Jump to content

Ήσυχο σύστημα στα 1680x1050

skiabox

Recommended Posts

cabrinha θα μας χαλασεις τα ματια!κοιτουσα τη φωτογραφια τωρα.τους εξτρα ανεμιστηρες γιατι τους εβαλες?Δεν εχει το case απο τη μανα του?

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply
Μου εκλεψε την καρδια αυτο!

http://www.pcper.com/article.php?type=expert&aid=447&pid=2

H Coolermaster φτιάχνει ωραία κουτιά (ως επί το πλείστον).

Το συγκεκριμένο δείχνει πολύ ποιοτικό και με πολλές ευκολίες. Θα το προτιμούσα μακράν έναντι του Thermaltake αλλά....:

Σχόλιο από το review (προσέξτε, η τιμή είναι σε ΔΟΛΛΑΡΙΑ):

The only thing that might hold the success of the Cosmos 1000 back is its price: currently selling for $185 or so..

Δηλαδή η ΛΙΑΝΙΚΗ τιμή στην Αμερική (σε ευρώ για να συγκρίνουμε έυκολα) είναι 130.303 Euros

Η φτηνότερη τιμή στο ελλάντα (Πλαίσιο: Cosmos RC-1000) - Διαθεσιμότητα : Αναμενόμενο. ΤΙΜΗ: 219,00 €

Βέβαια μερικοί το πουλάνε και κοντά στα.. 250 ευρώ!!!!

Τι να πει κανείς!..

Μην ξεχνιόμαστε. Θές και ένα σκληρό για scratch disk αποκλειστικά. Πάρε 2*320gb για windows,προγράμματα ο ένας και αρχεία ο άλλος και έναν όσο μεγαλύτερο μπορείς για scratch, παίζει μεγάλο ρόλο πίστεψέ με. Μνήμη μη το ξεχνάμε 4gb 800άρες(με πατεντούλα το photoshop μπορεί να δεί για την πάρτη του αποκλειστικά πάνω από 3 giga) και για κάρτα με μια 7900gs που είναι και παθητική είσαι κομπλέ. Εμένα παίζει μια χαρά με 8500gt και με μια σκάλα κάτω στο acceleration γιατί όπως όλοι ξέρουμε το cs2 τον παίρνει ασύστολα. Επίσης η γρηγοράδα του photoshop δεν είναι ο σκληρός που το έχεις εγκαταστήσει αλλά ο scratch disk και η μνήμη. Η σκληρός που το έχει κάνει install απλά παίζει ρόλο πόζο γρήγορα θα σου ανοίγει το photoshop (σε συνδυασμό πάντα με τη μνήμη που του αφήνεις να δεσμεύει.

Η φτηνότερη τιμή στο ελλάντα (Πλαίσιο: Cosmos RC-1000) - Διαθεσιμότητα : Αναμενόμενο. ΤΙΜΗ: 219,00 €

Βέβαια μερικοί το πουλάνε και κοντά στα.. 250 ευρώ!!!!

Αν έχει αυτή την τιμή τότε πάρε καλύτερα αυτό με 100€ λιγότερα...

Το έχω και έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος.

Με 4 ανεμιστήρες και μπορώ να πω ότι δεν ακούγεται καθόλου!!! Από θερμοκρασίες σκίζει!!! Αξίζει τα λεφτά του... ;)

Καταρχην ευχαριστω τους παντες για την αμεση απαντηση.Να τα παρουμε λιγο με τη σειρα παιδια τα θεματα.Για κουτι ποιο προτεινετε?Φανταζομαι καποιο με εναν 120αρη μπροστα και εναν 120αρη πισω.Για τροφοδοτικο?Υπαρχουν τροφοδοτικα με εναν μονο ανεμιστηρα για λιγοτερο θορυβο ,αλλα τροφοδοτικο με εναν μονο ανεμιστηρα δε βοηθαει την ψυξη του κουτιου το οποιο θα πρεπει να ψυχεται αρκετα αφου θα εχει καρτα γραφικων με παθητικη ψυξη.Για καρτα γραφικων εχω βαλει στο ματι αυτη : http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=26174053&product=978531

Για ψυκτρα ακουσα καλα λογια για την ninja (οτι ειναι ησυχη δηλαδη) αλλα ειναι λιγο δυσκολη απο οτι διαβασα στην εγκατασταση γιατι ο ανεμιστηρας της ειναι στο πλαι).

Ψάχνοντας δεξά κι αριστερά μου έκανε εντύπωση αυτή για την απόδοσή της (77,85CFM) και τα χαμηλά dB (17).Τι λέτε ;;;

Με 4 ανεμιστήρες και μπορώ να πω ότι δεν ακούγεται καθόλου!!! Από θερμοκρασίες σκίζει!!! Αξίζει τα λεφτά του... ;)

Το ιδιο υποστηριζει και ο τυπος στο adslgr σε ενα post που αναφερω πιο πανω.Το κουτι θα το εχω κατω απο το γραφειο.Ειδα ομως οτι το cosmos δινει 17db στα ανεμιστηρακια μονο και μαλιστα εχει και καποια επενδυση μεσα απο το μεταλικο κελυφος!

kyma τροφοδοτικο ποιο εχεις?

