Jump to content

Q6600! Τι γίνεται με αυτόν;;

Reptile64

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Τάσο που είσαι; Καίγομαι! Πως ανεβαίνει αυτό το ρημάδι το τετραπύρηνο; μεχρι 2700 το πηγα μετα το PC δεν bootάρει, προχωράει λίγο η γραμμή που φορτώνει τα "παράθυρα" και κάνει επανεκκίνηση!! Τον 2πύρηνο τον είχα στα 3400 μόνιμα με CPU:1,36V FSB:1,4V SPP:1,4V MCP:1,5V RAM:2,3V

Ανέβασα μέχρι 1,38 τον επεξεργαστή αλλα τίποτα, αν ανεβασω FSB κτλ αρχίζει να μου κάνει εκείνο το περίεργο "ηλεκτρονικό τσίριγμα" όταν ζορίζεται!

Τάσο που είσαι; Καίγομαι! Πως ανεβαίνει αυτό το ρημάδι το τετραπύρηνο; μεχρι 2700 το πηγα μετα το PC δεν bootάρει, προχωράει λίγο η γραμμή που φορτώνει τα "παράθυρα" και κάνει επανεκκίνηση!! Τον 2πύρηνο τον είχα στα 3400 μόνιμα με CPU:1,36V FSB:1,4V SPP:1,4V MCP:1,5V RAM:2,3V

Ανέβασα μέχρι 1,38 τον επεξεργαστή αλλα τίποτα, αν ανεβασω FSB κτλ αρχίζει να μου κάνει εκείνο το περίεργο "ηλεκτρονικό τσίριγμα" όταν ζορίζεται!

Stepping?

Λοιπον αυτα θελουν λιγο υπομονη!Μην γελιεσαι αλλο δηπυρηνος και αλλο τετραπυρηνος.Δωσε λιγο ακομα ρευμα και δες που εισαι σταθερος.

Λοιπον αυτα θελουν λιγο υπομονη!Μην γελιεσαι αλλο δηπυρηνος και αλλο τετραπυρηνος.Δωσε λιγο ακομα ρευμα και δες που εισαι σταθερος.

Ίσως να χρειαστεί να κατεβάσεις ρεύμα!

Τσέκαρε θερμοκρασίες, αν και φαντάζομαι πως το'χεις κάνει ήδη.

Είναι g0 ????

προσωπικά με τον δικό μου δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι τα 3.8.....

Δεν μπορώ να ξέρω τί παίζει με το 680 ..... μια και είμαι με p35.....

40αρι χτυπαει στα 2700 με 1,38, εσυ slaughterer ποσο ρευματακι εχεις δωσει? Αν γινεις αναλυτικος και μου πεις τις τιμες για ολα (FSB, MCP κτλ) θα εισαι πολυ καλος!

Κοιτα δεν πανε ολα τα κομματια το ιδιο.Με 1,6 ειμαι στον επεξεργαστη και μαμα στη μητρικη.Φυσικα μην ξεχνας και το stepping.

Aν είναι g0 ο quad τότε φταίει η μητρική ... δεν εξηγήτε διαφορετικά..

Δεν ανέβασα παραπάνω απο 1,38 ακόμη το ρεύμα στον επεξεργαστή οπότε δεν ξέρουμε αν και τι μπορεί να φταίει.. Περιμένω να εμφανιστεί ο Τάσος να με διαφωτίσει.. Άντε Τάσο!

Μην φοβάσαι το ρεύμα .. μέχρι 1.5 δώσε ΑΦΟΒΑ....

Aλοστε αν ισχύει η υπογραφή σου νεράκι έχεις (κατα κάποιο τρόπο ..)

για δώσε....... για δώσε ...... εγώ με την Big TT έδωσα 1.6 για να πιάσω το τεσσάρι .....

Aλοστε αν ισχύει η υπογραφή σου νεράκι έχεις (κατα κάποιο τρόπο ..)

Υποννοείς κάτι για την υδροψυξή μου;; :033:

Μια χαρά δουλειά κάνει, τον Ε6600 στα 1,40v 3600Mhz που τον πήγα μια φορά μου χτύπησε 51 βαθμούς maximum μετά από πολύ "πάτημα"!

Τότε λοιπόν .. δώσε λιγάκι ρεύμα .. και πες μας τι κάνει ο quad .....

Περιμένω...

Κάτι παίζει με τον συνδυασμό mobo-quad...

Σε ένα φιλαράκι που του έβαλα χέρι (στο πισί...:018: ) με P35 DQ6 και Q6600 πήρε με τη μία 333*9 χωρίς καμία αύξηση τάσεων (πλην Vcore)...

Κανένα bios update έκανες; Τις μνήμες πως τις έχεις;

Παιδες επειδη δεν εχω χρονο τωρα θα κανω τις δοκιμες και τα πειραματα αυριο. Οταν εχω νεοτερα θα ενημερωσω!

...Σε ένα φιλαράκι που του έβαλα χέρι (στο πισί...:018: ) με P35 DQ6 και Q6600 πήρε με τη μία 333*9 χωρίς καμία αύξηση τάσεων (πλην Vcore)...

Κάνεις και τέτοια έτσι ?????

Θα΄πρεπε να το είχαμε καταλάβει από το avatar :p:p:p:p:p:p:p:p

Κάτι παίζει με τον συνδυασμό mobo-quad...

Ακριβώς αυτό.

Οσοι δέν έχετε σχέση με τη συγκεκριμένη μητρική (EVGA 680i)...αφήστε το.

Κλοκάρει αρκετά διαφορετικά σε σχέση με 975,965,P35 κλπ.

Καταρχήν (μακάρι να κάνω λάθος) ... μόνο που βλέπω ότι έχεις κολήσει στα 300 fsb.

1)Μήπως έχεις το αρχικό revision της 680 ?

Οταν πρωτοκυκλοφόρησαν οι Quad ... η EVGA έβγαλε τροποποιημένο μοντέλο γιατί δέν κλοκάριζαν οι Quad ... και μάλιστα υπήρχε και δωρεάν αντικατάσταση.

(Ο Αρης όταν πήρε τον QX6700 την άλλαξε τη μητρική του).

2)Αν έχεις το βελτιωμένο revision της μητρικής...τότε δέν έχεις περάσει το τελευταίο bios update.

update περναω παντα το τελευταιο.. τωρα για το revision τι να σου πω..;; υπαρχει περιπτωση να μαθω αν ειναι απο τις μουφα?

Δε νομίζω να είσαι τόσο γκαντέμης ώστε να έχει FSB wall στα 300...αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

Πιο πιθανό μου φαίνεται αυτό που λέει ο TASOS με τη μητρική, να έχεις δηλαδή το 1ο revision. Για τσέκαρε λίγο...

Κάνεις και τέτοια έτσι ?????

Θα΄πρεπε να το είχαμε καταλάβει από το avatar :p:p:p:p:p:p:p:p

:033:

Revision A2 μου λεει το CPUZ για τη μητρικη, οσο για τον περιεργο ηχο επιτελους ανακαλυψα πως μου τον κανει μονο οταν παω τις μνημες στα 2,3V, αν και απ'οτι λενε και σε ξενα forum δεν ειναι τιποτα το ανησυχητικο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.