Jump to content

AVerTV Hybrid+FM Volar

deadlock7

Recommended Posts

Σήμερα αγόρασα την κάρτα τηλεόρασης AVerTV Hybrid+FM Volar κι επειδή είδα γενικότερο ενδιαφέρον τον τελευταίο καιρό είπα να κάνω μια πρόχειρη παρουσίαση.

Είχα την Aimslab VHX 98 (bt848) γι'αρκετά χρόνια και μπορώ να πώ οτι ήταν άψογη σε ποιότητα.Άκουγα κατά καιρούς προβλήματα γι'αρκετούς δέκτες τηλεόρασης και ποτέ δεν έκανα το βήμα ν'αγοράσω κάποια καινούρια.Η απόφαση πάρθηκε λόγω ότι η προηγούμενη χάλασε όπως φαίνεται κι έτσι έψαξα για ένα tuner με σύγχρονα χαρακτηριστικά,πχ dvb-t+analog+fm χωρίς πολλά καλώδια.Η συγκεκριμένη με καλύπτει πιστεύω.

Ας δούμε κατ'αρχήν τί περιέχει το κουτί με μερικές φωτογραφίες..

attachment.php?attachmentid=17313&stc=1&d=1191887509

Εδώ βλέπουμε την συσκευασία.Σαφώς δεν εντυπωσιάζει το μέγεθός της,αλλά δε νομίζω οτι ενδιαφέρει κάποιον!

attachment.php?attachmentid=17314&stc=1&d=1191887509

Μια πρώτη ματιά του τί περιέχει και νομίζω οτι παρά το μέγεθος,τα εξαρτήματα που συνοδεύουν το tv tuner επαρκούν!Υπάρχει χοντρή μόνωση,ώστε να είμαστε σίγουροι οτι είναι ασφαλές το περιεχόμενο.

attachment.php?attachmentid=17315&stc=1&d=1191887509

Όπως θα δούμε και στο επίσημο site,αλλά και στο Manual περίεχονται τα εξής:

AVerTV Hybrid+FM Volar

FM Radio Antenna

Installation CD

S-Video / Composite 2 in 1 Cable

Quick Installation Guide

MMCX to RF Cable

USB Cable

Remote Control (batteries included)

Το λειτουργικό που δοκιμάστηκε είναι Windows Vista Ultimate 64bit.Η εγκατάσταση έγινε πολύ γρήγορα και το συνοδευτικό πρόγραμμα που ακολουθεί την κάρτα φαίνεται αρκετά καλό (παρ'όλα αυτά προτιμώ ακόμη το dscaler).H κεραία που έχει αρκεί για να πιάνω τα αναλογικά κανάλια αρκετά καλά,όπως επίσης τα ψηφιακά και το ράδιο.

Επειδή δεν έχω δουλέψει ακόμη πολύ την κάρτα δε μπορώ να έχω πλήρη άποψη,αλλά προς το παρόν δείχνει τέλεια.Για όποια προβλήματα στο μέλλον θα ενημερώσω..

post-2796-1442174797,1951_thumb.jpg

post-2796-1442174797,2702_thumb.jpg

post-2796-1442174797,3585_thumb.jpg

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.