Μην ξεχνιόμαστε. Θές και ένα σκληρό για scratch disk αποκλειστικά. Πάρε 2*320gb για windows,προγράμματα ο ένας και αρχεία ο άλλος και έναν όσο μεγαλύτερο μπορείς για scratch, παίζει μεγάλο ρόλο πίστεψέ με. Μνήμη μη το ξεχνάμε 4gb 800άρες(με πατεντούλα το photoshop μπορεί να δεί για την πάρτη του αποκλειστικά πάνω από 3 giga) και για κάρτα με μια 7900gs που είναι και παθητική είσαι κομπλέ. Εμένα παίζει μια χαρά με 8500gt και με μια σκάλα κάτω στο acceleration γιατί όπως όλοι ξέρουμε το cs2 τον παίρνει ασύστολα. Επίσης η γρηγοράδα του photoshop δεν είναι ο σκληρός που το έχεις εγκαταστήσει αλλά ο scratch disk και η μνήμη. Η σκληρός που το έχει κάνει install απλά παίζει ρόλο πόζο γρήγορα θα σου ανοίγει το photoshop (σε συνδυασμό πάντα με τη μνήμη που του αφήνεις να δεσμεύει.

define scratch disk ! :001:

4gb?!σκεφτομουνα για 2 !

CS3 χρησιμοποιω.

Ωραιο φενεται.Βλεπω εχει εναν ανεμιστηρα.Να υποθεσω οτι με αυτο το κουτι δε χρειαζεσαι βοηθεια απο το τροφοδοτικο στον εξαερισμο ετσι?

Και μια αλλη ερωτηση : ποση μνημη πρεπει να εχει η καρτα γραφικων?

Ωραιο φενεται.Βλεπω εχει εναν ανεμιστηρα.Να υποθεσω οτι με αυτο το κουτι δε χρειαζεσαι βοηθεια απο το τροφοδοτικο στον εξαερισμο ετσι?

Όχι, δε χρειάζεσαι από το τροφοδοτικό βοήθεια, το κουτί έχει 4 ανεμιστήρες (2 x 12cm + 2 x 9cm) που κάνουν τέλεια δουλειά... :)

Και μια αλλη ερωτηση : ποση μνημη πρεπει να εχει η καρτα γραφικων?

Εξαρτάται από το είδος της μνήμης (gddr2, gddr3), από τα πόσα bit bus έχει...

Πιστεύω όμως ότι 256MB gddr3 σε 256bit busθα σε καλύπτουν, καλύτερα όμως να ακούσεις και άλλες γνώμες... :p

Ενδιαφερουσα η αποψη σου γιατι βλεπω πολλες καρτες με 128bit bus.Παιζει τοσο ρολο το bus?

Όσο μεγαλύτερο είναι το bus, τόσο μεγαλύτερο και το bandwith των δεδομένων που επεξεργάζεται και μεταφέρει η κάρτα. Παίζει αρκετά σημαντικό ρόλο, ίσως μεγαλύτερο από τα πόσα MB μνήμη θα έχει (από 256MB και πάνω εννοώ).

kyma βλεπω οτι εχει και 90ρηδες ομως εκτος απο 120αρηδες.εισαι σιγουρος οτι δεν ακουγεται?επισης στο πλαισιο που πηγα μου ειπανε αν δε θελω θορυβο και θελω και 4 πυρηνες να παω σε 750αρι τροφοδοτικο!

kyma βλεπω οτι εχει και 90ρηδες ομως εκτος απο 120αρηδες.εισαι σιγουρος οτι δεν ακουγεται?επισης στο πλαισιο που πηγα μου ειπανε αν δε θελω θορυβο και θελω και 4 πυρηνες να παω σε 750αρι τροφοδοτικο!

Δεν ακούγεται, εγώ το μόνο που ακούω στο pc μου είναι το ανεμιστηράκι από την κάρτα γραφικών, τελευταία έχει αρχίσει και μου κάνει θόρυβο... :(

Όσο για τους 90 είναι ο ένας στο πίσω μέρος για να αερίζονται οι δίσκοι αν τυχών βάλεις σε εκείνο το σημείο και ο άλλος είναι για να βγάζει αέρα από το επάνω μέρος του κουτιού.

Αν νομίζεις ότι σου κάνουν παραπάνω φασαρία τους απενεργοποιείς. ;)

Όσο για το τροφοδοτικό, πήγαινε εδώ και υπολόγισε τα watt που θέλεις. Σίγουρα θα χρειαστείς λίγο περισσότερο από 650W.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.