main&category=CPP+Speakers Τα βρισκω 68e.Oτιδηποτε αλλο σε αυτο τα χρηματα που εχω ακουσει γαυγιζει. 2.0 http://www.sony.co.uk/view/ShowProduct.action?product=SRS-ZP1000&site=odw_en_GB&pageType=Overview&imageType=Main&category=CPP+Speakers Αυτα ξεφευγουν λιγο.Πανω απο 150 ευρα.Αλλα ακους μουσικη.Φυσικα κορυφαια σχεδιασει και look οπως ολα τα SONY. Για την πρωτη κατηγορια κατι αλλο δεκτο.μια συμβουλη!η sony ειναι τοπ αλλα οχι σε ηχεια!συμφωνω με τον θανο! ειναι κοριφαια η LΟGITECH σε ηχεια!
thanos21unoDK Οκτώβριος 11, 2007 #4 Οκτώβριος 11, 2007 τα Ζ-2300 ειναι 200watt.80watt τα ηχεια 40+40 δηλαδη και 180 το subwoofer.
coolmind Οκτώβριος 11, 2007 #5 Οκτώβριος 11, 2007 Κατ αρχην τα teak δεν ειναι καλα ηχεια σε γενικες γραμμες,οπως και η sony ειναι μια μετρια εταιρια σε ολες τις,τις προσιτες οικονομικα συσκευες.Οποτε για ηχεια υπολογιστη καλο θα ηταν να πηγαινες σε logitech η αν θελεις σε altec lansing,σε οποια κατηγορια χρηματων.Και κατι αλλο,η ποιοτητα των ηχειων δεν καθοριζεται απο το ποσα watt rms ειναι,απο εκει καθοριζετε η ενταση.
dominator1442169151 Οκτώβριος 11, 2007 #6 Οκτώβριος 11, 2007 Στο ιδιο δίλημμα ήμουν και εγώ.Σκέψου όμως ποιες είναι οι εταιρείες που κατασκευάζουν ηχεία(αποκλειστικά) και το σημαντικότερο άν έχεις σκοπό να κάνεις μια αγορά και τέλος(ή σχεδόν τέλος) ή να μπεις στο trip να ανακαλύπτεις ηχεία σιγά-σιγά έως ότου να καταλήξεις.Θα σου πρότεινα να τσεκάρεις και άλλες εταιρείες όπως Bose , Harman-Cardon etc οι οποίες απλά μελετούν και φτιάχνουν μόνο ηχεία.Στην τελική αυτό που χρειάζεσαι είναι μια καλή κάρτα ήχου και αν δεν παίζει ενισχυτής προσανατολίζεσαι(γνώμη μου) σε ένα καλό 2.1 σαν αυτό που αναφέρθηκε πριν.Μετά απο πολύ ψάξιμο κατέληξα οτι δεν παίζουν ηχεία αξιόπιστα με κόστος κάτω απο 150 euro τουλάχιστον(τονίζω και πάλι - γνώμη μου).Καλό ψάξιμο και ο,:098: τι θες εδώ είμαστε
DJ-XRHSTOS Οκτώβριος 11, 2007 #7 Οκτώβριος 11, 2007 Στο ιδιο δίλημμα ήμουν και εγώ.Σκέψου όμως ποιες είναι οι εταιρείες που κατασκευάζουν ηχεία(αποκλειστικά) και το σημαντικότερο άν έχεις σκοπό να κάνεις μια αγορά και τέλος(ή σχεδόν τέλος) ή να μπεις στο trip να ανακαλύπτεις ηχεία σιγά-σιγά έως ότου να καταλήξεις.Θα σου πρότεινα να τσεκάρεις και άλλες εταιρείες όπως Bose , Harman-Cardon etc οι οποίες απλά μελετούν και φτιάχνουν μόνο ηχεία.Στην τελική αυτό που χρειάζεσαι είναι μια καλή κάρτα ήχου και αν δεν παίζει ενισχυτής προσανατολίζεσαι(γνώμη μου) σε ένα καλό 2.1 σαν αυτό που αναφέρθηκε πριν.Μετά απο πολύ ψάξιμο κατέληξα οτι δεν παίζουν ηχεία αξιόπιστα με κόστος κάτω απο 150 euro τουλάχιστον(τονίζω και πάλι - γνώμη μου).Καλό ψάξιμο και ο,:098: τι θες εδώ είμαστεε ενταξει μην φτασουμε και σε harman cardon και jbl!ειναι πανάκριβα!
thanos21unoDK Οκτώβριος 11, 2007 #8 Οκτώβριος 11, 2007 ε ενταξει μην φτασουμε και σε harman cardon και jbl!ειναι πανάκριβα!συμφωνω.
dominator1442169151 Οκτώβριος 11, 2007 #9 Οκτώβριος 11, 2007 Επειδή η διαφορά είναι αισθητή στην ποιότητα ήχου απο μια γρήγορη ματιά στις τιμές νομίζω οτι αξίζει μια δαπάνη των 50-100 ευρώ παραπάνω.Εξάλλου είμαι της γνώμης οτι τουλάχιστον για monitor και ηχεία είναι συνετό να κάνει κάποιος αγορές οι οποίες θα αργήσουν να το απασχολήσουν σύντομα.Αν θυμάμαι καλά οι κορυφαίες σειρές σε 2.1 απο τις κλασικές κομπιουτεράδικες εταιρείες(Creative-Logitech) είναι κοντά στα 250-300 ευρώ.Εκεί όμως ακούς πραγματικά ήχο :022: .(τώρα οι πιο ψαγμένοι θα γελάνε)Προσωπικά το ζευγάρι Unicon(ενισχυτής)-Klipsch(ηχεία δαπέδου) είναι αυτό που έκατσε στα αυτιά μου.Εκεί το κόστος ήταν όντως υψηλό αλλά ήταν αγορά και τέλος.Πριν καταλήξω εκεί σκόρπισα στην κυριολεξία ένα κάρο λεφτά και κατέληγα να σπρώχνω ηχεία εδώ και εκεί(το ένα έτριζε το άλλο αντί για μπάσο έβγαζε βόμβο άλλο τσίριζε στις υψηλές συχνότητες) και μιλάμε για wav αρχεία ή υψηλής ανάλυσης WMA/mp3.Τονίζω και πάλι προσωπική μου γνώμη.
