DJ-XRHSTOS Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2007 για κοιταξτε να γελασετε! και ειναι απο τις φθεινοτερες οθονες! τι να πουν για τις EIZO? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadCatMk21442169156 Οκτώβριος 9, 2007 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2007 για κοιταξτε να γελασετε!και ειναι απο τις φθεινοτερες οθονες!τι να πουν για τις EIZO?To παράξενο πού είναι ακριβώς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ-XRHSTOS Οκτώβριος 9, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2007 τα παραμυθια που λενε πανω στους ανυποψίαστους!ultra fast(και δεν σιμαζευεται)με 150Ε για να δελεασουν καποιον που δν ξερει πολλα απο pc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadCatMk21442169156 Οκτώβριος 9, 2007 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2007 τα παραμυθια που λενε πανω στους ανυποψίαστους!ultra fast(και δεν σιμαζευεται)με 150Ε για να δελεασουν καποιον που δν ξερει πολλα απο pc!E εντάξει, δεν είναι και άσχημα 8ms.. βασικά μια χαρά είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ-XRHSTOS Οκτώβριος 9, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2007 ε δν λεω οκ αλλα το ultra fast τι το βαζει?για να δει καποιος που δεν ξερει και να πει'ΟΟΟ αυτη ειναι η καλυτερη της αγορας!!!' λολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiderdim1442169203 Οκτώβριος 9, 2007 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2007 αν την ειχα εγω οχι οοοοοοο θα εκανα αλλα τουμπες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Εvo8-By-m-diox Οκτώβριος 9, 2007 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2007 αν την ειχα εγω οχι οοοοοοο θα εκανα αλλα τουμπες++100000 με την 17άρα nec που όχι δεν έχει 8ms αλλα έχει ms στο άπειρο....το βάζεις σήμερα και βλέπεις αύριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ-XRHSTOS Οκτώβριος 9, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2007 ++100000 με την 17άρα nec που όχι δεν έχει 8ms αλλα έχει ms στο άπειρο....το βάζεις σήμερα και βλέπεις αύριοααααα:082: ε ενταξει αμα εχεις μια εντελως ασχετη θα χαιροσουν αλλα αν την κρατησεις για λιγο καιρο θα καταλαβεις οτι επρπε να δοσεις κατι παραπανω για να παρεις κατι καλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Εvo8-By-m-diox Οκτώβριος 9, 2007 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2007 man κανεις λάθος...ήμουν στο παρατσαφ να πάρω οθόνη...απλά το αφησα για λίγο...η οθόνη είναι μια χαρά και για τα λεφτά της μάλιστα είναι από τις καλύτερες και από τις πιο γρήγορες..για να μην πω η ΠΙΟ γρηγορη Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiderdim1442169203 Οκτώβριος 9, 2007 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2007 μην κοιταμε παντα αυτην που κανει 500€....μια οθονη με 200€ ειναι perfect...τι παραπανω να κανεις με μια οθονη...ενταξει τωρα θα μου πειτε ολοι... ''ρε φιλε αυτο αλλαζει με τις απαιτησεις του καθενα''οκ παιδες. αλλα θεωρω οτι ολοι θα καναμε καλα την δουλεια μας με μια οθονη μετρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos21unoDK Οκτώβριος 9, 2007 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2007 μην κοιταμε παντα αυτην που κανει 500€....μια οθονη με 200€ ειναι perfect...τι παραπανω να κανεις με μια οθονη...ενταξει τωρα θα μου πειτε ολοι... ''ρε φιλε αυτο αλλαζει με τις απαιτησεις του καθενα''οκ παιδες. αλλα θεωρω οτι ολοι θα καναμε καλα την δουλεια μας με μια οθονη μετριασυμφωνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Οκτώβριος 10, 2007 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2007 Το σημαντικότερο σε μια οθόνη δεν είναι τα ms αλλά το panel που φοράει.Οι φθηνές οθόνες κάτω από 500ε φοράνε συνήθως ΤΝ panel το οποίο έχει μικρό response time όμως σε σχέση με τα PVA-MVA Panels δεν τα πάει καθόλου καλά χρωματικά και από άποψη γωνίας θέασης.Σαφώς είναι θέμα αναγκών.όμως για την ιστορία.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
