Jump to content

Σας έχει καεί ποτε επεξεργαστής ???

MUL

Recommended Posts

Παλαιότερα νομίζω υπήρχαν φοβοι για τέτοιο θέμα..Για πείτε...Σας έχει καεί ποτέ επεξεργαστής ??? Αν ναι ...κατω απο ποιες συνθήκες?? Πιστεύεται οτι ειναι δυνατό κατι τέτοιο με τα σημερινά δεδομένα ??

επεξεργαστής = CPU είτε GPU...

:017:

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

1 Pentium 4 στα 3,06 Ghz με HyperThreating στα 533 FSB (300 ευρά καμμένα)

(λόγω pushαρισματος-overclock)

και ένας Pentium 4 στα 3,2 Ghz στα 800 FSB (280 ευρά καμμένα)

(αυτός άντεχε στον υπερχρονισμό, δεν άντεξε όμως σε ένα Thermaltake 700άρι που μου τα έκαψε όλα - παλιά ιστορία στο pctech - απτο e-shop)

Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο έτσι λίγο χαζό γιατί δεν είμαι και άσχετος αλλά έχω προβληματιστεί. Υπάρχει περίπτωση για κάποιο λόγο ο επεξεργαστής να χάνει επιδόσεις η να έχει χάσει τις δυνατότητες του ? Κάποιες στιγμές το μηχάνημα μου δοκιμασμένο με την παλιά του Motherboard Gigabyte 7VAXP που μου βγήκε πάρα πολύ καλή και ακόμα φοράω, και με μία άλλη της Asrock που αγόρασα και έβαλα όταν η Gigabyte μου έκαψε 3 πυκνωτές οι οποίοι φτιάχτηκαν από κάποιο γνωστό μου τεχνικό, και δοκιμασμένο με καινούργια κάρτα γραφικών, που πήρα πρόσφατα, κάποιες στιγμές ξαφνικά γονατίζει η τρώει hang ups, είτε στο desktop των windows, είτε όταν τρέχουν προγράμματα η παιχνίδια.

Το πρόβλημα είναι σίγουρα σε hardware επίπεδο απλά με ότι δοκίμασα μάλλον ο επεξεργαστής πρέπει να είναι. Οποιαδήποτε γνώμη θα με βοήθαγε.

Έχω Amd Athlon XP2800+, Mobo Gigabyte 7VAXP, 2GB Ram, Sapphire ATI X1950 Pro Agp.

Το πρόβλημα είναι σίγουρα σε hardware επίπεδο απλά με ότι δοκίμασα μάλλον ο επεξεργαστής πρέπει να είναι. Οποιαδήποτε γνώμη θα με βοήθαγε.

Έχω Amd Athlon XP2800+, Mobo Gigabyte 7VAXP, 2GB Ram, Sapphire ATI X1950 Pro Agp.

Τι τροφοδοτικό εχεις??

Παραλίγο να συμβεί σε έναν φρεσκοπληρωμένο (900€ περίπου) Athlon 4000+ όταν μετά από έλεγχο της υδρόψυξης και της θερμοαπαγωγικής πάστας στην προσπάθεια να τον τοποθετησω τον έβαλα λίγο άτσαλα με αποτέλεσμα στο κλικ της ασφάλειας του mobo να στραβώσω κάποιες επαφές:027:

Όταν πάτησα το Power on φέρναν γύρα μόνο οι ανεμιστήρες και είπα πάει αυτό ήταν αλλά τελικά μετά απο διεξοδικό έλεγχο που έκανε ο φιλτατος spresv η ζημιά ήταν μόνο στη μητρική(ευτυχώς δλδ) και με επιμονη -υπομονη τα ίσιωσε πάλι >:069:

3 καμμένοι από τις ηρωικές εποχές.

έκαψες ξής ρε τσάκαλε???Πω μεγάλο αλάνι είσαι τελικά:p!

Και εγώ ποτε δεν έχω κάψει αν και πολύ παλιά όταν ήμουν πέμπτη δημοτικού μόλις είχα πάρει το πρώτο ΌΛΟ ΔΙΚΌ μου pc πήγα να του ανεβάσω τα HZ μέσα από ένα πρόγραμμα και το πήγα full δεν ήθελε και πολύ να καεί...!!!μετά δεν άνοιγε...αλλα ευτυχώς έκανα clear cmos(να ναι καλά ο τεχνικός)k ok!:p

Δεν μου εχει καει καποιος μεχρι σημερα. Παντως δεν ειναι απιθανο να συμβει κατι τετοιο. Παντα υπαρχει η πιθανοτητα αστοχιας υλικου.

Φιλε raven μπορει οι μειωμενες επιδοσεις να οφειλονται σε drivers ή ακομα και στην διαφορετικη μητρικη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.