thanos21unoDK Οκτώβριος 11, 2007 #10 Οκτώβριος 11, 2007 Επειδή η διαφορά είναι αισθητή στην ποιότητα ήχου απο μια γρήγορη ματιά στις τιμές νομίζω οτι αξίζει μια δαπάνη των 50-100 ευρώ παραπάνω.Εξάλλου είμαι της γνώμης οτι τουλάχιστον για monitor και ηχεία είναι συνετό να κάνει κάποιος αγορές οι οποίες θα αργήσουν να το απασχολήσουν σύντομα.Αν θυμάμαι καλά οι κορυφαίες σειρές σε 2.1 απο τις κλασικές κομπιουτεράδικες εταιρείες(Creative-Logitech) είναι κοντά στα 250-300 ευρώ.Εκεί όμως ακούς πραγματικά ήχο :022: .(τώρα οι πιο ψαγμένοι θα γελάνε)Προσωπικά το ζευγάρι Unicon(ενισχυτής)-Klipsch(ηχεία δαπέδου) είναι αυτό που έκατσε στα αυτιά μου.Εκεί το κόστος ήταν όντως υψηλό αλλά ήταν αγορά και τέλος.Πριν καταλήξω εκεί σκόρπισα στην κυριολεξία ένα κάρο λεφτά και κατέληγα να σπρώχνω ηχεία εδώ και εκεί(το ένα έτριζε το άλλο αντί για μπάσο έβγαζε βόμβο άλλο τσίριζε στις υψηλές συχνότητες) και μιλάμε για wav αρχεία ή υψηλής ανάλυσης WMA/mp3.Τονίζω και πάλι προσωπική μου γνώμη.φιλε οκ και εγω μαζι σου ειμαι αλλα εχω ακουσει τα συγκεκριμενα ηχεια που λεω και ειναι παρα πολυ δυνατα και εχουν πιστοποιηση της THX αν το ειδες.και παιζουν πολυ ωραια και χωρις κανενα τριξιμο πουθενα.
Herc Οκτώβριος 28, 2007 Author #11 Οκτώβριος 28, 2007 Δεν μιλαω για σοβαρη ακροαση μουσικης( εχω το ηχοσυστημα στο σαλονι)αλλα για internet-ραδιοφωνο,mp3 και παιχνιδια
Εvo8-By-m-diox Οκτώβριος 28, 2007 #12 Οκτώβριος 28, 2007 Δεν μιλαω για σοβαρη ακροαση μουσικης( εχω το ηχοσυστημα στο σαλονι)αλλα για internet-ραδιοφωνο,mp3 και παιχνιδιαΕγώ αυτές τις θεωρώ σοβαρές ακρόασης...Αν και πλέον παιχνίδια δεν όταν έλιωνα όμως στα games με ενδιέφερε πολύ ο ήχος ΠΑΡΑ ΠΟΛΎ...αλλα άμα είναι έτσι όπως τα λες πάνε δώσε 50euro και πάρε οποια να ναι....K εγώ όταν είχα πάρει το πρώτο m pc είχα κάτι philips Stereo..αλλα που να ακούσεις μουσική από εκεί?Πως να παίξεις παιχνίδια από εκεί??LOGITECH RULEZZZ(z-5500)
NGF Οκτώβριος 28, 2007 #13 Οκτώβριος 28, 2007 Και εμενα γνωμη μου ειναι οτι Logitech ειναι πολυ καλη αγορα. Εχω τα Z-2300 και τα σπανε. Δεν εννοω σε ενταση μονο αλλα και ποιοτητα. Βεβαια εχω ακουσει και τα καλυτερα για τα Z-5500 αλλα ανεβαινεις μετα και αρκετα σε τιμη
dominator1442169151 Οκτώβριος 28, 2007 #14 Οκτώβριος 28, 2007 Δεν μιλαω για σοβαρη ακροαση μουσικης( εχω το ηχοσυστημα στο σαλονι)αλλα για internet-ραδιοφωνο,mp3 και παιχνιδιαΝομίζω και η τελευταία σειρά της Creative σε 2.1 , θα σε ικανοποιήσει(μέρα με τη νύχτα με κάτι Inspire(αν θυμάμαι καλα) που είχα παλαιότερα)).Τα πήρα δώρο σε μια φίλη και ειλικρινά δεν περίμενα να παίζουν τόσο "καλα".Με περίπου 60 euro
beisnikos_spi Οκτώβριος 29, 2007 #15 Οκτώβριος 29, 2007 @dominator: Πήγαινε μια βόλτα από τα Multirama και ζήτησε να ακούσεις τα Ζ-2300. Και θα δεις γιατί επιμένουμε.
thanos21unoDK Οκτώβριος 29, 2007 #16 Οκτώβριος 29, 2007 απο εμενα παντως τα Ζ-2300 τα σπανε.και σε ποιοτητα και σε δυναμη στον ηχο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.