artking Οκτώβριος 10, 2007 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2007 Και να αναφέρουμε επίσης, ότι οθόνες με ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ απόκριση 8ms μπορεί να είναι στην πραγματικότητα γρηγορότερες από άλλες με ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ απόκριση 4ms για παράδειγμα. Η απόκριση που δίνουν είναι συνήθως σε αποχρώσεις του γκρι και σε χρώμα πολύ πιθανό να χάνουν. Τουλάχιστον έτσι είχα διαβάσει πρόπερσυ σε ένα PCWorld και είχα εμπιστευτεί το άρθρο αγοράζοντας την NEC 1770GX(17'') με 8ms τότε αντί για την Samsung <κάτι>BF την πρώτη με 4ms. Οι μετρήσεις τους έδειχναν υπεροχή της NEC παρά τις ονομαστικές αποκρίσεις. Δεν το μετάνοιωσα καθόλου για την συγκεκριμένη επιλογή, παρά μόνο για την χρονική στιγμή που διάλεξα να πάρω οθόνη(αν και δεν γινόταν αλλιώς, η προηγούμενη τα είχε παίξει), αφού αργότερα οι τιμές έπεσαν κατακόρυφα. Τέλος, κατά την άποψή μου, όλες οι οθόνες αυτή τη στιγμή έχουν ικανοποιητικότατη απόκριση (από τις 18'' HP που είχαμε στη σχολή όταν μπήκα -πριν 6 χρόνια- που ζαλιζόσουν με 1' βίντεο...), οπότε άλλα πράγματα πρέπει να κοιτάς όπως λέει και ο soler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didicola Οκτώβριος 10, 2007 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2007 Το σημαντικότερο σε μια οθόνη δεν είναι τα ms αλλά το panel που φοράει.Οι φθηνές οθόνες κάτω από 500ε φοράνε συνήθως ΤΝ panel το οποίο έχει μικρό response time όμως σε σχέση με τα PVA-MVA Panels δεν τα πάει καθόλου καλά χρωματικά και από άποψη γωνίας θέασης.Σαφώς είναι θέμα αναγκών.όμως για την ιστορία....αυτη ειναι καλη?http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.150516 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Οκτώβριος 10, 2007 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2007 Παιδια για να τα βαλουμε λιγο σε ταξη.Η ονομαστικη του ειναι 8 ms οπως προειπε ο φιλτατος απο πανω αλλα κατι καλες eizo εχουν 2-4 ms αποκριση οποτε δεν ειναι ακριβως το ιδιο!Να μην ξεχναμε οτι παιζει ρολο και το μεγεθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Οκτώβριος 10, 2007 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2007 αυτη ειναι καλη?http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.150516Ανάλογα τη δουλειά που την θες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didicola Οκτώβριος 10, 2007 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2007 Ανάλογα τη δουλειά που την θες.σε τι υπερτερεί και που υστερεί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Οκτώβριος 11, 2007 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2007 σε τι υπερτερεί και που υστερεί?Εαν μου πεις ότι τη θες για επεξεργασία εικόνας/βιντεο θα σου πω φυσικά ένα δυνατό ΌΧΙ.Αν μου πεις ότι τη θες για κανένα παιχνιδάκι, καμιά ταινία κλπ θα σου πω ότι είναι καλή για τα λεφτά της αλλά στη θέση σου θα προτιμούσα κάποια αντίστοιχη της lg να έχω και το zero-pixel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Οκτώβριος 11, 2007 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2007 αλλά στη θέση σου θα προτιμούσα κάποια αντίστοιχη της lg να έχω και το zero-pixel.Απο οσο γνωριζω καμια εταιρεια δε δινει εγγυηση 0 pixel πανω απο τις 19ιντσες., ουτε η LG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didicola Οκτώβριος 11, 2007 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2007 απ ολα κανω αλλα δεν ξερω ψιλοκαλη μου φαινεταιΑπο οσο γνωριζω καμια εταιρεια δε δινει εγγυηση 0 pixel πανω απο τις 19ιντσες., ουτε η LG.σωστος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.