Jump to content

Ε4500

Herc

Recommended Posts

Eφερε ο συνεταιρος μου ενα υπολογιστη γραφειου(για word, και καμια ανακοινωση)και κοιταζοντας, βλεπω επεξεργαστη Ε4500.Ε, σιγα λεω 2.2ghz, εμενα ο Ε4300 ειναι 2835.

Οπως γραφω και αλλου, η μητρικη δεν εχει καλους διαιρετες, η δεν δουλευουν, η ειναι ειναι σκ@τ@ για θεμα overclock και δεν παει πανω απο 315 FSB.Οποτε 315x9=2835.

Ελα ομως που ο Ε4500 εχει 11 πολλαπλασιαστη:031: .

Θεωρητικα μπορω να φτασω 3465ghz:001: .Tωρα ειμαι 3080 και ειναι παντου πιο γρηγορος απο τον Ε4500.super pi, 3dmark.Eιναι revision ΜΟ, πιο καλο απο το L2 του Ε4300.

Eχει την ιδια ψυκτρα με τον Ε4300 αλλα πιο μεγαλο ανεμιστηρα, πιο αθορυβο και γυριζει για τις ιδιες ρυθμισεις(performance)του bios 300 στροφες κατω με καλυτερη ψυξη.Μια εντελως τσαμπα αναβαθμιση :098:

Εχεις κολλήσει το μικρόβιο του overclocking...μου φαίνεται :033:
Aσε Τασο.Ειπα να σταματησω να ριχνω χρημα στο αυτοκινητο, αλλα μου φαινεται οτι και ο υπολογιστης δεν παει πισω.Βεβαια το ποσα στο pc ειναι πιο μικρα, αλλα ετσι ξεγελιεσαι και μαζευονται αρκετα.Ξεκινας να παρεις ενα ανεμιστηρακι και φευγεις με 500+ευρω.Μεγαλο κακο οι πιστωτικες.

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.